Rorry čestitaaaam na maloj princezici Sada uživajte, mazite se i pazite se.
Evo cure, napravila sam nam grupu na bebama da imamo gdje nastaviti kad se izredamo.
https://klokanica.24sata.hr/forum/tema/jesenske-bebemame-2018-15946
Suuuuper :)
Boo ima covere sa duplom gumicom oko noge.. To će bit odlično za tetranje prvo.. Ja sam uzela od nje isto za dojilje umetke.. Vidjet ćemo sve bitno da ja imam dobru brojku za početak.. Pa ćemo probat i EC-at ds nam budu samo popišanke.
Čestitke Rorry.. Velika cura
U principu kad beba prede na dohranu i kad stolica bude tvrda bi se isplatilo probati i onda umanjiti pokakane pp a ubrzo izbaciti sve pp. Tako da sa godinu dana beba bude bez pp. Svaka cast roditeljima koji prakticiraju full time od rodenja.
26.05.2004. 💙
11.03.2011. 💜
05.10.2013. ❤
08.11.2018. 💛
Bok klokse... evo ja uhvatih malo vremena da procitam zaostatke i javim se malo...
Vidim jos par bebica nam stiglo... iskrene cestitke mamicama a bebama velika dobrodoslica!!!! ❤❤
Zaboravih pola toga... ali upala mi u oko tema o pp... i mi cemo isto!!! Zato mi je bas drago ovdje procitati da nas ima jos...
Treca je beba ali prvi pokusaj s pp... informirala sam se i pokupovala svega... planiram tetrati u pocetku dok je beba manja i manje aktivna... tako da imam hrpu tetri i snappy kopce, nesto ulozaka za potporu nocu ako bude potrebno, covere i linere... a za kasnije imam ai2 koje planiram punit tetrama ili uloscima ili mpp, nekoliko aio, nesto mpp, uloske...
Imam susilicu, imam di susit u kuci, a kod nas je cesto i vjetrovito pa se nadam i susenju vani na zraku... nadam se da ce nam krenut i da ce nam ic... ja sam puna entuzijazma i spremna sam na to... kako mi je ovo dvoje klinaca vec vece, moc cu se vise i lakse posvetit svemu tome...
Jos mislim naknadno nadopunit kolekciju kako budem vidila da mi sta treba... pogotovo s bambusicama za noc... al otom potom...
Sreća 1 - 2011.
Sreća 2 - 2013.
Sreća 3 - na putu :)
Ja sam nekidan oprala posljednje tetra pelene oprala san ih baby praškom i kada je mašina završila ubacila sam u posudicu sa omekšivačem jabučni ocat i stavila na onaj program za omekšivač, moram vam reci da roba ne smrdi uopce po ničemu nit miriše nema uopće nikakav miris ali dođe fulll mekana ispglala sam i spremila baš sam se iznenadila... Pa ako koja hoće probat eto eko solucija(i jeftina ko ima domaći ocat) a prihvatljiva za bebice 😁😁
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Isssa jel to to? 😂😂
Ledja normalno, prednji dio dvaput podvrnut i onda cicak prekrizit
url=https://lilypie.com]
Baby.nb1 ova vježba je zakonnnn!!!!, 😀😀😀😀
Isssa hvalaa na slikicama definitivno cu probat ali ja ću nećakinji ukrast plastičnu bebu 😂😂
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Sortiraj odgovore
Najstariji