Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    19. Siječanj 2018. 07:11

Jos i goste imamo danas!

• sretna
    19. Siječanj 2018. 07:17

Sanjchi znam ja kraj, gledala sam na netu jos u ljeti, l ja sam sebi drugaciji kraj slozila u glavi 😂
    Inace me nikad nije privukao crni tip, al brate mili, ovaj me rusi s nogu! Jos kad cujem onaj  njegov dubok glas 😍 gotova sam, uzmi me, tvoja sam 😁
    Inace mm je totalna suprotnkst od njega 

• Barbi13
    19. Siječanj 2018. 09:14

Dobro jutro😘😘😘kavica.Na kraju sam P stavila pored sebe i sisu joj dala i tako je zaspala a ja sva polomljena jer sam na rubu kreveta lezala😥😥😥u 11 imamo cijepljenje...sretna a jesi me nasmijala😂😂😂joj kad bi mi Kemal malo izmasirao vrat sa onim svojim dobrim rukama😍😍😍😍😍

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Belle84
    19. Siječanj 2018. 09:35

Jutro, evo i mi po obicaju lose spavali. Zaspao u 20h, pa budjenje u 22.30, 00:30, 2:30, 4.00, 6.00 i u pol 8. Probala sam nakon prvog budjenja dati samo dudu (ne cicu) u nadi da ce samo nastavit spavat i upalilo je ali samo 10ak min 😔 onda dok ga nisam stavila na cicu nije bilo mira. Pocicao 2-3 min i zaspao. Pa sam mu u 3h ujutro dala Espumisan Baby jer vidim da ga muce vjetrovi po noci, zaspao je i opet nakon 2h budan. Ja vise ne znam sta napravit. 
    Vec sam se pomirila sa cinjenicom da je on jednostavno  takvo dijete. 

Belle84
    19. Siječanj 2018. 09:36

On jednostavno ne moze spojit duze od 3h spavanja

• sretna
    19. Siječanj 2018. 09:37

Barbi13

Dobro jutro😘😘😘kavica.Na kraju sam P stavila pored sebe i sisu joj dala i tako je zaspala a ja sva polomljena jer sam na rubu kreveta lezala😥😥😥u 11 imamo cijepljenje…sretna a jesi me nasmijala😂😂😂joj kad bi mi Kemal malo izmasirao vrat sa onim svojim dobrim rukama😍😍😍😍😍

Sretno na cijepljenju 😊

• Romi
    19. Siječanj 2018. 09:48

Dobro jutro,kavica ...L. u gymu brblja na sav glas...
    Barbi sretno na cjepljenju ♡♡♡♥♥♥
    Sretna Kemal 

I_me
    19. Siječanj 2018. 09:49

Jutro! 
    Mi sad ustale 😂😂😂
    Muz poslije utakmice zaspao na kaucu i ostao tamo spavat tako da smo mala i ja nocas imale krevet za sebe. Ona na jednoj strani ja na drugoj. 😆 i bas nam je bilo lijepo 😂😂😂

violeta1
    19. Siječanj 2018. 09:53

Jutro 😊😊 moj L isto zezaaa stalno sa spavanjem 😐 Vidim da ste pisale o muskarcima, za mene savrsen muskarac je William Levy mmmm 😍😍😍

Romi zao mi je radi djeteta 😔😔😔

• Romi
    19. Siječanj 2018. 09:53

Maslacak31

Jutro!
    I me,nos kao orao?! Hahaha!
    Barbi i bars,bit ce bolje,nekad.
    Ja nahranila Luku,stavila ga kod sebe u krevet..sad on brblja na veliko…vjerojatno cemo oboje klonut jos na sat i pol..i onda cu kukat kako nista ne stigne..a ne da mi se guzicu pomaknut iz kreveta.

Razumijem te u potpunosti,i ja L. nahranila u 7,i ona zaspala ponovo ,a ja umjesto da se dignem i idem peglat ili nesto,ja nastavila spavat,i onda mi to poslije fali,al dobro danas nemoram kuhat,nema mi m na rucku  pa cu peglat,pada kisa imam vremena cijeli dan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.