Nas bebac, mene zna boliti desno zapešće i ovaj jastucic od palca. I ta desna potkoljenica mi je sva zategnuta po noci.
Lijep ti je trbuh :)
Da li je netko primijetio da joj je urin poceo smrditi? Meni je samo najednom promijenio miris i smrdi uzasno...
Nas bebac, mene zna boliti desno zapešće i ovaj jastucic od palca. I ta desna potkoljenica mi je sva zategnuta po noci.
Lijep ti je trbuh :)
Da li je netko primijetio da joj je urin poceo smrditi? Meni je samo najednom promijenio miris i smrdi uzasno…
I mene tako i cesto me ulovi grč u lijevoj nozi. .
Jesi jela nesto od sta ti mjenja urin? Šparoge ili tako nešto od jače hrane? Meni od šparoga smrdii uzasnoooo. .. Ali inace nisam jako primjetila neku promjenu jedino da je zut a ne svijetlozut...
Dea_Rene svaka cast za pozu ja se nebi zadrzala minute u njoj prevalila bi se il na trbuh il na guzicu 🙈🙈🙈
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Dužna sam slikicu 😀, danas mi je težina i pritisak u trbuhu, teško hodam i sjedam, glavica je već jako nisko 😀, brzo bu to 😊
Nas_bebac i Isssa lijepe bušice!! 😍
Ajme vec 37.tjedan...pa kud prije🙈🤯 nisam ni ja daleko...malo me tu i tam panika ulovila dal sam spremna!😂😂
Nas_bebac i Isssa lijepe bušice!! 😍
Ajme vec 37.tjedan…pa kud prije🙈🤯 nisam ni ja daleko…malo me tu i tam panika ulovila dal sam spremna!😂😂
Nisi ni ti daleko 😀, brzo će oni nama doći 😍, i mene panika hvata i pitam se dali sam spremna, nisi jedina 😂, kad nam dođu morat ćemo bit spremne svakako 😀😀😀😀
Nas bebac i Isssa krasne busice... 😘 jao, dok vidim vase tjedne i sama shvacam koliko je to zaista blizu 🤗🤗
Dea svaka cast na vjezbanju, moje vjezbanje se svodi na hodanje od kuce do auta 🙈😄
Jucer se i kod nas nesto rashladilo, al svejedno je vruce i znojim se ko odojak na raznju 🤣
Kad smo kod jela, dosla mi je zelja za pitu sa sumskim vocem pa ako cu bit u stanju kasnije se bacam u izradu 😊
Looda_vila i, jesi zadovoljna sladoledom? Nisi ti daleko od Issse po tjednima, prije nego ja ces saznati novosti sa Sv.Duha (ako ih ima u odnosu na prethodne godine)
Aurora ja sam na +10 i tako sam vec skoro mj dana tako da ne mora nuzno znacit da ces dobivati jos puno
Endzrue robica je preslatkaa! 😍
KikeS e tak ja reagiram na slatko, muz se skriva od mene kad si otvara Mars, al cujem ja suskanje ko pas pa dotrcim u kuhinju 😂. Kakvo je rodiliste u St, jesi cula dobra ili losa iskustva? Srecom, u Zg imamo izbora oko rodilista.
Anđeo tak moj muz klince pokriva ko tvoj tebe, a djeci je vruce i otkrivaju se, a on nikako da shvati 😂
Baby.k gdje ti ides na preglede da ti ih tako rijetko stavi? Mislim, ak je sve ok, nemas straha nego me zanima jer mene moja narucuje svaka 4 tjedna (osim jednom nakon 6 kad je bila odsutna radi privatnih razloga). Mene kukovi bole ponekad, ali puno manje nego u prvoj trudnoci, nadam se da mozse sjest i ustat bez da jauknes radi te boli barem 🙂
Isssa meni to nije normalno, sorry, ali u 21.st da dijete ne odvedes pedijatru bar da znas da je sve u redu je meni ludost. Ok, oni ne zele cijepit dijete, ali ne posjetiti pedijatra barem da pregleda bebu koja jos k tome ima zuticu..ne znam sto bih rekla, mislim pa nece ih pedijatar tamo zatocit. Ja sam prva koja nece odmah posegnut za tabletom ako me zaboli nesto sto mogu rijesit bez tablete, al brate mili pa ne mozes ne otic lijecniku nikad 🤦🏼♀️
Nas_bebac i Isssa busice su vam divne
Nina i petrapp svaka cast kad vam se da pec torte i kolace i to na ovim temperaturama
Justme123, kod privatnika. Tata i sin imaju svoju ordinaciju, prvo sam išla kod starog jer se manje čekalo, ali nisam bila zadovoljna pa sam se prebacila kod mladog. Ja i moja sestra smo 3 dana razlike u terminima, nju naručuje svaka 4 tjedna, mene svakih 7 tjedana. A obje trudnoće su uredne. Jako mi je to dugo, svašta se može dogoditi u tom periodu, ne daj Bože. Nadam se da će sada biti češći pregledi, ipak smo prešli 30.tjedan.
A kukovi su bolje dok sam se malo razgibala nakon spavanja. Ne mogu više naći udoban položaj za spavanje i onda samo mijenjam bokove, pa valjda tu nastradaju kukovi. Sve bi dala za jedan spavanac na trbuhu😣😣
Looda_vila i,jesi zadovoljna sladoledom? Nisi ti daleko od Issse po tjednima, prije nego ja ces saznati novosti sa Sv.Duha (ako ih ima u odnosu na prethodne godine)
Aurora ja sam na +10 i tako sam vec skoro mj dana tako da ne mora nuzno znacit da ces dobivati jos puno
Endzrue robica je preslatkaa! 😍
KikeS e tak ja reagiram na slatko, muz se skriva od mene kad si otvara Mars, al cujem ja suskanje ko pas pa dotrcim u kuhinju 😂. Kakvo je rodiliste u St, jesi cula dobra ili losa iskustva? Srecom, u Zg imamo izbora oko rodilista.
Anđeo tak moj muz klince pokriva ko tvoj tebe, a djeci je vruce i otkrivaju se, a on nikako da shvati 😂
Baby.k gdje ti ides na preglede da ti ih tako rijetko stavi? Mislim, ak je sve ok, nemas straha nego me zanima jer mene moja narucuje svaka 4 tjedna (osim jednom nakon 6 kad je bila odsutna radi privatnih razloga). Mene kukovi bole ponekad, ali puno manje nego u prvoj trudnoci, nadam se da mozse sjest i ustat bez da jauknes radi te boli barem 🙂
Isssa meni to nije normalno, sorry, ali u 21.st da dijete ne odvedes pedijatru bar da znas da je sve u redu je meni ludost. Ok, oni ne zele cijepit dijete, ali ne posjetiti pedijatra barem da pregleda bebu koja jos k tome ima zuticu..ne znam sto bih rekla, mislim pa nece ih pedijatar tamo zatocit. Ja sam prva koja nece odmah posegnut za tabletom ako me zaboli nesto sto mogu rijesit bez tablete, al brate mili pa ne mozes ne otic lijecniku nikad 🤦🏼♀️
Nas_bebac i Isssa busice su vam divne
Nina i petrapp svaka cast kad vam se da pec torte i kolace i to na ovim temperaturama
Naravno da nije normalno, ali eto, oni su najpametniji a mi svi ostali idioti po njima jer koristimo medicinu 😤
Baby.k bas neobicno da vas tak razlicito vodi, ali valjda ima razloga za to. Ma i nije tako dugo pogotovo ak osjetis bebicu i sve, bolje da ne cacka previse dolje, to je neugodno u trudnoci ionako, ja bas ne volim te preglede dolje 😖
Isssa a dobro, ako je njima tako dobro, tko sam ja da im sudim 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji