Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • pikulica6
    16. Kolovoz 2025. 08:57

Pozdrav minaaa, mozda bi bilo najbolje da napravis jos koji test, a ukoliko zelis biti sigurna mozes napraviti pretragu beta hcg da budes sigurna jel u pitanju trudnoca. Simptomi pms i trudnoce su dosta slicni, al pretraga ce najbolje pokazati jel trudnoca u pitanju.

• minaaaa
    16. Kolovoz 2025. 09:50

pikulica6

Pozdrav minaaa, mozda bi bilo najbolje da napravis jos koji test, a ukoliko zelis biti sigurnamozes napraviti pretragu beta hcg da budes sigurna jel u pitanju trudnoca. Simptomi pms i trudnoce su dosta slicni, al pretraga ce najbolje pokazati jel trudnoca u pitanju.

• minaaaa
    16. Kolovoz 2025. 09:57

minaaaa

pikulica6

Pozdrav minaaa, mozda bi bilo najbolje da napravis jos koji test, a ukoliko zelis biti sigurnamozes napraviti pretragu beta hcg da budes sigurna jel u pitanju trudnoca. Simptomi pms i trudnoce su dosta slicni, al pretraga ce najbolje pokazati jel trudnoca u pitanju.

Ponovila sam jutros, nakon 5 dana izostanka, i opet negatovno
    Da ipak iskljucim opciju trudnoce?

• pikulica6
    16. Kolovoz 2025. 12:03

Nebih znala:) al ja bi vjerojatno iskljucila tu opciju i ukoliko menstruacija ne dode kroz tjedan dana posjetila ginekologa. Sretno! 

Nikkitta
    16. Kolovoz 2025. 12:16

Cure koje su radile OGTT u Petrovoj, mora li se doći u 7.00, jer kao drugo vađenje je u 9.00, jer lab radi do 9.00? Inače volim doći oko 8.45h. Po noći slabo spavam i ujutro mi je teško ustati. 

I leđa me ubijaju svako jutro, od pritiska na kralježnicu od spavanja na boku. Jastuk koji stavim iza nije dovoljan, a jastuk za dojenje mi nije pasao, planiram ga opet isprobat, a ako ne bude valjalo ni to, koje vi trudničke jastuke imate? Ja gledam eventualno kupit ovaj: 

https://www.dreamgenii.com/collections/pregnancy-pillows

👰🏼‍♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK.
    2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
    2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
    02/25 Stimulirani IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
    03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
    04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

Nala48
    16. Kolovoz 2025. 12:42

Nikkitta ja imam isto taj za dojenje, ali mi iskreno ne paše niti jedan. Imam i onaj dugački pravokutni iz Ikee. Bolje se na kraju naspavam kad ne koristim niti jedan 🤷‍♀️

👩‍❤️‍👨 33/34
    4.11. termin 🩷🐤
    8.10. stigla beba D, 36+1 🌸🌸

• Ana_
    16. Kolovoz 2025. 13:03

https://ethereal.hr/proizvod/jastuci-za-dojenje-i-spavanje/jastuci-za-dojenje-i-spavanje-170cm/jastuk-za-dojenje-i-spavanje-170cm-s-pamucnom-navlakom/jastuk-za-dojenje-i-spavanje-170-cm-s-pamucnom-navlakom-zvjezdice-dodatna-navlaka-gratis/

Ja imam ovaj. Nisam ga koristila za dojenje, ali polovicu prve trudnoće sam prespavala s njim a i sad ga često uzmem.. 

Nikkitta
    16. Kolovoz 2025. 13:16

Nala48 ma i ja kao bolje bez toga, iako se stalno budim, ali leđa me rasturaju. Moram nešto poduzet. I ne znam kaj mi je danas, od jutra vrtoglavica, nedostatak zraka, glavobolja koja sad prelazi u migrenu. 😱 Valjda pritisak od vrućina, samo ne znam kako kad ne izlazim danas i pod klimom sam. 
    Ana_ takav imam za dojenje, identičan praktički, samo drugi brand. Isprobat ću ga opet večeras, u drugom položaju, molim Boga da pomogne. 😅

👰🏼‍♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK.
    2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
    2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
    02/25 Stimulirani IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
    03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
    04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

suza85
    16. Kolovoz 2025. 15:07

Ja imam supermami veliki jastuk u obliku slova C. Imam ga skoro pa od poćetka trudnoće i bez njega uopće nemogu spavat čak sam ga i na more vozila sa sobom 🙃.
    Zbog trbuha se malo teže namjestiti i kad  predugo ležim na leđima probude me bolovi, ali mislim si, još malo pa će biti bolje, samo da mali dođe živ i zdrav .❤️🥰

• minaaaa
    16. Kolovoz 2025. 23:48

pikulica6

Nebih znala:) al ja bi vjerojatno iskljucila tu opciju i ukoliko menstruacija ne dode kroz tjedan dana posjetila ginekologa. Sretno!

Joj sad sam dobila neki smedji iscjedak, kao sukrvica ne mogu cak ni objasniti, imam jake grceve
    Nikad mi ovako pred menstruaciju nije bilo, ne znam sta bi ovo moglp znaici

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI