Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MatejaT
    12. Rujan 2018. 19:42

Pozdrav, 
    Prvo cestitam svim mamicama na bebicama💓😊😍e sad pitanje za mame koje su rodile carski. Koliko se ostaje u bolnici? Da li ovisi o cemu? Tipa ako rodim u utorak, mogu ocekivati da idem prije vikenda doma? Naravno ako je sve u redu... Jos 6 dana do carskog i sve vise pitanja u glavi.. Kako cu, kako da izdržim odvojenost od kćeri, uzasan nalet hormona i nervoze istovremeno sad pred kraj.. Citam vas stalno i vjerujem da ste i vi napete i jedva ceka te svoje bebane . Zelim svima sto bezbolnije i brze porode😘

Jelennnna
    12. Rujan 2018. 19:42

Suncica cestitke na malom Tomi. 
    Crna jos koji sat i Mihael je tu. 

Znaci danas cak dvije bebe u danu. 

12. Rujan 2018. 19:43

Petrapp2605 😱😱 jadna ta zena! Jesu je rezali, jesi nacula nesto o tome? Meni je sin (2.dijete) imao 3600 na porodu i rekla sam kako je velik, ali 5 kila beba 😱😳

12. Rujan 2018. 19:44

Mateja T

Pozdrav,
    Prvo cestitam svim mamicama na bebicama💓😊😍e sad pitanje za mame koje su rodile carski. Koliko se ostaje u bolnici? Da li ovisi o cemu? Tipa ako rodim u utorak, mogu ocekivati da idem prije vikenda doma? Naravno ako je sve u redu… Jos 6 dana do carskog i sve vise pitanja u glavi.. Kako cu, kako da izdržim odvojenost od kćeri, uzasan nalet hormona i nervoze istovremeno sad pred kraj.. Citam vas stalno i vjerujem da ste i vi napete i jedva ceka te svoje bebane . Zelim svima sto bezbolnije i brze porode😘

Onaj dan kad rodis ti je nulti dan i onda jos 3 ostajete gore ti i bebica, ako je bas velika guzva, onda taj dan kad rodis i jos 2, a ako se desi zutica ili nesto, onda vam malo produze boravak

Nas_bebac
    12. Rujan 2018. 19:56

Sunčica jeeeejjj do rooodošaoo Tomaa 💙💙💙💙💙
    Sada polako odmaraj i kad stignes javi dojmovee 😘😘
    Petrapp2605 jesi ti to spomenula 5330??? Pa to ako je rodila prirodno ima da su joj oči ispalee bomeee pravi veliki mališa 😁 on u startu ce nosit robicu 60 haha 😂😂 samo nek je on ziv i zdrav 👏👏
    Eto Crna191 uziva vjerojatno vec sada sa svojim smotuljkom 😁😁😁

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Isssa
    12. Rujan 2018. 20:14

Mateja T

Pozdrav,
    Prvo cestitam svim mamicama na bebicama💓😊😍e sad pitanje za mame koje su rodile carski. Koliko se ostaje u bolnici? Da li ovisi o cemu? Tipa ako rodim u utorak, mogu ocekivati da idem prije vikenda doma? Naravno ako je sve u redu… Jos 6 dana do carskog i sve vise pitanja u glavi.. Kako cu, kako da izdržim odvojenost od kćeri, uzasan nalet hormona i nervoze istovremeno sad pred kraj.. Citam vas stalno i vjerujem da ste i vi napete i jedva ceka te svoje bebane . Zelim svima sto bezbolnije i brze porode😘

Ja sam rodila prošli utorak u 00:37 i to se računa kao nulti dan+još 3 dana, u petak sam puštena doma, druga djevojka je rodila u 23:57 i te 3 minute joj se računao kao nulti dan tako da je puštena u četvrtak 😀, moj je imao blagu žuticu i pušteni smo doma bez obzira na to.

iva.lu
    12. Rujan 2018. 20:15

Ja sam pripremila robu 56 velicina...i s prvim sam...taman mu bilo
    Cestitke na bebacu - zelim si takav porod
    Drzim fige za carski 😀
    Od ovih prica vise ne zna sto da covjek ocekuje. Mislis si da si sve cuo...ono banana
    Vise nisam pametna i ne znam sto da mislim ali stvarno. Zapravo ni ne razmisljam sami mantram da sve prode uredu tak sam i prvi put. Van mora izaci 
    Svaka cast na 5330...trebalo je to rodit😲

...molim Te za malo sreće....

Baby.nb1
    12. Rujan 2018. 20:23

Cure koje nosite naocale/lece. Jel se moze jedno od to dvoje imat na porodu ili moram skiljiti? 😂😂

url=https://lilypie.com]

petrapp2605
    12. Rujan 2018. 20:30

Baby.nb1

Cure koje nosite naocale/lece. Jel se moze jedno od to dvoje imat na porodu ili moram skiljiti? 😂😂

Bolje imat naočale, pitaju ak slučajno ideš na hitan carski imaš li leće u očima da ih izvadiš, ali u cijelom tom ludilu neće ti biti baš ugodno vadit leće iz očiju, ja sam se recimo sva tresla od dripa i mislim da bi si oko iskopala da sam imala leće i trebala ih izvaditi. 

Baby.nb1
    12. Rujan 2018. 20:36

To sam i mislila. Ma dobro, bitno da ne moram biti corava 😂

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.