Samo da vam javim da sam otisla, bila vec 6cm otvorena, rekli mi odmah da ostajem. Rodio se Toma u 15:30
Iskrene čestitke! Mami brz oporavak, a Tomi puno zdravlja 😘!
Suncice Cestitam..prekrasne vijesti
A ja još nisam rodila..😂 u 19:15 ću valjda u salu pa eto oko pola 8 će bit i Mihael ovdje.. ako prije ne rodim prirodno od ovog čekanja..gladna sam,žedna sam..i spava mi se..eto..vise me ni adrenalin ne drži..
Sunčica čestitam, dobro nam došao Toma 🎉🎉🎉🎉🎉, brz oporavak ti želim 💙
Crna191 evo i vas ubrzo u dvoje 😘😘, sretnoooo
Curke sad su upravo porodili bebu od ni manje ni više 5330g i 55cm! Pola osoblja ne može vjerovati, a jedna sestra se smije i dere doktore bome ste dobro fulali…a kaže on a nisam tak puno ja sam rekao 4,5kg Tako da ako vam netko kaže da vam je beba velika…
ufff haha jel vaginalno?:D
Suncice Cestitam..prekrasne vijesti
A ja još nisam rodila..😂 u 19:15 ću valjda u salu pa eto oko pola 8 će bit i Mihael ovdje.. ako prije ne rodim prirodno od ovog čekanja..gladna sam,žedna sam..i spava mi se..eto..vise me ni adrenalin ne drži..
Sretnoooo!! naruci cevape u 8 dostava onda
Suncice cestitam ti na tvom Tomi! Sad ja jedva cekam svoga! 💙😘💙🎉
Crna bome se oduzilo! Jos malooooo 💖
Ajme 5330 🤯
url=https://lilypie.com]
Samo da vam javim da sam otisla, bila vec 6cm otvorena, rekli mi odmah da ostajem. Rodio se Toma u 15:30
Cestitke mama! 😘 Dobro nam dosao Toma! Brz oporavak vam zelim 🤗
Curke sad su upravo porodili bebu od ni manje ni više 5330g i 55cm! Pola osoblja ne može vjerovati, a jedna sestra se smije i dere doktore bome ste dobro fulali…a kaže on a nisam tak puno ja sam rekao 4,5kg Tako da ako vam netko kaže da vam je beba velika…
ufff haha jel vaginalno?:D
Haha, taj dio nisam čula 😄 al ne čujem niti jednu mamu da umire od bolova, pa mislim čak da je carski
Sucice cestitam! Dobro da si otisla ipak 🙂
Crna a bas te zezaju, bez veze gladujes, javi nam se onda kad konacno dodes na red. Sigurna sam da ce i Mihaelu danas biti rodendan 🤗
Isssa super za setnjicu, samo uzivajte 😙
Sortiraj odgovore
Najstariji