Znate sta mi nije jasno? Kak te babe od 50-60 + izgledaju tak mladoliko?? Tipa Neda? Ja cu bit sretna ak cu s tolko izgledat upol dobro ko one😂al sad cu prebacit…depresivni su😂😂😂😂😂
Neda izgleda bolje od suputice! Vjerojatno s manje korekcija nego sto maja ima. Neda 67 godina,Maja 39
a daaaaj, ma imaju i jedna i druga toliko korekcija da su oveći stan u centru ZGa mogle otplatit s novcem od operacija
meni to uopće nije fora kad tako izgledaju "super" uz toliko intervencija....ima (noname ili poznatih, nebitno) žena koje su lijepe prirodno i to mi je ono Woow - za stat i divit se....a ove šta izgledaju "dobro" jer su utukle malo bogatstvo u sebe to mi uopće nije hvalevrijedno

žena-majka-carica:)
Sretna vam Nova godina, mamice ,😘😘😘😘
Ja sam klonula oko 22h hahahhaahhHahahaha MORTUS

Znate sta mi nije jasno? Kak te babe od 50-60 + izgledaju tak mladoliko?? Tipa Neda? Ja cu bit sretna ak cu s tolko izgledat upol dobro ko one😂al sad cu prebacit…depresivni su😂😂😂😂😂
Neda izgleda bolje od suputice! Vjerojatno s manje korekcija nego sto maja ima. Neda 67 godina,Maja 39
a daaaaj, ma imaju i jedna i druga toliko korekcija da su oveći stan u centru ZGa mogle otplatit s novcem od operacija
meni to uopće nije fora kad tako izgledaju "super" uz toliko intervencija….ima (noname ili poznatih, nebitno) žena koje su lijepe prirodno i to mi je ono Woow - za stat i divit se….a ove šta izgledaju "dobro" jer su utukle malo bogatstvo u sebe to mi uopće nije hvalevrijedno
TRUE STORY 😘

Izisla van u spavacici,smrzla se ko p…
Ja neznam jel do gemista sto sam popila,ali rozgi su sise narasle izmedju 3 pjesme!
HAHAHAHAHHAHAHHA

I me, super ste se spremili!! 😂😂😂😂
Ja ISKRENO nisam uspjela dogurati do 11h... Gledali smo muz i ja Spasavajuci vojnika Ryana i zaspala oko 10h... s Time da sam muzu govorila: DO PONOC CU IZDRZt! Ahahahhahahaa daaaaa mozda da ae nisam pr

*Da se nisam probudila u 6 ujutro siiiigurno bih izdrzala do ponoci!
Super za vas koje ste BUDNE docekale s muzevima NG😘😘😘😘😘😘
Znaciiii, jucer je cijela family bila kod nas od 12 do 14:30h ...BTW. Moja family je kao ona iz GRCKOG VJENCANJA Bilo nas je sve skupa oko18 ahahahhahaa Nakon toga, oko 15:30 smo rucali sa famil

Znaciiii, jucer je cijela family bila kod nas od 12 do 14:30h …BTW. Moja family je kao ona iz GRCKOG VJENCANJA Bilo nas je sve skupa oko18 ahahahhahaa Nakon toga, oko 15:30 smo rucali sa famil
*family od muza... dosla im je neka rodjakinja tako da smo do 17h bili do njih i kod nas je dosao kum zadrzaviti i cestitati (i vec smo se krenuli dogovarati za Gorski Kotar al.NG 😂😂😂😂) i dosli su nam drugi k

Znaciiii, jucer je cijela family bila kod nas od 12 do 14:30h …BTW. Moja family je kao ona iz GRCKOG VJENCANJA Bilo nas je sve skupa oko18 ahahahhahaa Nakon toga, oko 15:30 smo rucali sa famil
*family od muza… dosla im je neka rodjakinja tako da smo do 17h bili do njih i kod nas je dosao kum zadrzaviti i cestitati (i vec smo se krenuli dogovarati za Gorski Kotar al.NG 😂😂😂😂) i dosli su nam drugi k
*kumovi isto nazdraviti
Oko 21 i nesto smo legli na kauc. Sudje je bilo oprano... Cak sam krenula svrstavati cistu robu hhahahahahahahhhaha I muz i ja smo isto nazdravljali hahahahaha
I tako me vatromet probudio. Najbitnije je da nije Diega al se zbudio pr

*family od muza… dosla im je neka rodjakinja tako da smo do 17h bili do njih i kod nas je dosao kum zadrzaviti i cestitati (i vec smo se krenuli dogovarati za Gorski Kotar al.NG 😂😂😂😂) i dosli su nam drugi k
*kumovi isto nazdraviti
Oko 21 i nesto smo legli na kauc. Sudje je bilo oprano… Cak sam krenula svrstavati cistu robu hhahahahahahahhhaha I muz i ja smo isto nazdravljali hahahahaha
I tako me vatromet probudio. Najbitnije je da nije Diega al se zbudio pr
*probudio se mali prije 1h... i naravno, ja sam zaspala i on je zaspao i do pola 6 je bio pored mene ahahaha Ja vise ne znam kako da ne zaspim dok ga hranim... Srecom, pred 10ak min je zaspao u krevetix

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji