Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Veljača 2020. 18:27

Aurora Svi bi mi htjeli sa kuca blista al realno ne moze jer ipak si u toj kuci i uvijek nesto i mi ju zamazemo ko prasci, ja ju pocistim al opet to se zamaze koliko god cistila pa neb da mi zivot prode samo u ciscenju,dobro je dok ne pocme puzati onda cu pod redovito prati al sada mi se bas neda.. Ja sam oprala za Bozic mislim nesjecam se jesam li poslje 😂😂 al budem tamo za Uskrs definitivno 😂😂 i ja sam se okupala jutros za cudo evo ne smrdim al budem do navecer 😂😂

19. Veljača 2020. 18:30

Jeja4

Pratim vas ali ne stignem ili mi se ne da pisati.
    Mi bili u cetvrtak na uzv kukica, sve je ok. Danas ima tocno 3 mj, ne znam kakav ima skok u razvoju ali me izludjuje sa stalnim kmecanjem i samo bi se nosala. Kolica jedino kad zaspi, klokanica mi je spas. Po danu, kod kuce spavanje 0 bodova, vani ajde, jos kako tako. Po noci budjenje svakih sat vremena , nekad, kao nocas, pocasti me sa par sati u komadu.
    Bila jucer kod ginica, sve je ok, sve je lijepo zaraslo, jajnici rade, uzeo papu pa cekam rezultate.

Supp za uzv i za tvoj pregled bitno da je sve ok 😉 da nije regresija sna, mozda ova promjena vremena i moja ima faza svakakvih tako da razumim

19. Veljača 2020. 18:30

Noemi1

ayla

Noemii gdje si, nema te danima 🤔

🙋 na raport 😁

Pa đes, sto mai? 

• Noemi1
    19. Veljača 2020. 19:12

ayla

AuroraSvi bi mi htjeli sa kuca blista al realno ne moze jer ipak si u toj kuci i uvijek nesto i mi ju zamazemo ko prasci, ja ju pocistim al opet to se zamaze koliko god cistila pa neb da mi zivot prode samo u ciscenju,dobro je dok ne pocme puzati onda cu pod redovito prati al sada mi se bas neda.. Ja sam oprala za Bozic mislim nesjecam se jesam li poslje 😂😂 al budem tamo za Uskrs definitivno 😂😂 i ja sam se okupala jutros za cudo evo ne smrdim al budem do navecer 😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂

• Noemi1
    19. Veljača 2020. 19:15

ayla

Noemi1

ayla

🙋 na raport 😁

Pa đes, sto mai?

Eo me, juuj nema nis pametno 😅 osim neredaa po kuci 🙄 e isprobala sam danas sportsko sjedalo na kolicima, al sam stavila u lezeci polozaj 👍 zaspao za 1o min 😀

19. Veljača 2020. 19:37

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

🙋 na raport 😁

Pa đes, sto mai?

Eo me, juuj nema nis pametno 😅 osim neredaa po kuci 🙄 e isprobala sam danas sportsko sjedalo na kolicima, al sam stavila u lezeci polozaj 👍 zaspao za 1o min 😀

Ja jos nisam vozamo se u kosari 😂😂 puse pa da joj je zatvoreno 😁 sto inace kmelji u kosari ilii nece da spava? 

Emax
    19. Veljača 2020. 21:12

Evo i mene nakon dnevne smjene bacam se na noćnu 😂 i ja sam bas kao Aurora sto se tice čišćenja svaki dan pa makar et koliko toliko zasad jos ide jer ne puze ne hoda nema igrački na svakom ćošku al brzo ce i to tako da dok mogu održavam sve cistim to mi je bas vazno jednostavno takva sam osoba volila bih da sam u tim stvarima malo opustenija al ne da djavo mira! Ionako planiramo izbacit trpezarijski sto i stolice kad on krene da hoda tako da ima vise mjesta i da ne gledam samo da nece sta zakacit udarit se...uhhh...😩 a kad si u stanu onda nemas tako puno mjesta sve ti treba pa smo odlucili zrtvovat sto i stolice 🤷‍♀️

• Marina111
    19. Veljača 2020. 23:30

Evo i mene. , mala napokon zaspala . Muče ju zubići i budi se svako malo. Bas joj se vide jako obrisi dole s time da joj je lijevi zubić (moja strana ) bjelkasti obris . Ja sam bolesna na čišćenje 🤣🤣🤣. Cure koliko kasice vam bebe pojede cca ?

19. Veljača 2020. 23:34

Marina111

Evo i mene. , mala napokon zaspala . Muče ju zubići i budi se svako malo. Bas joj se vide jako obrisi dole s time da joj je lijevi zubić (moja strana ) bjelkasti obris . Ja sam bolesna na čišćenje 🤣🤣🤣. Cure koliko kasice vam bebe pojede cca ?

Ne mjerim al zamjeni taj jedan obrok 

• Marina111
    19. Veljača 2020. 23:37

Moja bas ne jede puno. Mjera mi je manja staklenka od hippa 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.