Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mila12
    25. Svibanj 2020. 23:54

Noemi tnx, popila 😅 

• Noemi1
    26. Svibanj 2020. 01:55

Mila12

Noemi tnx, popila 😅

Dok ja odgovorim, ti tablu lupoceta popila 😂

Emax
    26. Svibanj 2020. 06:59

Jutro cure 🙋‍♀️ Jestel popile kafu vec ili ste započele dan istezanjem, jogom ili trcanjem? 😂 imam jednu jako vaznu temu:hodalica?? Da ili ne? Ayla znam da je ti vec koristiš i moji su je koristili u porodici za svako dijete svi hvala.Bogu zivi i zdravi eh sad me zanima vase mišljenje jer se dvoumim da kupim 🤔

Mila12
    26. Svibanj 2020. 10:20

Noemi hahah tako nekako 😅 pa i bebanu ako su bolili zubici sinoc, prestali su haha
    Emax, ja sam za jedno veliko “ne” za hodalicu. Bila sam i ja u njoj i sestra itd. Ali mislim da je to glupost u koju se stavlja dijete da bi mama imala mira. Njihov je  prvi prirodni hod u stranu, a ne ravno kako bi isli u hodalici i tak neke stvari. 

26. Svibanj 2020. 10:52

Emax

Jutro cure 🙋‍♀️ Jestel popile kafu vec ili ste započele dan istezanjem, jogom ili trcanjem? 😂 imam jednu jako vaznu temu:hodalica?? Da ili ne? Ayla znam da je ti vec koristiš i moji su je koristili u porodici za svako dijete svi hvala.Bogu zivi i zdravi eh sad me zanima vase mišljenje jer se dvoumim da kupim 🤔

Evo ja bas pijem kavu i istezem se od kave na stolu do malca na podu. 🤣🤦‍♀️
    I moji su svi koristili hodalicu u familiji ali ja ju kod nas smatram nepotrebnom jer imamo pragove na svakoj prostoriji i malu kucu i nebi se ni imao di kretati. 
    Mi imamo jos jednu novost Liki je poceo puzatiii oni prvi potezi puzanja ode dva metra pa stane i tako od igracaka do mene zasad ali vidim da je uporan i sve vise zeli otici sto dalje.. Mala gusjenica tako sad izgleda... 🤣❤️❤️😍

Emax
    26. Svibanj 2020. 11:35

I ja sam se evo istezala sad sam spremna za dalje pobjede 😂 nas mali je bas aktivan i znatizeljan i mislim da je hodalica za njega super ima gdje da se kreće stan je prostran i nemamo pragova a ni stepenica gdje bi mogao da se prevrne a i ja sam Milla čitala sve to i mislim isto dal je stvarno potrebno i koliko moze naskodit a to sto kazes samo za mame koje zele mir zar je tako strasno imati mir dok skuhat rucak ubaciš ves obavis najnormalnije stvari poput odlaska na wc il popit kafu dok posmatras svoje dijete? Za mene to nije strasno nego ljudski normalno ako time ne činim štetu svome djetetu

Doris3101
    26. Svibanj 2020. 12:05

Emax

I ja sam se evo istezala sad sam spremna za dalje pobjede 😂 nas mali je bas aktivan i znatizeljan i mislim da je hodalica za njega super ima gdje da se kreće stan je prostran i nemamo pragova a ni stepenica gdje bi mogao da se prevrne a i ja sam Milla čitala sve to i mislim isto dal je stvarno potrebno i koliko moze naskodit a to sto kazes samo za mame koje zele mir zar je tako strasno imati mir dok skuhat rucak ubaciš ves obavis najnormalnije stvari poput odlaska na wc il popit kafu dok posmatras svoje dijete? Za mene to nije strasno nego ljudski normalno ako time ne činim štetu svome djetetu

Slazem se sa svime sta si napisala. 
    Samo sta smo i mi protiv tj vise mm nego ja. 🤷‍♀️ A sad vidjet cemo. 

Mila12
    26. Svibanj 2020. 13:05

Emax ja samo kazes misljenje da sam za ne, i da vecinom to koriste mame koje zele imat mir, vise konstantan nego dok skuha rucak itd, to sam mislila 🤷🏻‍♀️ Nisam mislila na tebe pod tim. Ali vjerujem da pravi vise stete nego koristi ta hodalica

26. Svibanj 2020. 14:36

Emax

I ja se slazem i da nemam pragove u kuci uzela bi hodalicu cisto radi toga da na miru odradim nesto posto sam vecinu dana sama s njim. Ovako ga spustim na pod na tepih njegov i okej je ali to mu brzo dojadi a i kada bas bude skroz puzao vjerovatno ce mi zavrsit u kuhinji pod nogama. 

Emax
    26. Svibanj 2020. 18:10

Milla nista ja tebi ne kazem ja sam pitala za mišljenja nisam to ni shvatila pogresno 🙋‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.