Zna li netko sto znaci kad kaki pjenusavo?
Danas takve 2 obilne kakice kod nas.
Ako si davala espumisan, mozda je od njega
Pa djes ti Noemi nema te vec danima 🤔
Ooooj tu sam 🙋 sta imaa? Sta.kuhaas? Kak jede? 😁 kod nas nis novog, osim sto dodajem malo rizinih pahuljica u bocicu (prije spavanja) 😊 ne znam jesam to vec bila rekla 😅
Ma nic 😂😂 kuham jabuku pa cemo jabuku mrkvu 😂😂 ma meraci mi se al eto stocu moram ju uciti 😂 ja jos nisam nikakve zitarice al budem cim odem u nabavku i da nisi rekla, dal ti bolje spava i jeli duze sit?
E pa spava duze 😅 iako je on i bez njih dugo spavao. Ali kad njih stavim u bocicu, onda ne bljucka ili bljucne ali jaaaako malo. 😊 jaoo e bas je fina jabula taak, ja se neki dan nadala da nece sve pojest, pa da ce mi ostat, aal nee, sve je pojeo 😅
Moja beba je visoka tako da se ne isplati sad kupovati gnijezdo sigurno bi ga brzo prerasto, a i ja dajem vitamin d u obliku tablete pa se razmišljam da se prebacim na kapi nekako mi praktičnije ali ne dajem svaki dan jer ja svaki dan sa malim odem vani bar sat vremena u šetnju i kad ima sunca ja ne dam taj dan jer sam cula da je bebama dovoljno 5 minuta da budu izložene suncu i dobiju tu količinu vitamina d koji uzimaju oralno a ja sam nekako protivnik tableta i sama ih bas ne volim imam neugodno iskustvo sa uzimanjem svih tih vitamina oralnim putem pa zato
Tablete? Koje? Kak to dajes? 🤔
Tablete se zovu zymafluor d500, ja zivim u Njemackoj i ovamo kad krenes uz bolnice dobiješ paketić tih tableta i onda poslije od pedijatra uzmeš recept kad potrosis dobivaju se besplatno sa receptom ali ja bih se rado prebacila na kapi
Ahaa 😊 ja gledam kak tablete, jer kod nas nema 😅 da, ja kapi koristim
Nama odmah daju tablete i ne pitaju zelimo li kapi il tablete jer tableta je bas nepraktična sa kapima je lakse
🤔 ma da, kuzim. A dobro od pedijatra mozes trazit sigurno
Mi idemo danas na cijepljenje ... Jeste frescopad stavili odmah tamo ili kad ste dosli kuci? Mogu li ju kupati taj dan navecer ili da ju sutra kupam?
Mi idemo danas na cijepljenje… Jeste frescopad stavili odmah tamo ili kad ste dosli kuci? Mogu li ju kupati taj dan navecer ili da ju sutra kupam?
Kad kuci dodemo onda stavim jer oni onu gazu zera alkoholom smoce pa je men reklo da ne treba.. Nisam ja kupala bome jer bude nervozna navecer pa ju jos s kupanjem ne maltretiram drugi dan to obavim
Pa djes ti Noemi nema te vec danima 🤔
Ooooj tu sam 🙋 sta imaa? Sta.kuhaas? Kak jede? 😁 kod nas nis novog, osim sto dodajem malo rizinih pahuljica u bocicu (prije spavanja) 😊 ne znam jesam to vec bila rekla 😅
Ma nic 😂😂 kuham jabuku pa cemo jabuku mrkvu 😂😂 ma meraci mi se al eto stocu moram ju uciti 😂 ja jos nisam nikakve zitarice al budem cim odem u nabavku i da nisi rekla, dal ti bolje spava i jeli duze sit?
E pa spava duze 😅 iako je on i bez njih dugo spavao. Ali kad njih stavim u bocicu, onda ne bljucka ili bljucne ali jaaaako malo. 😊 jaoo e bas je fina jabula taak, ja se neki dan nadala da nece sve pojest, pa da ce mi ostat, aal nee, sve je pojeo 😅
Supp budemo i mi probali al spava i ona isto ne trazi njopanje.. Mi smo sad 3 dana samo jabuku i jucer nije htjela al dns je bome smazala nezz uopce koliko zlicica da dajem tj koliko smi sada pojesti
october30Mi idemo danas na cijepljenje ... Jeste frescopad stavili odmah tamo ili kad ste dosli kuci? Mogu li ju kupati taj dan navecer ili da ju sutra kupam?
Mi idemo danas na cijepljenje… Jeste frescopad stavili odmah tamo ili kad ste dosli kuci? Mogu li ju kupati taj dan navecer ili da ju sutra kupam?
Dugo ne pisem, ali pratimo 😁
Mi smo se jucer cijepili 6u1, pneumo+rota.
Nisam nasla frescopad u ljekarnama, ali nije ni bilo potrebe. Prilikom prvog presvlacenja i skidanja flastera malo stavila blazinice natopljene hladnom vodom, vec prilikom sljedeceg mijenjanja nije bilo ni traga ubodima.
Kupali se nismo, ali vjerujem da smo mogli jer je bio super, jedino sto je cijeli dan doslovno prespavao- i inace lijepo spava preko dana, ali jucer posebno. Budio se samo za papanje i odma koma.
Eto, zelim vam istu/slicnu pricu 😊
pozz cure, nisam dugo tipkala. evo upravo malu dojim i tipkam s laptopa hah. Nest mi ne zeli uc u forum preko moba zadnjih dana. Upisem podatke i idem se ulogirat, i onda dok mi ucitava nesto se ko zabijeli ekran preko foruma i nikako ga ne ucita Nasa cura se cijepila prosli tjedan, sve je ok proslo hvala Bogu, spavala u autosjedalici nazad doma jer smo jos kod mojih u drugom gradu, Lipo se i smijala i druzila, samo navecer bi bila malko nervoznija, stavljala sam frescopad 2,3 dana jer je s jedne strane bilo crveno malo, i ono otvrdnuto, sad je vec manje tvrdo na dodir. Jel i kod vasih tako? Cura imala 5800, rodjena s 3kg. Sad je bice dosla na 6... nije je bome lako ni nosat vise duze vremena hah. Mene bole ledja jos u mjestu spinalne od carskog, i jos mi je stomak osjetljiv ispod pupka, smeta mi uza odjeca i na dodir ruke...smrc
pozz cure, nisam dugo tipkala. evo upravo malu dojim i tipkam s laptopa hah. Nest mi ne zeli uc u forum preko moba zadnjih dana. Upisem podatke i idem se ulogirat, i onda dok mi ucitava nesto se ko zabijeli ekran preko foruma i nikako ga ne ucitaNasa cura se cijepila prosli tjedan, sve je ok proslo hvala Bogu, spavala u autosjedalici nazad doma jer smo jos kod mojih u drugom gradu, Lipo se i smijala i druzila, samo navecer bi bila malko nervoznija, stavljala sam frescopad 2,3 dana jer je s jedne strane bilo crveno malo, i ono otvrdnuto, sad je vec manje tvrdo na dodir. Jel i kod vasih tako? Cura imala 5800, rodjena s 3kg. Sad je bice dosla na 6… nije je bome lako ni nosat vise duze vremena hah. Mene bole ledja jos u mjestu spinalne od carskog, i jos mi je stomak osjetljiv ispod pupka, smeta mi uza odjeca i na dodir ruke…smrc
Super da je sve dobro proslo, mojoj se nije crvenilo niti ista al svaka beba je drugaciji.. Moja ima sada sigurno preko 7,5 kg i bas me leda bole kad ju drzim da podrigne, sinoc su me ubijala kad se hocu ispraviti i to bas donji dio leda
Naše cijepljenje je ipak izazvalo neku reakciju. Plač, nemir i temperatura preko 38. Frescopad sam stavila čim smo došli doma i nema otekline. Noć je prošla relativno ok. Dali smo mu čepić, a danas je temp malo preko 37. Nadam se da će brzo biti ok.
Sortiraj odgovore
Najstariji