Pozdrav, evo nova sam u grupi pa da se predstavim. Naime suprug i ja godinama pokušavamo prirodno. Nakon Vanmaterične 2020. nismo uspjeli i odlučili smo se potražiti pomoć u KBC Osijek. Kod mene su policistični, kod supruga oligoastenozoospermia i odlučeno je za IVF tj. ICSI. Naime nisam baš dobro reagirala na inekcije tj. od 12 folikula koje su viđene na folikulometriji samo 1 je bila zdrava i ta jedna je oplođena i vraćena 3. dan. Hvala Bogu uspješno i evo nas u 15. tjednu 🤰 Termin nam je 14. 11. i ako Bog da stiže nam naša mala 🌈. Spol još ne znamo...
👩❤️👨 27. 5. 2015.
👼😢 29. 2.2020. VT(laparatomija, klasični rez, krvarila u trbušnu šupljinu, 12 dana u bolnici, 6 mjeseci najmanje bez pokušavanja T)
1. IVF
👰 policistični jajnici, desni jajovod uklonjen, lijevi prohodan
🤵 oligoastenozoospermia
-Svježi transfer 3dnevne blastice(ICSI) 🤞
10.3. beta 559 🤞🍀
12.3. beta 1229 🍀🌈
6+2 ❤️
Marijamiriam14 dobrodošla i čestitam! 🍀
👱🏻♀️27,sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️36, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
UZV 24.9.🔭🩺
Hvala svima na savjetima i iskustvima oko prehlade, divne ste 🌸
Uložili smo u inhalator koji će nam i poslije trebati pa mogu reći da mi je odmah nakon nekoliko inhaliranja bilo bolje.
Za sve koje pitaju za povećanje iznosa komplikacija, nedavno sam kontaktirala HZZO s tim upitom i rekli su mi da se to povećanje odnosi na Zakon o roditeljskim potporama, a da komplikacije u trudnoći spadaju pod Zakon o obveznom osiguranju. Ne znam sad jel se nešto u međuvremenu ipak promijenilo...
👫💞 35/39
ET-1.2.2025.
12.2.2025.- bhcg 74// 14.2.2025. - bhcg 130//17.2.2025.- bhcg 369✨
27.2.2025. 6tt 💗
1.4.2025. it's a girl🌸
🩷21.10.2025. One step closer✨
Cure sorry što vam upadam u temu, ja sam tamo na zimskim bebama. Zanimalo me da li koja od vas zna ako sam na komplikacijama i kad mi krene porodiljni, da li će mi se gledati prosjek zadnjih 6 mjeseci ili će gledati isplate poslodavca prije bolovanja? Ako neka možda zna?
Ja kad sam bila na komplikacijama isključivo sam ih to pitala i rekla je ovako. Da NE ulazi u izračun, da ovisno koliko mjeseci je bilo rada baš kod poslodavca na taj način se računa satnica. S tim da je rekla da mora biti minimalno 2 mjeseca kako bi izračunali satnicu po kojoj bi isao izračun. U slučaju da odeš na komplikacije pa radis jedan mjesec i onda na porodiljnji ili opet komplikacije onda ti se računa zakonski onaj minimum a to je 900 i neš eura po novom.
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
💙 25.8.2025. U 3:30 💙 Otto 💙
Ženice jel koja ima možda problem sa stiskom, prstima. Mene to grči i boli nekada, baš kosti te. jesam li jedina?
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
Hvala svima na savjetima i iskustvima oko prehlade, divne ste 🌸
Uložili smo u inhalator koji će nam i poslije trebati pa mogu reći da mi je odmah nakon nekoliko inhaliranja bilo bolje.
Za sve koje pitaju za povećanje iznosa komplikacija, nedavno sam kontaktirala HZZO s tim upitom i rekli su mi da se to povećanje odnosi na Zakon o roditeljskim potporama, a da komplikacije u trudnoći spadaju pod Zakon o obveznom osiguranju. Ne znam sad jel se nešto u međuvremenu ipak promijenilo…
To je taj prvi prijedlog zakona koji je izglasan sada 30.04. gdje dugotrajna bolovanja kao i bolovanje za djecu do 7god ide osnovica na 995€,sada čekamo izglasavanje konačnog prijedloga istog i to je to. Valjda bude sad na sjednici početkom 6.mj 😁
Ženice jel koja ima možda problem sa stiskom, prstima. Mene to grči i boli nekada, baš kosti te. jesam li jedina?
Magnezij,magnezij i još malo magnezija. Ako ga već uzimaš,pojačaj malo dozu 😊 ja sam jedan period u prvoj trudnoći jedva mogla skvrčiti prste pa sam samo pojačala dozu magnezija i bilo je ok 😊
Magnezij,magnezij i još malo magnezija. Ako ga već uzimaš,pojačaj malo dozu 😊 ja sam jedan period u prvoj trudnoći jedva mogla skvrčiti prste pa sam samo pojačala dozu magnezija i bilo je ok 😊
pijem jednu onu od 375, znači da povećam. Hvala tiii
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
Cure koje su već uzele komplikacije, same ste ih tražile ili vas gin sam šalje kad misli da je potrebno? Ja još uvijek radim, ali radi učestalih migrena mi je jako teško gledati u ekran 8h pa često trazim dan ili dva bolovanja od dr. opće prakse, a ona bas i nije najsretnija zbog tog i cjepidlači sa doznakama. Sve mi je teže raditi i zbog dugotrajnog sjedenja, mislite da mi gin. može otvoriti to trudnicko bolovanje na moj zahtjev?
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji