DijMar ma nisam pogrijesila, dobro je ovdje samo se treba prihvatit i tuda misljenja cini mi se 🤪
Joj pa ja sam samo komentirala da sam za NE hodalice i jos manje tv. Toliko lijepih stvari moze se raditi sa bebom i uciti ju, beba treba upoznavati svijet prirode, ljude, igracke, knjige, a ne tehnologiju bar za sada. Pa do kako je netko gore napisao 3god tako nesta se i preporuca. Sto vise paznje i ljubavi dati bebi… svima nam treba mira i sna itd. I ja sam sama vecinom s njom, ali palit tv da bi ja imala malo mira sigurno necu 🤷🏻♀️ I ja nisam isla nikog uvrijediti s tim. Emax pitala si za hodalicu pa sam samo rekla.. Manich nisam procitala da je itko pitao za tv ali posto si spomenila isto sam odg, Nista lose nisam mislila. Ne mozemo svi imati isto misljenje o svemu, sto ne znaci da sam ja u pravu, vi u krivi, ili obrnuto. 😘
A sad me stv zanima zasto si se ajla povukla, i gdje su mi noemi i aurora? Dajte malo pisite kako provodite vrijeme da promjenimo ove teme koje su bile. 🤗
Ajla znam da citas!
Ja sam tu, naletim tu i tam.. Nema ayle ni aurore, pa slabije dolazim. A najvise sam zbog njih i dolazila na forum jer su mi obje drage.
Sto se tice tva, mog ne zanima opce tv, pogleda prema njemu na 3sec i to je to. A za hodalice i hopsalice nisam, ali nama je i doktorica na pregledu kukova rekla da ne smije u hodalicu, jer je imao problema s kukovima.
Joj pa ja sam samo komentirala da sam za NE hodalice i jos manje tv. Toliko lijepih stvari moze se raditi sa bebom i uciti ju, beba treba upoznavati svijet prirode, ljude, igracke, knjige, a ne tehnologiju bar za sada. Pa do kako je netko gore napisao 3god tako nesta se i preporuca. Sto vise paznje i ljubavi dati bebi… svima nam treba mira i sna itd. I ja sam sama vecinom s njom, ali palit tv da bi ja imala malo mira sigurno necu 🤷🏻♀️ I ja nisam isla nikog uvrijediti s tim. Emax pitala si za hodalicu pa sam samo rekla.. Manich nisam procitala da je itko pitao za tv ali posto si spomenila isto sam odg, Nista lose nisam mislila. Ne mozemo svi imati isto misljenje o svemu, sto ne znaci da sam ja u pravu, vi u krivi, ili obrnuto. 😘
A sad me stv zanima zasto si se ajla povukla, i gdje su mi noemi i aurora? Dajte malo pisite kako provodite vrijeme da promjenimo ove teme koje su bile. 🤗
Ajla znam da citas!
Nisam se ja ni nasla uvredjena ne brini. 😘Svi imamo svoja misljenja i nijedna od nas ne misli da radi nesto na stetu djeteta. I mislim da imas dobar stav oko svega toga.
Jutro cure… kak ste
Evo mi odradili vec drugo hranjenje. Malac se budio u 6 pojeo pa zaspao do pola 10. 😊
O supika. Mi smo se isto oko 6 pa nastavili do 8 tj bebana 😂 i sad opet u 11 malo zaspala. Ja sva sretna idem se sisat danas napoooookon 😃
Sta papate? Mi cemo danas krusku i sljivu sa zitaricama. Bude bio parti u peleni 🤣
O supika. Mi smo se isto oko 6 pa nastavili do 8 tj bebana 😂 i sad opet u 11 malo zaspala. Ja sva sretna idem se sisat danas napoooookon 😃
Hahahah tako sam i ja bila hepi sisanje sam rijesila a 4.6 idem konacno i obojat se jer imam izrast od 5 cm na glavi hahah.
Sta papate? Mi cemo danas krusku i sljivu sa zitaricama. Bude bio parti u peleni 🤣
Mislim da cemo danas kombinaciju brokula mrkva i karfiol to jako voli..
A popodne grisolino sa tresnjicama.
Ja se nisam farbala od 10/2018 pa si ti misli. 🤣 izraslo mi je tolko moje a dole zutila stare boje koja je bila crvena 😆
Mmm super fino, moja isto je jako zavola povrca
A nama je dosao tata i donjeo jagode i kupila sam joj onu kao dudu di se voce stavi pa cuclaju grickaju to pa cu vj jagodicu joj stavit unutra, posto je vec probala u kasicama jagode
Sortiraj odgovore
Najstariji