Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    16. Veljača 2020. 09:12

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

E vis ja sam ju samu probala dat, nisam se sjetila umutit jos neko voce unutra 🤔 nije ti ni to losa ideja

I ja sam ju samu davala al kontam da bi mogla umutiti nesto unutra

Tvojoj se svidja a?

Pa onako nije nesto napeta

😕 morat cemo to popravit s nekim vocem 😂

Pa da najbolje mislim da cu joj sutra to s marelicom umutit za rucak da vidim ocel jer mi marelica posebno pre rijetka

Javii jel htjela jest 😁

• Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Aurora87

Hahaha, i mislila sam si🤣. Necu ni ja to dati. Na maturalac sam otisla ko vegerarijanka i na kraju tamo pocela jesti meso…nazalost, jela neku kobasicu zs koju smo kasnije saznali da je konjetina. Ne znam jel to istina, ali proganja me i ta kobasica a ne da jos dajem sad djetetu zeca i konja🤪

😱juuuj podvalili ti 🐴 umjesto 🐷😬 hahaha prezivit ce i bez te dvije vrste mesa 😅

Da mi je znati kako kinezi mute svojoj djecici meso, sismise, zmije, pse, macke

Pa kasica od rizinih pahuljica i krila sismisa 😂😂😂😂😂

Fuj😂

Ma specijalitet 🤣

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

E vis ja sam ju samu probala dat, nisam se sjetila umutit jos neko voce unutra 🤔 nije ti ni to losa ideja

I ja sam ju samu davala al kontam da bi mogla umutiti nesto unutra

Tvojoj se svidja a?

Pa onako nije nesto napeta

😕 morat cemo to popravit s nekim vocem 😂

Pa da najbolje mislim da cu joj sutra to s marelicom umutit za rucak da vidim ocel jer mi marelica posebno pre rijetka

Javii jel htjela jest 😁

Budem 😁

16. Veljača 2020. 12:20

Evo dala joj, svida joj se samo sto ju probava muci u pola jela je pocela kakati jako tvrda stolica je bila tako da sutra dajem sljivu da joj bude lakse od banane odustajemo neko vrijeme mislim da ju zatvorila a juce joj smiksala krusku, marelicu i bananu vise toga sto je bolje za probavu nego li sto nije tako da nezz, bas ju muci

• Noemi1
    16. Veljača 2020. 13:06

ayla

Evo dala joj, svida joj se samo sto ju probava muci u pola jela je pocela kakati jako tvrda stolica je bila tako da sutra dajem sljivu da joj bude lakse od banane odustajemo neko vrijeme mislim da ju zatvorila a juce joj smiksala krusku, marelicu i bananu vise toga sto je bolje za probavu nego li sto nije tako da nezz, bas ju muci

Ja bananu kombiniram s avokadom ili kruskom i onda nema problema 😊  aj super onda cu i ja probat umijesat nest u to 😅

16. Veljača 2020. 13:35

Noemi1

ayla

Ja bananu kombiniram s avokadom ili kruskom i onda nema problema 😊 aj super onda cu i ja probat umijesat nest u to 😅

I ja sam kombinirala nisam davala samu al bit ce da nju zatvara 

• Noemi1
    16. Veljača 2020. 14:31

ayla

Noemi1

ayla

Ja bananu kombiniram s avokadom ili kruskom i onda nema problema 😊 aj super onda cu i ja probat umijesat nest u to 😅

😬

16. Veljača 2020. 14:51

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

😬

Uzas 

• Marina111
    16. Veljača 2020. 16:46

Mame. Kako ćete uvoditi piletinu ? Sa danom pauze ili ?? Nisam pAmetna kako ? Ili joj 3 dana samo dajem piletinu 

Emax
    16. Veljača 2020. 20:49

Mame kada je koja od vas pocela sa dohranom? Ja sam sebi nekako dala u glavi cilj samo dojiti prvih sest mjeseci pa onda jedan obrok na dan kasica ili dva! Nas momak je hvala Bogu napredan ima sa cetiri mjeseca 7kg samo od mlijeka ali ne znam kad je pravo vrijeme za dohranu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI