Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    12. Siječanj 2018. 10:02

Jutroo, ja pijem kavicu, L spava, nakon opet burne noci. Ono cijepivo sto je dobio u rame u bolnici, prije 3.dana mu se napravio gnoj i sinoc pri kupanju je samo puklo. 
    Maslacak predobro za spavanje, bravoo 😊😊
    Bela odusevit ce se😉
    Dena hahahha slika je mrak, to bih meni pomoglo 😂
    Kleaiva bravo za dobar pregled, samo papajte, i mazite se 😍😍😘😘😘
    Barbs neka te ne brine sto se jos nije okrenio, ni ja L nisam forsirala, sve kako on hoce i moze i sve i svoje vrijeme. Neka uziva dok je beba i kad bude dijete, i tako ce ga zivot svemu nauciti, makar neka ima sretno i lijepo djetinjstvo 😊 Iako je muz rekao da ce ga terat uciti 🤣🤣🤣🤣 muz je bio cijelo vrijeme odlikas 5.0 pa je reko da mora i L 😂😂😂 Naravno ja sam rekla da ne mora hahahhaah bit ce nam veselooo 🤣🤣🤣 

violeta1
    12. Siječanj 2018. 10:05

mamisita27

Ja uopce nisam zainteresirana za treninge, cuvam eng za Karla. Prije sam isla u teretanu i po mom iskustvu bolje lagano i prirodno vracat kile nego se isforsirat jer to brzo zamori covjeka i dugorocno je neodrzivo. Radije se ja uhvatim krpe i usisavaca, to je moj insanity😜
    Cure dokad nama traje porodiljni, do pune godine dana zivota djeteta?
    Ja sam se u noci OPET probudila u lokvi mlijeka😂Sad nosim 2 blaznice za dojke jer jedna nije dosta😂
    K i dalje spava cijelu noc bez budenja ili tu i tamo s 1 budenjem. Sinoc je spavao od 12.20 do 7 ujutro. I docekalo me za dobro jutro mega shit i taman ga presvukla i sve i krenem stavljat pelenu kad ono ko iz aparata za sladoled izlazi lagano jos jedna tura.
    Inace, postao je jako veselo dijete , samo gleda i vrlo cesto se glasno smije, i s ocima se smije kako bi se reklo, srce mi se topi na to.

Da do godine dana djetetovog zivota. Joj ja sam samo 3 mj u zivotu isla na treninge i nikad vise, pa sam sad malo doma pocela, ali lagano, nisam ja za treniranje bas iako voljela bih, jer predivan je osjecaj nakon treninga. 
    Svakim danom sve vise nam se mjenjaju 😍😍 Divno ih je gledati i da bas to srce se topi kad se oni smiju😍

• sretna
    12. Siječanj 2018. 10:15

mamisita27

Ja uopce nisam zainteresirana za treninge, cuvam eng za Karla. Prije sam isla u teretanu i po mom iskustvu bolje lagano i prirodno vracat kile nego se isforsirat jer to brzo zamori covjeka i dugorocno je neodrzivo. Radije se ja uhvatim krpe i usisavaca, to je moj insanity😜
    Cure dokad nama traje porodiljni, do pune godine dana zivota djeteta?
    Ja sam se u noci OPET probudila u lokvi mlijeka😂Sad nosim 2 blaznice za dojke jer jedna nije dosta😂
    K i dalje spava cijelu noc bez budenja ili tu i tamo s 1 budenjem. Sinoc je spavao od 12.20 do 7 ujutro. I docekalo me za dobro jutro mega shit i taman ga presvukla i sve i krenem stavljat pelenu kad ono ko iz aparata za sladoled izlazi lagano jos jedna tura.
    Inace, postao je jako veselo dijete , samo gleda i vrlo cesto se glasno smije, i s ocima se smije kako bi se reklo, srce mi se topi na to.

Ovisi tko sta voli. Ja cijeli zivot treniram nesto i meni to nije gubljenje energije, tek sam nakon treninga puna energije i adrenalina, kao sto violeta kaze, odlican je osjecaj nako  treninga. 😊

Bela
    12. Siječanj 2018. 10:55

barbs

I me, juhuu
    Bella, znaciiii i kod tebe isti problem?
    ahahahaha, Dena, oodlicnaaaa slikaaaa 😊
    Mi koristimo sada Violetine i jedva cekam da ih se rijesim.. ne svidjaaaajuuu mi seee…

Ooo da, citala sam i ja sad o toj regresiji i bit ce da nas je to uhvatilo... pise da moze trajati od 2 do 6 tjedana! 

• sretna
    12. Siječanj 2018. 10:55

Najradije ga ne bi maknula sa sebe 😁

Bela
    12. Siječanj 2018. 10:57

Cure koliko koristite jednu dudu? Moja malo duda ali svejendno bi joj trebala promijeniti.

Maja 3
    12. Siječanj 2018. 11:01

Bela

Cure koliko koristite jednu dudu? Moja malo duda ali svejendno bi joj trebala promijeniti.

Zasto? Ovisi kakvu imas. 0-2 mj,0-6 mj. Ja sam micala kako su prerastali. Svakih toloko bi ih iskuhala da ih ocistim..mislim da ih netreba mjenjat ako su cijele.

Suncokretica
    12. Siječanj 2018. 11:15

Kod nas svaku večer nervoza pred spavanje, sinoć smo ju uspavljivali 2 h, a preko dana 
    je dovoljno spavala (3 ture odradila) tako da nije od neispavanosti, to je nešto što jednostavno mora proći...
    Zato ju ja već iza 19 h krenem uspavljivati. Sinoć je zaspala oko 21 h i nije se probudila do 5! Sve duže mi spava po noći. Onda su ju malo grčevi zezali pa sam ju smirila i odspavala je do 9. Baš je spavalica mala.
    Bili kod pedijatrice za pupak i dala nam je neku mast. Nisam stigla pitat za spavanje jer nas je ubacila pred pauzu i sprašila van 

MY_life <3
    12. Siječanj 2018. 11:36

Cure hvala na savjetima sinoć se uspio sam okrenuti na trbuh pa se od tada stalno okreće, za sad samo na desno :) ipak važi ona "sve u svoje vrime" :) 

Bela
    12. Siječanj 2018. 11:47

Tnx cure! Maslacak imam od 0-6... iskuham svaki dr dan ili kad se sjetim ali ne koristimo cesto pa necu ni mijenjati.
    Sretna bas je meden.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.