Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dija85
    06. Rujan 2018. 15:03

Gdje je Schinin? 🤔

Valjda je sve u redu s njom.. ili nisam primjetila da se javila? 

Tea686
    06. Rujan 2018. 15:30

Pandice čestitam!!🤗😊  mi smo danas bili na kontroli u merkuru. bio je doktor leder. kaže ctg izvrstan, trudova nema. cervix smekšan i prohodan za 3cm do ovoja i glavice, uterus mekan🙄  kontrola za tjedan dana ako prije ne rodim

Nina ❤
    06. Rujan 2018. 17:10

Rorry

Pandice, cestitam! Ti si stvarno imala super porod! 😄 bas su se zaredale bebice ovih dana 🤗🤗
    Looda vila, u Varazdinu cu roditi 😊

Rorry onda ces mi dat info iz prve ruke 😁 i ja cu u Vz rodit, a terminom sam poslije tebe 😉

okozeleno
    06. Rujan 2018. 18:59

Bok klokse...
    Vidim novosti prste na sve strane...
    Iskrene cestitke novopecenim mamicama 😍
    Bebice su medene 😊

Kod nas kaoticno zadnjih dana... klinci krenuli svak na svoju stranu... jedno u skolu i drugo u vrtic... jos se privikavamo na ovaj tempo jer su nam ljeto i praznivi dugo trajali... 😂😂
    Ja sam ok... bila u ponedjeljak na pregledu i veli gin da je sve u najboljem redu... dobila sam 4 kg do sad...
    Beba je nenormalno aktivna, lupa stalno stalno stalno... bas me ponekad bole udarci i smori me to kroz cijeli dan...
    Malo me tlak zezucka, nizi je i cesto se bas umorno osjecam... ali trudim se ne vegetirat stalno... mislim, uz njih dvoje i psa i kuhanje i sve, ne mogu si to bas ni priustit... al ajde...
    Mi smo usli u 30-i tjedan i sad mi je bome pocelo bit onak "za ozbac"...
    Moram polako krenuti sa pripremama... jos nismo kolica isli pokupit... moram prekopat sve stvari za bebe koje imam doma i vidit sta nam fali pa to kupit... sve oprat, ispeglat i spremit...
    Natjerat muza da mi neke stvari sredi... i tak...
    Vidim da sam ja valjda jedina od ovih istarskih trudnica koja ce ic rodit u Rijeku... hehhe...

Sreća 1 - 2011.
    Sreća 2 - 2013.
    Sreća 3 - na putu :)

• Rorry
    06. Rujan 2018. 19:19

Nina,  naravno,  nadam se da cu imati dobro iskustvo 😊

Isssa
    06. Rujan 2018. 20:30

Petrapp kako si, javi seeee 😀

petrapp2605
    06. Rujan 2018. 20:43

Evo nas. Završilo carskim. Javim vam detalje. Ok sam. Nisam mogla do mobitela prije.
    Hvala na podršci cure 😘

Jelennnna
    06. Rujan 2018. 20:48

Isssa super ti je profile slikica. Medenko mali. 

Ja sam vise od ovih baby shoppinga totalno smantana, nemam volje vise. Da bar neko rjesi umisto mene sve ostalo. Hahhha. 
    Setam prilicno otkad mi je ovi doktor reka da je bembo tako udobno sjeo da su sanse da me otvara dok je tako ravne 0, al vidim da bi bilo bolje da malo manje setam jer oteknem ko budala. Al bas mi je gust ovako predvecer otkad su vrucine se smanjile.
    Shinin vec dulje nema, bas cudno. 

christyy
    06. Rujan 2018. 20:49

petrapp2605

Evo nas. Završilo carskim. Javim vam detalje. Ok sam. Nisam mogla do mobitela prije.
    Hvala na podršci cure 😘

Ajme ribica malena 😍😍😍 petrapp cestitam draga!!! 😊😊😊

Dija85
    06. Rujan 2018. 20:51

petrapp2605

Hvala na podršci cure 😘

Čestitke!! Divna je! 😘😘😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.