Zavladala tišina na forumu 🥺 bas je neobično 🙍♀️ Meni je uvijek bila zanimljiva tema porođaja 😁 mislim dok sam bila trudna rado sam o tome čitala, sta mislite da podijelimo svoja iskustva ovdje? Nisam od početka bila pa ne znam da li ste vec o tome pisale al bilo bi zanimljivo bar meni jest ponovo 😁 i sad ja ne znam koliko vas ima vise djece a mame kojima je ovo prvo dijete planirate li jos djece i koliko vi mislite da je “okay” razlika u godinama medju djecom?
Joj i ja sam pisala iskustvo vec, ugl sve pozitivnoo, on je bio mala mrviica od 2680g i 47cm, aa sad je mali tenk 😀 prvo dijete 😊 planiram u nekoj buducnosti jos jedno, noo ne jos 😅 treba se na posao vratit 😊
Moja ima 3,5 mj, jucer se okrenula na bok, takodjer se pokusava podici u sjedeci, iako je jos rano. Isto baca dekicu sa sebe nocu.
Jucer sam se prepala za stariju, zvali me iz vrtica da je boli pisa boli, da place, otisli pedijatru, sreca, samo vanjski nadrazena koza, dali urin za svaki slucaj, sve ok.
Isto me brine, ponekad je boli noga, ugl navecer ili ujutro, kao bolovi rasta. Kad uguglas, naravno, izbaci grozote. Ne zelim je bezveze vuci po doktorima jer je dobrog zdravlja, da nw pokupimo nekaj. Inace je dosta aktivna, trci, skace, divlja, pretpostavljam da i tu dodje do ozljede.
Zavladala tišina na forumu 🥺 bas je neobično 🙍♀️ Meni je uvijek bila zanimljiva tema porođaja 😁 mislim dok sam bila trudna rado sam o tome čitala, sta mislite da podijelimo svoja iskustva ovdje? Nisam od početka bila pa ne znam da li ste vec o tome pisale al bilo bi zanimljivo bar meni jest ponovo 😁 i sad ja ne znam koliko vas ima vise djece a mame kojima je ovo prvo dijete planirate li jos djece i koliko vi mislite da je “okay” razlika u godinama medju djecom?
Ja imam dvije kceri razlika 4g, o iskustvu poroda vec pisala. Namucila me 12h na dripu, skoro zavrsila na carskom, na kraju mi se navalili na trbuh i dolje me reznuli.
Prvo rodila na carski zbog polozaja zadkom.
Bokic curke 😉
Kako ste, kako bebaci?
Evo moj maleni ima već dva zubića, raste ko lud, ima skoro 8 kg. Još uvijek dojim ali sad je milina, spava već skoro mjesec dana da se ne budi za podoj. Tek oko 8-9 ujutro se budi, a zaspe oko ponoći. Probali smo i neke kasice jer ga sirotog muci stolica. Ne može kakati po 6-10 dana pa smo i krenuli s kašicama malo prije. Sve u svemu je 👌🏼
Putujemo s njim često i on uziva u vožnji, a bome i morski zrak mu godi 😂😂😂
Kako vi sa klopom? vidim ima i nekih novih cura. 😌
Nama ce uskoro 5 mjeseci. Porod je bio carski, unaprijed dogovoreno jer je beba bila okrenuta na zadak. Sve odlično prošlo kao i moj oporavak. Sada sam krenula u teretana vracati se u normalu. Komotna odjeća, trenirke i tajice učinile su svoje 🤣🤣🤣🤣 ostalo mi je oko 8kg koje bi trebalo skinuti ali nikako i nikako. Trudim se ne jesti slatko. Kruh i tjestenine uopce ne jedem. Valjda c EDF s porljećem biti bolje.
Papamo AD, uskoro planiramo uvesti dohranu. Moram si dat vremena i truda malo se time pozabaviti. Za sada bocu jede oko 8.00, 11.00, 14.00, 18.00, 20.30 i oko 5.00, pojede 180 ml vode i 6 mjerica NAN 1. Zadnji obrok mu stavim i rizine pahuljice. Pašu mu, duže je sitniji, bolje spava i ne bljucka.
Preko dana imamo dva spavanja, od 9.30-11 i popodnevno od 15-16.30 (otprilike). S kupanjem krenemo oko 20h, igra, oblačenje, bočica i oko 21h tonemo u san. U zadnje vrijeme spava čitavu noć, budi se oko 6,pojede i nastavi, ali ne dugo... Do 7.30h.
Sad kako je veći, sve manje se voli voziti u kolicima. Zanimljivo mu bude pola sata, i onda ga moram vaditi van, osim ako zaspe. Ako je toplije, prebacim ga j sportski dio. Još se uči na njega i slabije ga prihvaća. Ne znam zasto, trebalo bi biti obrnuto. Mislili smo kupiti ergobaby ali me strah hoce prihvatiti nošenje, a noisljka nije bas jeftina.
Pate nas zubići. Još nisu izašli, očekujemo ih. Čime si olakšavate nicanje?
I dajete li čaj bebama koje su na AD? Ako da, koji?
Nama ce uskoro 5 mjeseci. Porod je bio carski, unaprijed dogovoreno jer je beba bila okrenuta na zadak. Sve odlično prošlo kao i moj oporavak. Sada sam krenula u teretana vracati se u normalu. Komotna odjeća, trenirke i tajice učinile su svoje 🤣🤣🤣🤣 ostalo mi je oko 8kg koje bi trebalo skinuti ali nikako i nikako. Trudim se ne jesti slatko. Kruh i tjestenine uopce ne jedem. Valjda c EDF s porljećem biti bolje.
Papamo AD, uskoro planiramo uvesti dohranu. Moram si dat vremena i truda malo se time pozabaviti. Za sada bocu jede oko 8.00, 11.00, 14.00, 18.00, 20.30 i oko 5.00, pojede 180 ml vode i 6 mjerica NAN 1. Zadnji obrok mu stavim i rizine pahuljice. Pašu mu, duže je sitniji, bolje spava i ne bljucka.
Preko dana imamo dva spavanja, od 9.30-11 i popodnevno od 15-16.30 (otprilike). S kupanjem krenemo oko 20h, igra, oblačenje, bočica i oko 21h tonemo u san. U zadnje vrijeme spava čitavu noć, budi se oko 6,pojede i nastavi, ali ne dugo… Do 7.30h.
Sad kako je veći, sve manje se voli voziti u kolicima. Zanimljivo mu bude pola sata, i onda ga moram vaditi van, osim ako zaspe. Ako je toplije, prebacim ga j sportski dio. Još se uči na njega i slabije ga prihvaća. Ne znam zasto, trebalo bi biti obrnuto. Mislili smo kupiti ergobaby ali me strah hoce prihvatiti nošenje, a noisljka nije bas jeftina.
Pate nas zubići. Još nisu izašli, očekujemo ih. Čime si olakšavate nicanje?
I dajete li čaj bebama koje su na AD? Ako da, koji?
E pa imate bome super raspored 😊 moj jos nema zubice, cak ga ne muce ni desni toliko, pa nisam koristila ni gelove ni nista. Planiram onu gricku stavljat u hladnjak i davat mu da gricka, kad krenu ti zubici.. Moj je na ADu i ne dajem caj. Eventualno ako ga muci stomak, onda sam kuhala onaj dm bio baby caj od komoraca (u filter vrecicama). To sam dala par puta, nakon sto je krenuo s dohranom pa pojeo npr mrkvu ili bananu koje ga zatvore. Pa je caj pomagao 😊
Jutro cure 🙋♀️ Ja sam sinoc napisala sve na temu svog poroda i kom bio predugacak 😂 uglavnom trudnoća bila tip top sve super na početku mučnine prva tri mjeseca al ne pretjerano, rodila osam dana nakon termina carskim rezom koji nije bio planiran nego se desio nakon 12 sati bezuspjesnog pokušavanja prirodnim putem! Mm bio cijelo vrijeme uz mene i bilo je na momente čak i smijesnih situacija jer sam zadnja 4 sata bila pod epiduralom pa se moglo sa mnom i pricat 😂 ono sto je “neobično” je da sam ja to jutro isla na ctg i kao nista nista za tri dana cemo izazvat porođaj da bi mene navece iz vedra neba udarili tako jaki bolovi bez ikakve pripreme ijednog malog bola da sam se vukla po podu! Ugl uzela sam od anestezije sve sto su imali tablete, infuziju, gas i epidural! Otvorila se normalno beba nije mogla ući u kanal i na kraju ujutro pukao vodenjak voda zelena i et.. hvala Bogu na kraju sve proslo dobro!
Evo i mene, mi bili jucer na cijepljenju i kontroli sve super curka ljepo napreduje, prosli bez temp.. Pedica nam rekla da krenom s mesom kada napuni 7 mj da prije nema potrebe al da ako hocu mogu da ne treba zuriti.. 😁
Evo i mene, mi bili jucer na cijepljenju i kontroli sve super curka ljepo napreduje, prosli bez temp.. Pedica nam rekla da krenom s mesom kada napuni 7 mj da prije nema potrebe al da ako hocu mogu da ne treba zuriti.. 😁
Ooo supeer😀 i sto nema temp i sto napreduje 😁
Ja ću se javiti na kratko, ipak mi je ovaj forum bio razbibriga i pomagač u ludilu i sreći...🥰
Mi imamo skoro 5mj.za nekih 15dana, i skoro 8kg..
Dojimo,sisoljubac mamin , veseli, koji nije neka spavalica..
Zato mama ima podocnjake ali najveseliji..
Prebrzo rastu, tolko smo ga čekali, da svaki dan pokušavam da usporimo vrijeme...
Čitam vas, jedva se dočepala šifre, ni mozak mi ne radio...
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji