Sretna, do kad traje akcija???
Dena, presladak je!
Ako se ne varam do kraja 1.mj. Vidi na dm fece stranici.
Dena diiivan je!!

Aaaa. Sad sam vidla da akcija u DMu traje do 10.1. Aaaa. Jel zna netko koliko to cca. košta?
Thx, Sretna!
Baš sam pogledala!
30% popusta na igračke u DM-u do 10.1. :)
Mamisita, sve u svoje vrijeme Ja se također želim posvetiti karijeri, odnosno, krenuti stažirati, tako da mi je cilj da već u 5. mjesecu idem javiti vrtiću da sam na raspolaganju otkad završi porodiljni...pa to godinu dana.... pa onda mogu razmišljati o drugome. NARAVNO, trebala bih i ja krenuti raditi

Hedge, Barbi i Sretna, puno vam hvala. Znaci, bitno je u GZ da on napuni 1 god do kraja ove godine i kao Barbi placam cuvanje mjesta 9.i 10.mj:) 2500 kn privatni vrtic? O, Boze!
Ma znam Hedge, da cemo sigurno tijekom travnja ovdje dosta diskutirati na tu temu al bar da sam upućena u osnove…
A jos imas i godisnji odmor jer je u pocetku privikavanje.....

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Ja sam platila 84 kune a bio je 117

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Dobro vecer, imam bebicu staru 2mj i tjedan dana. Stalno joj se pojavljuju pristici po licu, prvo na obrazima pa kad se to povuklo izbili su sastrane(kod uha) i sad se to povuklo sad izbija po celu i to dost je crveno sve to. Zanima me kakva su vasa iskustva i dal je to sve normalno i spada pod ono "ciscenje"? Hvala svima
P.S. sve najbolje Vam zelim u novoj 2018. godini ;)
Dobro vecer, imam bebicu staru 2mj i tjedan dana. Stalno joj se pojavljuju pristici po licu, prvo na obrazima pa kad se to povuklo izbili su sastrane(kod uha) i sad se to povuklo sad izbija po celu i to dost je crveno sve to. Zanima me kakva su vasa iskustva i dal je to sve normalno i spada pod ono "ciscenje"? Hvala svima
P.S. sve najbolje Vam zelim u novoj 2018. godini ;)
Kika jel ti beba spava na trbuhu? Ja sve tetrice i nasu robu s kojom maleni ima doticaj licem za po doma perem s baby detergentom. Imali smo i mi te pristice i onak ful suhe, prvo sam mislila da je od hladnoce je sam ga 2-3 puta zaboravila namazati prije setnje a onda sam skuzila da trlja lice od tetricu dok spava na trbuhu (posto je povracao puno prali smo jednom tetrice s djecjom robom a sutradan s bijelim vesom s obicnim praskom i tako naizmjenicno par dana) i zakljucila da je sigurno od praska. Otad sve nase majice i pidjame perem s njegovom robicom, i naravnl njegove rucnike i trljacice, sve cim dolazi u doticaj, nase i njegove plahte i tak. To crvenilo i pristici su prosli za 2dana jer sam mazala melemom. Njega i da rukicama pokupi i metne u usta, ne moze joj biti nista.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji