Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Veljača 2020. 23:42

Noemi1

ayla

Noemi1

Aurora87

Hahaha, i mislila sam si🤣. Necu ni ja to dati. Na maturalac sam otisla ko vegerarijanka i na kraju tamo pocela jesti meso…nazalost, jela neku kobasicu zs koju smo kasnije saznali da je konjetina. Ne znam jel to istina, ali proganja me i ta kobasica a ne da jos dajem sad djetetu zeca i konja🤪

😱juuuj podvalili ti 🐴 umjesto 🐷😬 hahaha prezivit ce i bez te dvije vrste mesa 😅

Da mi je znati kako kinezi mute svojoj djecici meso, sismise, zmije, pse, macke

Pa kasica od rizinih pahuljica i krila sismisa 😂😂😂😂😂

Fuj😂

• Noemi1
    16. Veljača 2020. 09:12

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

E vis ja sam ju samu probala dat, nisam se sjetila umutit jos neko voce unutra 🤔 nije ti ni to losa ideja

I ja sam ju samu davala al kontam da bi mogla umutiti nesto unutra

Tvojoj se svidja a?

Pa onako nije nesto napeta

😕 morat cemo to popravit s nekim vocem 😂

Pa da najbolje mislim da cu joj sutra to s marelicom umutit za rucak da vidim ocel jer mi marelica posebno pre rijetka

Javii jel htjela jest 😁

• Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

Aurora87

Hahaha, i mislila sam si🤣. Necu ni ja to dati. Na maturalac sam otisla ko vegerarijanka i na kraju tamo pocela jesti meso…nazalost, jela neku kobasicu zs koju smo kasnije saznali da je konjetina. Ne znam jel to istina, ali proganja me i ta kobasica a ne da jos dajem sad djetetu zeca i konja🤪

😱juuuj podvalili ti 🐴 umjesto 🐷😬 hahaha prezivit ce i bez te dvije vrste mesa 😅

Da mi je znati kako kinezi mute svojoj djecici meso, sismise, zmije, pse, macke

Pa kasica od rizinih pahuljica i krila sismisa 😂😂😂😂😂

Fuj😂

Ma specijalitet 🤣

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

E vis ja sam ju samu probala dat, nisam se sjetila umutit jos neko voce unutra 🤔 nije ti ni to losa ideja

I ja sam ju samu davala al kontam da bi mogla umutiti nesto unutra

Tvojoj se svidja a?

Pa onako nije nesto napeta

😕 morat cemo to popravit s nekim vocem 😂

Pa da najbolje mislim da cu joj sutra to s marelicom umutit za rucak da vidim ocel jer mi marelica posebno pre rijetka

Javii jel htjela jest 😁

Budem 😁

16. Veljača 2020. 12:20

Evo dala joj, svida joj se samo sto ju probava muci u pola jela je pocela kakati jako tvrda stolica je bila tako da sutra dajem sljivu da joj bude lakse od banane odustajemo neko vrijeme mislim da ju zatvorila a juce joj smiksala krusku, marelicu i bananu vise toga sto je bolje za probavu nego li sto nije tako da nezz, bas ju muci

• Noemi1
    16. Veljača 2020. 13:06

ayla

Evo dala joj, svida joj se samo sto ju probava muci u pola jela je pocela kakati jako tvrda stolica je bila tako da sutra dajem sljivu da joj bude lakse od banane odustajemo neko vrijeme mislim da ju zatvorila a juce joj smiksala krusku, marelicu i bananu vise toga sto je bolje za probavu nego li sto nije tako da nezz, bas ju muci

Ja bananu kombiniram s avokadom ili kruskom i onda nema problema 😊  aj super onda cu i ja probat umijesat nest u to 😅

16. Veljača 2020. 13:35

Noemi1

ayla

Ja bananu kombiniram s avokadom ili kruskom i onda nema problema 😊 aj super onda cu i ja probat umijesat nest u to 😅

I ja sam kombinirala nisam davala samu al bit ce da nju zatvara 

• Noemi1
    16. Veljača 2020. 14:31

ayla

Noemi1

ayla

Ja bananu kombiniram s avokadom ili kruskom i onda nema problema 😊 aj super onda cu i ja probat umijesat nest u to 😅

😬

16. Veljača 2020. 14:51

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

😬

Uzas 

• Marina111
    16. Veljača 2020. 16:46

Mame. Kako ćete uvoditi piletinu ? Sa danom pauze ili ?? Nisam pAmetna kako ? Ili joj 3 dana samo dajem piletinu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.