Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nas_bebac
    23. Srpanj 2018. 21:35

Uuu nismo na toj razini akrobacija ali si mislim jos dva tri tjedna i moze tocno tako izgledat hahah 😅😅

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Baby.nb1
    23. Srpanj 2018. 21:44

Curke jel pijete i dalje nesto od onih vitamina prenatal, elebaby i sl.? Ja potrosila drugu kutiju elebaby ima dva tjedna i sve se premisljam dal da uzmem jos jednu ili ne?
    Pijem magnezij i omegu3

url=https://lilypie.com]

Elza
    23. Srpanj 2018. 21:51

Baby.nb1

Curke jel pijete i dalje nesto od onih vitamina prenatal, elebaby i sl.? Ja potrosila drugu kutiju elebaby ima dva tjedna i sve se premisljam dal da uzmem jos jednu ili ne?
    Pijem magnezij i omegu3

Ja pijem Novalac Prenatal vitamine i vrecice magnezija od Bioelectre. Ove vitamine mi je bas dr preporucio da su jako dobri, meni odgovaraju jedino sto su 30 kom = 128kn. A ovaj magnezij pijem jer mi je fin, s okusom limuna pa se sjetim popiti svaki dan.

23. Srpanj 2018. 22:05

Isssa kod mene vrlo slicno tome, samo je manja beba nego kod zene sa snimke. Al nije bas ugodno kad krene to, meni je posteljica straga tako da mi je u svakoj trudnoci to tak vidljivo, moj muz kaze da samo ceka da iskoci van kroz trbuh.
    Baby.nb1 ja pijem elebaby po preporuci ginekologice iako je par cura tu na forumu reklo da nisu bolje od ostalih, al ja sam rob tome kaj mi kaze doktor i ne mogu si pomoci, pijem ih i dalje, ali pijem svaki dan jer ne pazim na unos vitamina prehranom i cesto pojedem nes na brzinu na poslu i slicno.

23. Srpanj 2018. 22:16

I da, divne buse sve 3! Palcice jeste sad na moru ili u BiH?

joNNa
    23. Srpanj 2018. 22:30

MaSen predivna velila curica🙂❤️
    Ja sam tetre kupovala online u ecobutiku  zadovoljna sam ima puno vrsta. Eco, muslin, flanel. Ja sam kupila razne. Ako hocete slikati cu pa stavim tu.
    Evo moje bebe akrobacije 🙂

I taj izboceni dio osjetis kozu kako zateze. Jako creepy
    I taj izboceni dio osjetis kozu kako zateze. Jako creepy

joNNa
    23. Srpanj 2018. 22:35

Jbt koji video. Meni je maternica sprijeda a placenta straga tako da mislim da bi moj isto mogao biti ovako kao s videa. Omg
    Dal uspijevate snimiti pokrete beba?Ja svako toliko snimam. To mi je sva okupacija.🙂 Danas smo bili na 3d/4d super osjecaj ❤️

Elza
    23. Srpanj 2018. 22:44

Trudnasam bas ti se lijepo vidi :)
    Meni zna biti nesto manje nego tebi ali jako kratko pa ne stignem fotkati. A kad krenem snimati onda beba nece ni makac haha :)

Palcica12
    23. Srpanj 2018. 22:45

Justme123

Dosli smo sa Paga u Ljubuski, sad malo uzivamo ovdje pa cemo opet na moreno. 😀

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

23. Srpanj 2018. 22:49

Palcica12

Justme123

Dosli smo sa Paga u Ljubuski, sad malo uzivamo ovdje pa cemo opet na moreno. 😀

Znam da si rekla da cete malo na more, malo gore pa opet na more i tak 2 mj uzivanja pa rekoh da pitam u kojoj ste sad fazi . Bas vam je lijepo 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.