Curke sad su upravo porodili bebu od ni manje ni više 5330g i 55cm! Pola osoblja ne može vjerovati, a jedna sestra se smije i dere doktore bome ste dobro fulali...a kaže on a nisam tak puno ja sam rekao 4,5kg Tako da ako vam netko kaže da vam je beba velika...

Samo da vam javim da sam otisla, bila vec 6cm otvorena, rekli mi odmah da ostajem. Rodio se Toma u 15:30
Iskrene čestitke! Mami brz oporavak, a Tomi puno zdravlja 😘!

Suncice Cestitam..prekrasne vijesti
A ja još nisam rodila..😂 u 19:15 ću valjda u salu pa eto oko pola 8 će bit i Mihael ovdje.. ako prije ne rodim prirodno od ovog čekanja..gladna sam,žedna sam..i spava mi se..eto..vise me ni adrenalin ne drži..

Sunčica čestitam, dobro nam došao Toma 🎉🎉🎉🎉🎉, brz oporavak ti želim 💙
Crna191 evo i vas ubrzo u dvoje 😘😘, sretnoooo

Curke sad su upravo porodili bebu od ni manje ni više 5330g i 55cm! Pola osoblja ne može vjerovati, a jedna sestra se smije i dere doktore bome ste dobro fulali…a kaže on a nisam tak puno ja sam rekao 4,5kg Tako da ako vam netko kaže da vam je beba velika…
ufff haha jel vaginalno?:D

Suncice Cestitam..prekrasne vijesti
A ja još nisam rodila..😂 u 19:15 ću valjda u salu pa eto oko pola 8 će bit i Mihael ovdje.. ako prije ne rodim prirodno od ovog čekanja..gladna sam,žedna sam..i spava mi se..eto..vise me ni adrenalin ne drži..
Sretnoooo!! naruci cevape u 8 dostava onda

Suncice cestitam ti na tvom Tomi! Sad ja jedva cekam svoga! 💙😘💙🎉
Crna bome se oduzilo! Jos malooooo 💖
Ajme 5330 🤯

url=https://lilypie.com]
Samo da vam javim da sam otisla, bila vec 6cm otvorena, rekli mi odmah da ostajem. Rodio se Toma u 15:30
Cestitke mama! 😘 Dobro nam dosao Toma! Brz oporavak vam zelim 🤗

Curke sad su upravo porodili bebu od ni manje ni više 5330g i 55cm! Pola osoblja ne može vjerovati, a jedna sestra se smije i dere doktore bome ste dobro fulali…a kaže on a nisam tak puno ja sam rekao 4,5kg Tako da ako vam netko kaže da vam je beba velika…
ufff haha jel vaginalno?:D
Haha, taj dio nisam čula 😄 al ne čujem niti jednu mamu da umire od bolova, pa mislim čak da je carski

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji