Barbs..necu ti ni slikat kako sad izgleda..
Kad ispecem kruh..odjednom netreba noz u kuci..

Super jedu nase bebe 😪😋😋😋😉
Ja tek sada veceraaaaam... Zavrsili smo oko 16h s ruckom i malo nakon sam otisla u dm i naci se s frendicinom kumom i sogoricom vezano za djevojacku u 4.mj Nakon sat vremena muzu saljem poruku da vidim kakvo je stanje i javio je da je krenuo dramiti pa sam se vratila doma...
btw... moj dragi muz 😂😂😂😂 iskoristi mlijeko koje mu pustim tako sto mu svako malo daje mlijeko da ga "smirit" a prije nego sam otisla (17:30) sam ga nahranila... i tako on 100ml potrosi u sat i pol... 😂😂😂😂 strah me sto ce biti za djevojacku 😂😂😂
Maslacak, ehehhehehee, dobro kad se svadjare radi toga 😉😉😉

Poznato... svi to svekrvi radimo pa ludi 😂😂😂😊

Poznato… svi to svekrvi radimo pa ludi 😂😂😂😊
Odnosno, ja cak kulturno uzmem noz, ali ni go ne valja 😂😂😂 uvijek vice: NAJEST CETE SE KRUHA PRIJE RUCKA!!! i ima pravo 😂😂😂
Sutra ce gospodja radit pljukance jer u nedjelju dolaze njeni frendoci povodom Diegovog rodjenja (nakon 6mj 😂😂😂😂😂😂😂😂)... a ima.na tone frendova....

*Frendova... a bome.i frendica.... i rekla je da jos mora proslaviti s KOLEGICAMA... 😂😂😂😂😂😂😂😂
a da vam ne pricam o tome.kako svoj rodjendan slavi jedno 5x? 😂😂😂😂😂😂
Na poslu, s curama s posla, s ovim frendovima, s onim frendovima...;😂😂😂

Ma mene to cak ne smeta..vesela sam kad napravim..pa se pojede..al me smeta kad pila dana stoji na stolu...ja ga namjerno necu spremit..pa nela se susi...sutra ce ga papat koke🤣🤣

*Frendova… a bome.i frendica…. i rekla je da jos mora proslaviti s KOLEGICAMA… 😂😂😂😂😂😂😂😂
Na poslu, s curama s posla, s ovim frendovima, s onim frendovima…;😂😂😂
Hahhahahhahah...
Ostala sam bez teksta!

Ma mene to cak ne smeta..vesela sam kad napravim..pa se pojede..al me smeta kad pila dana stoji na stolu…ja ga namjerno necu spremit..pa nela se susi…sutra ce ga papat koke🤣🤣

Gdje ste nestale sve?
I ja sam tu... Samo ne stignem biti azurna svugdje... mislim, nisam azurna ni na fb grupi (gdje sam se BLAGO RECENO posteno izgubila 😂😂😂) i jos imam grupu za djevojacku na viberu + grupu nas 4 koje se povremeno nadjemo petkom (u ned cemo se ovoga puta naci 😂😂😂😂).... pogubi se covj

*Frendova… a bome.i frendica…. i rekla je da jos mora proslaviti s KOLEGICAMA… 😂😂😂😂😂😂😂😂
Na poslu, s curama s posla, s ovim frendovima, s onim frendovima…;😂😂😂
Hahhahahhahah…
Ostala sam bez teksta!
I ja sam nekoc ostajaba bez teksta... sad mi je smijesno 😂😂😂😂😂😂😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji