Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PlavaBorovnica
    06. Rujan 2018. 11:33

Pandice!🎆🎆🎆🎉🎉🎉🎊🎊🎊
    Čestitam na divnom porodu i sinu!
    Prekrasno, daj nam Bože svima tako, ma i upola tako kao tebi. 
    Isssa, draga Bogu hvala što ste oboje dobro. Ti i Svekyca ste bile u opasnosti, sve ste super odradile. 👶👶😊
    Petraapp, kako si?
    Looda, nešto sam ti htjela reći al sam zaboravila 😂😂😂

• Orhidejaaa
    06. Rujan 2018. 12:58

Čestitam curama koje su rodile 😊🤗🍼👶 a Petraapp želim da prođe sve u najboljem redu 💕

• s.kra
    06. Rujan 2018. 13:04

Cestitke svim mamama do sada, a bebice nek su nam dobrodosle. 😍
    Znaci, krenulo je nase vrijeme! Samo hrabro, mozemo mi to 😁 

_IvaGljiva_
    06. Rujan 2018. 13:25

Pozdrav klokanice, vidim da se baby boom nastavlja!
    Pandice, čestitam od srca! Stvarno si imala porod za poželjeti!!! Sada se mazite i volite i uživajte ❤
    Petrapp, nadam se da ste ti i Lucija ok! Šaljem pozitivnu energiju u vašem smjeru! 😘

Ja sam ovaj tjedan na trudničkom tečaju i baš sam zadovoljna do sada. Jučer smo naučili kako pravilno prodisati trud. Mislim da bi mi to moglo biti dosta od pomoći kada sve krene 😊 Na kraju su nas proveli kroz rodilište i taman smo čuli posljednje krikove mame prije rođenja bebice. Mislim da smo se svi malo preznojili 😱 Čekam da mi mozak to proradi i da mi se hrabrost vrati 😅 No, to me potaknulo da napokon spremim torbu za rodilište! Noćas sam laganini lijepo sve po popisu spakirala i sada sam maaalo mirnija ✌

Nas_bebac
    06. Rujan 2018. 13:32

Teta90 bilo je bas ok pripremila sam se na dugooo cekanja na kraju je sve zavrsilo u cca 2 i po sata 🙂 bila mi je doktorica Tamara Đurić, super doktorica full njezna 🙂🙂🙂
    Christyy jooojj leđa znam kako je kad te ulovi nadam se da ce brzooo proći
    Ako je gledajuci po slici ultrazvuka ja rađam diva 🤪🤪🤪 sada je beba procjenjena na 3200 a kazu da imam jos 2 tjedna pred sobom sigurno mozda i vise ako prebacim 🤪🤪🤪

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

mimmyx
    06. Rujan 2018. 14:03

Eto i nas da vam se javimo….
    Ssanja,Isssa,Pandice-čestitke na preslatkim bebicama,kad vidim takve slikice odma poželim i ja svojeg bebača kraj sebe ali on nam očito neće prije termina ili barem pred kraj
    Petrapp-javljaj nam situaciju, još je rano to malo ali sve će biti u najboljem redu,držim fige za vas dvije
    Crna- bome si i ti blizu već, joj kozice živa koma… Kad se sjetim samo…
    Nas_bebac-pa na kraju bi mogao imati 3,700 max što je malo veliko ali opet nije tak strašno…Mi smo procjenjeni na 2500 a 37 tt, mama sa kilama na +15
    Christyy-mene leđa ubijaju isto preko noći pogotovo i mjehur me zna užasno zabolit kad idem na wc ali prođe brzo…tak da znam kak ti je…
    Mi danas uživamo, svekrva kuha ručak, mužić ode na poso ,mi odmaramo…Jučer smo bili u shoppingu i kupili smo još jednu posteljinu za krevetić i male trenirkice i još par novijih bodića u baby centru..Moja mama je odlučila kupiti za unuka…

Dea_Rene
    06. Rujan 2018. 14:04

pandice čestitke od srca <3 ,a malom Dominiku dug i sretan život. Super da ti je porod bio tako expresan :)

Nas_bebac
    06. Rujan 2018. 14:55

Mimmyx istina ali to je opet mali veliki div 😁😁 izgleda da je odlucio ic na pola kilaze mene i mog muza 😁😁
    Eee da seee pohvalim ja sam NAPOKON uspjela popeglat  svu robicu za bebana 😁😁😁😂😂😂 

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

• Rorry
    06. Rujan 2018. 14:59

Pandice,  cestitam!  Ti si stvarno imala super porod!  😄 bas su se zaredale bebice ovih dana 🤗🤗
    Looda vila,  u Varazdinu cu roditi 😊

Dija85
    06. Rujan 2018. 15:00

Nas_bebac

Mimmyx istina ali to je opet mali veliki div 😁😁 izgleda da je odlucio ic na pola kilaze mene i mog muza 😁😁
    Eee da seee pohvalim ja sam NAPOKON uspjela popeglat svu robicu za bebana 😁😁😁😂😂😂

Ja ju još perem 🙄 sestra mi dala 4 vreće robe. Svekrvi i mami sam dala po 2 mašine nek operu i osuše jer ja ne znam kad bi to stigla, tj gdje bi osušila toliko robice. U subotu idem po kinderbet i stolić i to je to. 😁 joj da, i ono što mogu skinuti s kolica ću oprati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.