Nama za tjemenicu je pomoglo baby ulje,ali tad se samo bila pocela javljati.. to je bilo mozda kad je A imala mjesec dana i od tad nista nema..
Sanjchi-zelim ti brz oporavak i svoju miskicu sto prije da budes imala pored sebe.. 😊
I_me-nadam se da nije upala.. i da je.Ema tu ciku vec izlijecila.. ☺
Nas dvije kuci,vrijeme je katastrofa.. cekamo tatu sa posla.. 🙂 pa da i mama malo ruke odmori.. juce sam uspijela cijeli sta ocistit.. 😊 bravo ja.. 😊 danas jos A robicu imam oprati.. 😀
Nama se tjemenica baš čvrsto drži i mustela uopće ne pomaže niti maslinovo a ni baby ulje na kraju mi je najbolja mast za guzu kupujem pravljenju pavlovićevu u ljekarni nekidan sam mu tri puta namazala s tom masti tokom dana i navečer samo oprala bez trljanja i ful se povuklo ostalo je skroz malo niti se ne vidi a do tada je baš ko velika krasta izgledalo...
Cure, jel koja kada razvijala slike na tisku, kakva je kvaliteta?
Barbs, gdje su tebi ono bile najbolje cewe fotoknjige?
Ne stignem procitati sve...
Sretna, fotoknjige smo naruciti prekO FOTOKNJIGA.HR...
Slike smo narucili preko CEWE 😊 ali sam inace razvijala slike preko TISKA... Preporucam...
Ne stignem procitati sve…
Sretna, fotoknjige smo naruciti prekO FOTOKNJIGA.HR…
Slike smo narucili preko CEWE 😊 ali sam inace razvijala slike preko TISKA… Preporucam…
Znaci zadovoljna si kvalitetom fotografija preko tiska?
Sretna, jesam... i tiska i cewe 😊😊😊 npr foto tisak nisam zadovoljna bookom..tako da def preporucam fotoknjiga.hr za takve stvari...
Sretna, jesam… i tiska i cewe 😊😊😊 npr foto tisak nisam zadovoljna bookom..tako da def preporucam fotoknjiga.hr za takve stvari…
Sad imaju do kraja 1 mj cijenu 0,45 kn za slike
Super cijena 😊 Mi smo prosli mjesec preko cewe...
I me, jaaaooo... nadam se da nece neka upala 😘
Sanjchi, drz' se 😘😘😘😘
Tjemenica-meni je muzeva rodjakinja rekla da mazem lanolim i slucaji da imamo problema s time..
Muz je dns napravio rucak 😂😂😂 Ja sam isla sama u kik i kupila odjecu za trenirati i u dm isla po pelene i poklon bon kumi 😁
Sanjchi brz oporavak ti želim i da što prije budeš sa Lucijom!
Mi imamo goste a moja Lea i ja šećemo u klokanici po kvartu jer se uznervozila od umora, ne sjećam se kad je tako plakala. Baš tužnu facu složila i tuli
Nisam više znala što bi s njom pa smo otišle u šetnju i evo odmah zaspala. Ne znam što joj je s tim uspavljivanjem, nikako da se umiri i zaspe u zadnje vrijeme. Ujutro nije skoro ništa spavala i sad naravno nervozna.
I onda kad mi netko kaže budi sretna što spava noć, a šta ću s njom po danu kad je umorna i nenaspavana i plače a ne može zaspati, uf...
Nadam se da je ovo samo faza
Sortiraj odgovore
Najstariji