Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrapp2605
    12. Rujan 2018. 18:36

suncica85

Samo da vam javim da sam otisla, bila vec 6cm otvorena, rekli mi odmah da ostajem. Rodio se Toma u 15:30

Iskrene čestitke! Mami brz oporavak, a Tomi puno zdravlja 😘! 

Crna191
    12. Rujan 2018. 18:39

Suncice Cestitam..prekrasne vijesti
    A ja još nisam rodila..😂 u 19:15 ću valjda u salu pa eto oko pola 8 će bit i Mihael ovdje.. ako prije ne rodim prirodno od ovog čekanja..gladna sam,žedna sam..i spava mi se..eto..vise me ni adrenalin ne drži..

Isssa
    12. Rujan 2018. 18:48

Sunčica čestitam, dobro nam došao Toma 🎉🎉🎉🎉🎉, brz oporavak ti želim 💙
    Crna191 evo i vas ubrzo u dvoje 😘😘, sretnoooo

Looda_vila
    12. Rujan 2018. 18:51

petrapp2605

Curke sad su upravo porodili bebu od ni manje ni više 5330g i 55cm! Pola osoblja ne može vjerovati, a jedna sestra se smije i dere doktore bome ste dobro fulali…a kaže on a nisam tak puno ja sam rekao 4,5kg Tako da ako vam netko kaže da vam je beba velika…

ufff haha jel vaginalno?:D

Looda_vila
    12. Rujan 2018. 18:52

Crna191

Suncice Cestitam..prekrasne vijesti
    A ja još nisam rodila..😂 u 19:15 ću valjda u salu pa eto oko pola 8 će bit i Mihael ovdje.. ako prije ne rodim prirodno od ovog čekanja..gladna sam,žedna sam..i spava mi se..eto..vise me ni adrenalin ne drži..

Sretnoooo!! naruci cevape u 8 dostava onda

Baby.nb1
    12. Rujan 2018. 19:03

Suncice cestitam ti na tvom Tomi! Sad ja jedva cekam svoga!  💙😘💙🎉
    Crna bome se oduzilo! Jos malooooo 💖
    Ajme 5330 🤯

url=https://lilypie.com]

Nina ❤
    12. Rujan 2018. 19:25

suncica85

Samo da vam javim da sam otisla, bila vec 6cm otvorena, rekli mi odmah da ostajem. Rodio se Toma u 15:30

Cestitke mama! 😘 Dobro nam dosao Toma! Brz oporavak vam zelim 🤗

petrapp2605
    12. Rujan 2018. 19:38

Looda_vila

petrapp2605

Curke sad su upravo porodili bebu od ni manje ni više 5330g i 55cm! Pola osoblja ne može vjerovati, a jedna sestra se smije i dere doktore bome ste dobro fulali…a kaže on a nisam tak puno ja sam rekao 4,5kg Tako da ako vam netko kaže da vam je beba velika…

ufff haha jel vaginalno?:D

Haha, taj dio nisam čula 😄 al ne čujem niti jednu mamu da umire od bolova, pa mislim čak da je carski 

petrapp2605
    12. Rujan 2018. 19:40

Ja sam vam trudnice moje odbor za doček i ispračaj iz rodilišta  

12. Rujan 2018. 19:40

Sucice cestitam! Dobro da si otisla ipak 🙂
    Crna a bas te zezaju, bez veze gladujes, javi nam se onda kad konacno dodes na red. Sigurna sam da ce i Mihaelu danas biti rodendan 🤗
    Isssa super za setnjicu, samo uzivajte 😙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.