Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emax
    17. Veljača 2020. 21:40

Jos nije udvostrucio kilazu fali mu jos 400g negdje sam čitala da treba da udvostruce kilazu prije dohrane a ja sam mu dala na vrh kašičice malo activie 😂 ja jedem a on usta otvara i liže heheh i ja mu dam i izgleda da mu je pasalo 😋 a vec tri dana nije imao stolicu i malo sam se zabrinula jer tesko prdi a prije je bilo cilo milo malo malo pa prdne 😂

Emax
    18. Veljača 2020. 14:38

Aurora87 
    Ja ti na to ne gledam kao na pametovanja nego na dobronamjeran savjet jer tu i jesmo zato za razmjenjivanje savjeta, podršku i te stvari i ja sam ti zahvalna sto me ispraviš ako nesto nisam upućena jer ipak se radi o našoj djeci!

Emax
    18. Veljača 2020. 19:01

Ja moram ovako jer kad god pokušam citirat izbaci me sa stranice 🤷‍♀️ Moja beba ima cetiri mjeseca a pokušala sam sa tom lentom nije išlo i zaboravila i to skloniti 😂😂😂

18. Veljača 2020. 19:45

Aurora evo necu ni ja ocito s dohranom prije nego napuni 6mjs, kaze dragi nema potrebe, a i malo sam se raspitala i zapravo dohranom gubi sva ta antitijelaaa koja dobiva iz mog mlijekeca, mislim to je samo jedan obrok za sada ali neka, jos mjs ipo dana mozemo cekat. Btw jeli ti isto dojis? 

Emax
    19. Veljača 2020. 08:09

Aurora87 i nama je u petak cetiri mjeseca i ja se bas jutros pitam kad i kuda je proletjelo vrijeme 😳 kao da smo jucer jos bili u bolnici (Ne da mi nedostaje bolnica 😂) i ja sam odlucila sacekat jos sa dohranom necu da mu uzimam to jos neka sest mjeseci kako sam i zamislila prvo pa onda dalje iako sam sinoc ustala sest puta (da brojala sam) ali nema veze poslije kafe ujutro ionako dodjem sebi 🤷‍♀️🤱

19. Veljača 2020. 08:51

Ma ne treba zuriti posto dojite, ni ja nebi da sam dojila... Mene su satrali kada ces dati kasicu pa kada i kada je napunila 3mj kao trebala sam 🙄🙄 al sam sam se drzala toga poslje nove i gotovo prije ne zelim ni cuti za kasicu zato odmorite jos dok mozete jer meni ovo bas ide na zivce 😂 i jos kako su krenuli zubici pa je nervozna pa bi jela pa nebi jela pa se zamaze sva obucem joj cistu robicu i idem ju hraniti zamaze sve oko sebe i mene i jos opali rukom meni ispadne zlicica i naravno zamaze sve oko sebe, srecom imamo robice na pretek pa ne moram toliko cesto prati osim sto nemam kuda s njom u kupatilu jer i nase robe ima non stop perem i uvijek je ima 🤯🤯 e da da vas pitam curke su na ljetnima to spominjale dali vi imate intenzivan miris ispod pazuha ja se mogu kupati 100 puta dnevno al uvijek se usmrdim neznam dali je to do zivaca ili cega al ide mi na zivce 🙄🙄🙄

19. Veljača 2020. 09:54

Aurora87

Ayla, ti si meni tako slatka i simpaticna❤.
    Pritisak okoline je bas velik kad su u pitanju bebe, svi imaju iskustva pa misle da znaju najbolje, a zaboravljaju da se vremenom neke stvari mijenjaju i da beba i beba nisu isto.
    I mi imamo hrpu robe, perem dnev o masinu vesa, sto njegovog sto naseg i nekad i dvije. Ne znam kako to, al prije nismo ni naseg toliko imali. 🙄
    E, pa moguce da ti od hormona ili od nekih tableta…a moze i od zivaca, ja smrdim sama sebi kad se izivciAram

😂😂😂❤️❤️❤️
    Ma svi vole pametovati i svi kao da nisu imali dicu i nisu sami odlucivali o svome dijetetu kako ce i sto ce, kao da je njihovo misljenje bitno 🙄🙄🙄 ja prva ne zivim od tudih misljenja niti me zanimaju pogotovo kada mi netko ide reci e tebi je kuca u neredu ono wtf ja zivim u toj kuci normalno da ce biti suda i da ce biti mrvica po podu pa nemogu ja kucu drzati ko apoteka taman posla da ju cistim svaki dan 0-24  ako ju jednom tjedno pocistim leteci dosta za mene 😂😂 al naravno uvijek je ko ono a sto ce reci ovaj sto onaj 🙄 mi smo oduvijek imali vesa to se samo prisvlaci al brate mili neka je stvarno ima da to nemos neg samo da peres jos kada razmisljam sto da nema masine pa nebi ju oprala nikada 😂😂
    Pa nezz ne koristim nikakve ljekove popijem andol i jednu za zivčiće (al ne svaki dan) 😅  al opet smrdim ja dok lezim i nista ne radim ja se usmrdim pa nije mi jasno kako pa nisam tako nikada jos sam promjenila i dezic mozda se ja zivciram a da ni neznam 😂😂😂 

19. Veljača 2020. 13:10

Noemii gdje si, nema te danima 🤔

• Jeja4
    19. Veljača 2020. 13:48

Pratim vas ali ne stignem ili mi se ne da pisati.
    Mi bili u cetvrtak na uzv kukica, sve je ok. Danas ima tocno 3 mj, ne znam kakav ima skok u razvoju ali me izludjuje sa stalnim kmecanjem i samo bi se nosala. Kolica jedino kad zaspi, klokanica mi je spas. Po danu, kod kuce spavanje 0 bodova, vani ajde, jos kako tako. Po noci budjenje svakih sat vremena , nekad, kao nocas, pocasti me sa par sati u komadu.
    Bila jucer kod ginica, sve je ok, sve je lijepo zaraslo, jajnici rade, uzeo papu pa cekam rezultate.

• Noemi1
    19. Veljača 2020. 15:07

ayla

Noemii gdje si, nema te danima 🤔

🙋 na raport 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.