Cure sve najbolje vam želim u nadolazećoj godini....rođenjem naših bebica pobrinule smo se da u 2018 bude puno čarobnih trenutaka, od prvih "mama" do prvih koračića, a uz to svima vam/nam želim puno zdravlja, ljubavi.....e, i dovoljno love da se oko tog ne sekiramo;)
Sanjchi - ne sekiraj se, ti si možda očekivala neki spektakl pa si se zato razočarala malo...ja sam ko i sretna otkad imam djecu "smanjila doživljaj" oko dočekivanja Nove (a sjećam se ko cura, to je bilo pripremanje tjednima prije di će se ić na koji party, šta ću obuć etc etc)
sad mi je pojam da djeca dovoljno rano legnu da muž i ja u miru uđemo u Novu
ove godine sam imala eto sreću da su svi troje blaženo spavali u ponoć i to mi je dovoljno. Treba bti skroman:)
mamisita - napisah Vprizemlje....visoko prizemlje it is....nažalost dovoljno visoko da s kolicima od 20kg trebam lift nakon carskog (prvih mjesec-dva bar) a dovoljno nisko da čujem buku (i prašinu s okolnih zemljanih površina) koja mi ide na nerve...da mogu birat, ne bih nikad tako nisko ali šta ćeš..
žena-majka-carica:)
Znate sta mi nije jasno? Kak te babe od 50-60 + izgledaju tak mladoliko?? Tipa Neda? Ja cu bit sretna ak cu s tolko izgledat upol dobro ko one😂al sad cu prebacit…depresivni su😂😂😂😂😂
Neda izgleda bolje od suputice! Vjerojatno s manje korekcija nego sto maja ima. Neda 67 godina,Maja 39
a daaaaj, ma imaju i jedna i druga toliko korekcija da su oveći stan u centru ZGa mogle otplatit s novcem od operacija
meni to uopće nije fora kad tako izgledaju "super" uz toliko intervencija....ima (noname ili poznatih, nebitno) žena koje su lijepe prirodno i to mi je ono Woow - za stat i divit se....a ove šta izgledaju "dobro" jer su utukle malo bogatstvo u sebe to mi uopće nije hvalevrijedno
žena-majka-carica:)
Sretna vam Nova godina, mamice ,😘😘😘😘
Ja sam klonula oko 22h hahahhaahhHahahaha MORTUS
Znate sta mi nije jasno? Kak te babe od 50-60 + izgledaju tak mladoliko?? Tipa Neda? Ja cu bit sretna ak cu s tolko izgledat upol dobro ko one😂al sad cu prebacit…depresivni su😂😂😂😂😂
Neda izgleda bolje od suputice! Vjerojatno s manje korekcija nego sto maja ima. Neda 67 godina,Maja 39
a daaaaj, ma imaju i jedna i druga toliko korekcija da su oveći stan u centru ZGa mogle otplatit s novcem od operacija
meni to uopće nije fora kad tako izgledaju "super" uz toliko intervencija….ima (noname ili poznatih, nebitno) žena koje su lijepe prirodno i to mi je ono Woow - za stat i divit se….a ove šta izgledaju "dobro" jer su utukle malo bogatstvo u sebe to mi uopće nije hvalevrijedno
TRUE STORY 😘
Izisla van u spavacici,smrzla se ko p…
Ja neznam jel do gemista sto sam popila,ali rozgi su sise narasle izmedju 3 pjesme!
HAHAHAHAHHAHAHHA
I me, super ste se spremili!! 😂😂😂😂
Ja ISKRENO nisam uspjela dogurati do 11h... Gledali smo muz i ja Spasavajuci vojnika Ryana i zaspala oko 10h... s Time da sam muzu govorila: DO PONOC CU IZDRZt! Ahahahhahahaa daaaaa mozda da ae nisam pr
*Da se nisam probudila u 6 ujutro siiiigurno bih izdrzala do ponoci!
Super za vas koje ste BUDNE docekale s muzevima NG😘😘😘😘😘😘
Znaciiii, jucer je cijela family bila kod nas od 12 do 14:30h ...BTW. Moja family je kao ona iz GRCKOG VJENCANJA Bilo nas je sve skupa oko18 ahahahhahaa Nakon toga, oko 15:30 smo rucali sa famil
Znaciiii, jucer je cijela family bila kod nas od 12 do 14:30h …BTW. Moja family je kao ona iz GRCKOG VJENCANJA Bilo nas je sve skupa oko18 ahahahhahaa Nakon toga, oko 15:30 smo rucali sa famil
*family od muza... dosla im je neka rodjakinja tako da smo do 17h bili do njih i kod nas je dosao kum zadrzaviti i cestitati (i vec smo se krenuli dogovarati za Gorski Kotar al.NG 😂😂😂😂) i dosli su nam drugi k
Znaciiii, jucer je cijela family bila kod nas od 12 do 14:30h …BTW. Moja family je kao ona iz GRCKOG VJENCANJA Bilo nas je sve skupa oko18 ahahahhahaa Nakon toga, oko 15:30 smo rucali sa famil
*family od muza… dosla im je neka rodjakinja tako da smo do 17h bili do njih i kod nas je dosao kum zadrzaviti i cestitati (i vec smo se krenuli dogovarati za Gorski Kotar al.NG 😂😂😂😂) i dosli su nam drugi k
*kumovi isto nazdraviti
Oko 21 i nesto smo legli na kauc. Sudje je bilo oprano... Cak sam krenula svrstavati cistu robu hhahahahahahahhhaha I muz i ja smo isto nazdravljali hahahahaha
I tako me vatromet probudio. Najbitnije je da nije Diega al se zbudio pr
Sortiraj odgovore
Najstariji