Mi smo obavili prvi pregled…curka je 58 cm duga i ima 5300g, znaci dobila je 1,5 kg od izlaska iz bolnice i narasla 5 cm😂dokica veli da je sve super i da samo nastavimo tak fino cikati😂
Na cijepljenje idemo za mjesec dana…a uzv kukica izmedu 2. i 3. mjeseca starosti. To cemo u koprivnicu u bolnicu ici kao i s ostalom djecom jer se tamo narucis odmah za sljedeci dan ujutro i budes gotov za 5 minuta…a u zgu se ceka duuuugo i za narudzbu i u bolnicama.
Bravo!! Lijepo napreduje 😊
Cure,sorry kaj upadam ali zanima me na kolko su vam trudovi bili razmaka kad ste isle u bolnicu? Meni su 5-7 min ali ne traju duze od minute. Nebi htjela prerano u bolnicu da me mrcvare bezveze
Meni su bil ko tebi kad sam zvala dal da dođem pa su mi rekli da pricekam dok se ne ujednace. Isla sam malo prije jer sam racunala guzvu u prometu. Dosla sam na nekih 5 min. Sretno draga, neka bude brzo i bezbolno☺☺
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro!
Hahaha! Predobra!
Jutro!
Evo ja imam malog risa u krevetu,mali vriska i smije se...neznam kako seka uspije spavat od njega.
Mislim da ga konacno mogu pohvalit a da se ne ureknem. Spavanje od 23 do 7 ujutro!
Kleaiva,super za curku!
mame HelenHarper su u kauflanda 30% off....4orka dodje 69kn a unutra 62 pelene....tko je rekao da je koristio? barbi?
zanima me da li su uži/duži model ili? violeta mi npr ne odgovaraju jer su klasični kroj, sad trošimo babylove 4orku jer nam taman model odgovara duuuge su i uske...
žena-majka-carica:)
Neo, sretno!
Ja sam jucer kupila trudi pelene, nisam ih nikad probala, a hvale ih. Svidanu mi se, ali i mm i ja ipak malo vise naginjemo pampersu jer je najtanji, a upija cudesa
I me, juhuu
Bella, znaciiii i kod tebe isti problem?
ahahahaha, Dena, oodlicnaaaa slikaaaa 😊
Mi koristimo sada Violetine i jedva cekam da ih se rijesim.. ne svidjaaaajuuu mi seee...
Diego se jos nije okrenuo s trbuha na ledja.. al kad je na trbuhu najvise pokusava na desnu stranu.. Ne znam da li je normalno sto se jos nije krenuo okretati? Pitala sam muzevu rodjakinju i rekla je: sve u svoje vrineme.
Moj se samo nakrece udesno ali se nije okrenuo. Ni s ledja na trbuh niti obratno. To je glupo forsirati. Treba samo uokolo postavljati igracke da se zainteresira, a ne samo da vise s baby gyma, onda gleda samo gore. Ja sam maknula lukove i sada su igracke razbacane oko podloge
Maslacak, oodlicnooo za spavanje 😊😊😊
Hahahaha, super slika! 😄
Nas trening je jucer bio kao pilates vise pa sam sr zalila da mi je prelagano 😂 rekla mi jedba zenska da nisam normalna 🤣 ali da cemo vjerojatbo danas imat trening da cemo umrijet. Jedva cekam y😁
Sortiraj odgovore
Najstariji