Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Rorry
    12. Rujan 2018. 16:56

Ej,  cure,  meni je sutra opet kontrola i odluka sto s porodom.  
    Ovo s ciklusom ne drzi vodu,  moj traje 25 dana,  al sam ja i dalje zacementirana....  😕 i s tim da znam da je zacece bilo par dana ranije od onog 2 tjedna nakon prvog dana menstruacije.  

Baby.nb1
    12. Rujan 2018. 17:23

ian1910

Cure sve ćemo to izdržati kako tako! I ja strepim ali mi smo žene sve možemo!
    Ja sam pripremila 56 i onda na nagovor mame i 50 iako po meni u 50 već sad ne stane 😂

Tako i ja neki dan gledam tu robicu i mislim si ne znam, mozda da uzmem ovo za godinu dana 😂😂😂 ako ne i skolsku torbu po njihovom 😂😂😂

url=https://lilypie.com]

Looda_vila
    12. Rujan 2018. 17:33

Rorry

Ej, cure, meni je sutra opet kontrola i odluka sto s porodom.
    Ovo s ciklusom ne drzi vodu, moj traje 25 dana, al sam ja i dalje zacementirana…. 😕 i s tim da znam da je zacece bilo par dana ranije od onog 2 tjedna nakon prvog dana menstruacije.

Sretno sutra na pregledu i nadam se da ce te pustit jos koji dan da vidis oce li to prirodno.🙂
    Ja danas usla u 40.ti tjedan😱😱😰😰🤪🤪

Baby.nb1
    12. Rujan 2018. 18:00

Looda_vila

Rorry

Ovo s ciklusom ne drzi vodu, moj traje 25 dana, al sam ja i dalje zacementirana…. 😕 i s tim da znam da je zacece bilo par dana ranije od onog 2 tjedna nakon prvog dana menstruacije.

Sretno sutra na pregledu i nadam se da ce te pustit jos koji dan da vidis oce li to prirodno.🙂

Bas sam ti to htjela rec, eto te jednoznamenkasta 😂😂😂

url=https://lilypie.com]

Looda_vila
    12. Rujan 2018. 18:04

Baby.nb1

Looda_vila

Rorry

Bas sam ti to htjela rec, eto te jednoznamenkasta 😂😂😂

samo ne znam kak je 9 days to go. Kaj ne traje tjedan 7 dana? haha

Isssa
    12. Rujan 2018. 18:07

Hej cure, ovo za ciklus drži vodu kod mene, službeni termin po ZM je 12.09, po datumu začeća 5.09, rodila 4.09 😀
    Nove cure dobrodošle 😀, jedna od novih (zaboravila ime 😊 sorry) opisala si simptome, već si u lijepim tjednima i svašta se mijenja, na svaki mig boli sam se pitala jel to to, međutim kad te šibne trud da vidiš sve zvijezde na nebu (a vani dan) onda ćeš znati da je to to 😂😂😂😂, u zadnjih par dana me boljelo SVE 😊
    Crna191 nadam se da je sve dobro prošlo, javi nam se kad dođeš k sebi ❤️
    Mi se mazimo i pazimo, sad ćemo u laganu šetnju 😀
    Dani mi lete, sva sam u pelenama, kremicama i svemu ostalom. Jučer je Lukasu ispao pupak, točno tjedan dana 😀
    Moj je u robici veličine 50 i ima 2800 grama, i mogu vam reći da mu je onak komotna veličina, još će neko vrijeme biti u njoj 😀, bodya 3 na dan znam promjeniti, većinom mojom krivnjom jer ga smočim s mlijekom ili dok mu brišem guzu 😊
    Mlijeko curi ko šašavo, mislim si kak je mekana cica, sve izvukao a ono curi u potocima 😂

suncica85
    12. Rujan 2018. 18:12

Samo da vam javim da sam otisla, bila vec 6cm otvorena, rekli mi odmah da ostajem. Rodio se Toma u 15:30  

Looda_vila
    12. Rujan 2018. 18:17

suncica85

Samo da vam javim da sam otisla, bila vec 6cm otvorena, rekli mi odmah da ostajem. Rodio se Toma u 15:30

Cestitam draga!!! Dobro nam došao Toma!!
    Ovo je bilo expresnoooo! Prva liga!
    Nadam se da si ti dobro i da ce oporavak bit sto kraci!!

christyy
    12. Rujan 2018. 18:24

Suncice cestitam!! Toma dobro nam dosao! Ovo je stvarno brzo bilo! Nadam se da si dobro, kad se malo odmoris javi detalje 😘😘

petrapp2605
    12. Rujan 2018. 18:34

Curke sad su upravo porodili bebu od ni manje ni više 5330g i 55cm! Pola osoblja ne može vjerovati, a jedna sestra se smije i dere doktore bome ste dobro fulali...a kaže on a nisam tak puno ja sam rekao 4,5kg Tako da ako vam netko kaže da vam je beba velika...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.