Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikkitta
    04. Svibanj 2025. 11:18

Ana_ super ste odlučili, slušaj sebe - sve je u redu sigurno. ❤️
    Maravillosa koji si ti tt? I ja sam baš htjela pitati jel vama trbuh navečer bude tvrd? Napuhnut da, to je okej, ujutro naravno sve bude manje napuhnuto i mekano, ali navečer mi bude napuhnut i tvrd skroz visoko od grudi ka niže? I još sam htjela pitati imate li baš vidljive promjene na grudima, na bradavicama? Osim što su grudi napete i povećane, a koža mi inaće tanka i prozirna pa se vene uvijek vide, ne vidim da su išta vene izraženije, a bradavice mi se nisu povećale niti su potamnile. Jel’ to normalno? 

👰🏼‍♀️Endometrioza IV stadij, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK
    2009. LPSC miom i endometrioza. 🏥
    2013. LPSC endometrioza. 🏥
    2013-2014. Ciljani odnosi.❌❌❌❌❌❌❌❌
    2014-2020. 1 AIH, 8 IVF postupaka.❌❌❌❌❌❌❌❌❌
    11/2021. Robotic surgery, LPSC endometrioza, resekcija crijeva, Bordeaux, FR. 🏥
    2022-2023. Oporavak. ❤️‍🩹
    2024. 2 propala IVF pokušaja. ❌❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF, Prag, CZ, 1 blastica, 0 smrzlića, beta 9dnt 181, 11 dnt 497.9, 13 dnt 1136,1, 17 dnt 6559,5. Uzv 6+4, imamo ❤️!

Mimoza17
    04. Svibanj 2025. 11:44

Meni isto tako bude tvrd trbuh, navecer uvijek, a preko vikenda i ranije u ranu jer nešto radim/usisavam/brisem pa se valjda vise preforsiram..
    Ii što se tiče bradavica, iskreno ni ja nisam primjetila da su moje nesto drugacije. Mozda mrrrvicu veće, ali ne onako kako bi “trebale” biti😅

Mimoza17
    04. Svibanj 2025. 11:51

ranije u danu*

Bas mi je bezveze sto se post ne moze editirati 🫠

• PuPo24
    04. Svibanj 2025. 14:12

Bradavice se nekima odmah povecaju nekima kasnije, vidjet ces kad rodis kolike ce biti 😆
    A za trbuh je normalno da je navecer veci i tvrdji, pogotovo taj gornji dio , tu su se nagurali i zeludac i okolni organi kako se maternica povecava i plod raste. 
    Kako ja lezim vec dobra 2 mjeseca , moj trbuh je vise u lijevi stranu kako na njoj lezim 🤣 kad se uspravim ostane i dalje tako 

👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
    👨🏼 31.god (normo)
    🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
    2022.LPSC - endometrioza IV
    1. IVF ❌
    2. IVF ❌
    3. IVF - BIOKEM ❌
    2024.Histero ✅
    4. FET ❌
    5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.