Hahaha, i mislila sam si🤣. Necu ni ja to dati. Na maturalac sam otisla ko vegerarijanka i na kraju tamo pocela jesti meso…nazalost, jela neku kobasicu zs koju smo kasnije saznali da je konjetina. Ne znam jel to istina, ali proganja me i ta kobasica a ne da jos dajem sad djetetu zeca i konja🤪
😱juuuj podvalili ti 🐴 umjesto 🐷😬 hahaha prezivit ce i bez te dvije vrste mesa 😅
Da mi je znati kako kinezi mute svojoj djecici meso, sismise, zmije, pse, macke
Pa kasica od rizinih pahuljica i krila sismisa 😂😂😂😂😂
Fuj😂
E vis ja sam ju samu probala dat, nisam se sjetila umutit jos neko voce unutra 🤔 nije ti ni to losa ideja
I ja sam ju samu davala al kontam da bi mogla umutiti nesto unutra
Tvojoj se svidja a?
Pa onako nije nesto napeta
😕 morat cemo to popravit s nekim vocem 😂
Pa da najbolje mislim da cu joj sutra to s marelicom umutit za rucak da vidim ocel jer mi marelica posebno pre rijetka
Javii jel htjela jest 😁
Hahaha, i mislila sam si🤣. Necu ni ja to dati. Na maturalac sam otisla ko vegerarijanka i na kraju tamo pocela jesti meso…nazalost, jela neku kobasicu zs koju smo kasnije saznali da je konjetina. Ne znam jel to istina, ali proganja me i ta kobasica a ne da jos dajem sad djetetu zeca i konja🤪
😱juuuj podvalili ti 🐴 umjesto 🐷😬 hahaha prezivit ce i bez te dvije vrste mesa 😅
Da mi je znati kako kinezi mute svojoj djecici meso, sismise, zmije, pse, macke
Pa kasica od rizinih pahuljica i krila sismisa 😂😂😂😂😂
Fuj😂
Ma specijalitet 🤣
E vis ja sam ju samu probala dat, nisam se sjetila umutit jos neko voce unutra 🤔 nije ti ni to losa ideja
I ja sam ju samu davala al kontam da bi mogla umutiti nesto unutra
Tvojoj se svidja a?
Pa onako nije nesto napeta
😕 morat cemo to popravit s nekim vocem 😂
Pa da najbolje mislim da cu joj sutra to s marelicom umutit za rucak da vidim ocel jer mi marelica posebno pre rijetka
Javii jel htjela jest 😁
Budem 😁
Evo dala joj, svida joj se samo sto ju probava muci u pola jela je pocela kakati jako tvrda stolica je bila tako da sutra dajem sljivu da joj bude lakse od banane odustajemo neko vrijeme mislim da ju zatvorila a juce joj smiksala krusku, marelicu i bananu vise toga sto je bolje za probavu nego li sto nije tako da nezz, bas ju muci
Evo dala joj, svida joj se samo sto ju probava muci u pola jela je pocela kakati jako tvrda stolica je bila tako da sutra dajem sljivu da joj bude lakse od banane odustajemo neko vrijeme mislim da ju zatvorila a juce joj smiksala krusku, marelicu i bananu vise toga sto je bolje za probavu nego li sto nije tako da nezz, bas ju muci
Ja bananu kombiniram s avokadom ili kruskom i onda nema problema 😊 aj super onda cu i ja probat umijesat nest u to 😅
Ja bananu kombiniram s avokadom ili kruskom i onda nema problema 😊 aj super onda cu i ja probat umijesat nest u to 😅
I ja sam kombinirala nisam davala samu al bit ce da nju zatvara
😬
😬
Uzas
Mame. Kako ćete uvoditi piletinu ? Sa danom pauze ili ?? Nisam pAmetna kako ? Ili joj 3 dana samo dajem piletinu
Sortiraj odgovore
Najstariji