Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Svibanj 2020. 14:15

DijMar

ayla

DijMar

ayla

DijMar

Zapravo, mozda bih ja mogla prijaviti tebe jer u mojim porukama nema vrijedjanja, sto evo u tvojoj, di me nazivas glupom, ima

Aj nek neko mene prijavi da me maknu odavde 😂😂😂

Pa lako se sama maknes. Ionako ti ne bi bilo prvi put da se povlacis na neko vrijeme

Jednom sam se povukla zbog zdravstvenog stanja al nisam brisala profil sto bi sada mogla, a ti si se povukla na 7mj i eto tebe dosla ti

Nisam se povukla, samo mi je zanimljivije u grupici jer kao sto smo zakljucili, ovo je presporo.
    A evo, sad me malo opet uhvatilo da vidim sta ima 😁

Nije sporo kao sto vidis ide brzo, samo je trebalo otvoriti novu grupu i islo bi al eto vi ste tako htjele i ok 

24. Svibanj 2020. 14:16

lala3

Cure Bajram Serif Mubarek Olsun, onima koje danas slave

Ne slavim ali tebi sretan Bajram 😘

PatyDi
    24. Svibanj 2020. 14:16

Manich

Ne odaje vas Snježana to je jasno ko dan, not her!

I sad bih ja njoj brzo trebala javiti da ti je i dalje ona omiljena od cura 🤔

24. Svibanj 2020. 14:50

https://youtu.be/YgoEd9VA5N8

Evo malo smjeha 🤣

24. Svibanj 2020. 15:00

Manich

I samo da nadodam 🙊🙊🙊🙊 moram biti dosljedna originalu, ciao pero"

PatyDi
    24. Svibanj 2020. 16:30

Manich

Manich

I samo da nadodam 🙊🙊🙊🙊 moram biti dosljedna originalu, ciao pero"

Pa ti imas magisterij zvan "Snjezana" 😧

Doris3101
    24. Svibanj 2020. 19:21

Ayla, hvala!🤗 Kasnim.
    Inače, Marina, moj ima 500g manje od tvoje bebe. Ja si mislim kako se krenuo sa kašicama da ce do 18te bit na bočici😂 bitno da napreduju! Ni moj ti nije niš bolji svaki dan sve gori nikako lijepo krenut. Jedan dan par žlicica, jedan nece usta otvorit i tako u krug 2 mj. Prvo mi se od toga dizala kosa na glavi sad  dam bocicu kad nece i to je to. Budu oni jednom. 😂🤷‍♀️

24. Svibanj 2020. 19:35

Doris3101

Ayla, hvala!🤗 Kasnim.
    Inače, Marina, moj ima 500g manje od tvoje bebe. Ja si mislim kako se krenuo sa kašicama da ce do 18te bit na bočici😂 bitno da napreduju! Ni moj ti nije niš bolji svaki dan sve gori nikako lijepo krenut. Jedan dan par žlicica, jedan nece usta otvorit i tako u krug 2 mj. Prvo mi se od toga dizala kosa na glavi sad dam bocicu kad nece i to je to. Budu oni jednom. 😂🤷‍♀️

Hehhe eto a ja mislila da moj previse voli jest.. Iako i dalje ima minimalno 3 bocice dnevno sto je preko 600 ml i to je normalno.. On nekad nakon kasice 5h ne trazi nista. Osim sto pije caja ili vode.. Neznam koliko kila ima.. Zadnja kontrola je bila na pocetku 4 mj imao je 69 cm i 7800 pa sada idemo tek 15.6 i kontam da ima preko 9 sigurno.. A mozda i vise s obzirom koliko jede.. Ali kao sto kazes ima dana kad nezeli uopce kasicu pa bude na mljeku to je do njega kako mu se da. 

24. Svibanj 2020. 19:56

Doris3101

Ayla, hvala!🤗 Kasnim.
    Inače, Marina, moj ima 500g manje od tvoje bebe. Ja si mislim kako se krenuo sa kašicama da ce do 18te bit na bočici😂 bitno da napreduju! Ni moj ti nije niš bolji svaki dan sve gori nikako lijepo krenut. Jedan dan par žlicica, jedan nece usta otvorit i tako u krug 2 mj. Prvo mi se od toga dizala kosa na glavi sad dam bocicu kad nece i to je to. Budu oni jednom. 😂🤷‍♀️

Nista 😘
    Ma i mi smo imali takvih faza kada nije htjela jesti ili bi ja zakasnila s ruckom i dobila bi bocicu, sada sam uvijek spremna cim zaspe smisljam sto jesti i onda lagano kuham i taman kada se probudi sve ju ceka i onda nekada njoj se ne jede pa joj se ne svida al dobro sve je to faza koja ce proci, isto kao i mi sto nekada ne jedemo jer nismo gladni ili nam to ne pase 

25. Svibanj 2020. 09:23

Jutrooo zenicee kako ste danas? Evo mi nahranjeni i presvuceni. Malac gleda crtic a ja pijem kavicu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.