Anabas sam se tebe sjetila u bolnici! 💙
Negdje sam ispustila razvoj tvoje situacije, kad si izašla iz bolnice, ako se dobro sjećam isto si imala neko krvarenje..?
Ja sam bila od ponedjeljka do petka u bolnici.
Ja sam baš jako jako prokrvarila. Prvo šaka ugrušaka, pa 2 ona noćna velika uloška u sat i pol vremena puna, pa još potok po stolu nakon vaginalnog UZV-a.
To je bilo 13.5., za sada još uvijek smeđarim. U petak imam UZV da se vidi što je sa hematom.
A ovih dana čekamo i rezultate NIFTY-ja.
Nikkitta nečega se sjetim nečega ne kako je bilo. Tih prvih mjesec dana nakon poroda sam bila u depresiji. Nisam željela dojiti, nekakavu odbojnost prema tome imala. Mlijeko navrlo, sin bio mrvica pa nije imao snage najesti se na sisi, dohrana svaki puta sa bočicom... Ali nakon mjesec dana se sve nekako posložilo i na kraju sam dojila do 15mj.
Uglavnom izdajalica mi je bila korisna u početku jer bi si s njom navukla mlijeka da se sin ne muči, a i sa tim sam si prije i kanaliće razradila (prvo je mlijeko curilo iz 1-2 rupice, a nakon 2 tjedna iz 10.). Svakako si pročitaj o skokovima u razvoju da se pripremiš na to, da nebi mislila da nemaš mlijeka.
🧚 35 - endometrioza, AMH 4
🦸41 - Astenozoospermija
Petrova
2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
Beta+
4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan 1 osmostanični ❌
9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - osmostanični + šeststanični - biokemijska + 1❄️
Poremetili se ciklusi
2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288
13dt - beta 2743
24.3. UZV - 6+4tt imamo ❤️
29.4. 11+5tt - Nifty - uredan 🩵♂️
14.5. mini anomaly - 13+6tt
🌟✨💫
Moj hematom i dalje drenira , i to pojacano zadnja 3 dana , sad je skoro 4 tjedna od puknuca hematoma… tako da zivci su mi u tanko. Sutra je pregled pa me vise zanima kako je hematom nego one jer njih ocjecam javljaju mi se redovno 🤣
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Ja se strašno bojim jer nisam do sad ni čula za hematom, dok nisam saznala da ga imam. Krvarila sam samo tragom, svjetlo roza boja, ali on je i dalje prisutan. Jel vam itko rekao od čega to bude, kako si pomoći osim mirovanja i progesterona?
Nadam se da će vam proći, svakako ste prošle gore od mene, ali u strahu su velike i oci i ulosci😣 bojim se za bebača, iako mi je gin stvarno super i govori kako to vjerojatno imam duže pa je beba i dalje ok, samo se sad pokazalo, i da je sad već beba velika, a hematom mali🥰, ali vise volim čuti iskustvo.
Sretno s nifty.
Pupo kad si počela osjećat?
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI
!Prvi put Beta iznad 0,1!
11dnt: Beta 145
14dnt: Beta 690
FET 03.03.
UZV 24.3.2025. “6+0” bez ❤️, EO 1mm
-28.3.2025.- 6t+2 ❤️
⏳UZV ~ 10.6 . ~ 🍀
Ehh i ta nesanica, ak se tak moze nazvati.. Budna od pola 5 jer sam morala na wc i nikako zaspat, a u 7 sam isla u laboratorij ponovit nalaz citomegalovirusa jer sam bila pozitivna i usput i tsh, iako mi za tsh proslo 3 tjedna a rekla je 4, al ne mislim bas svaki tjedan hodat u lab.. I sad sam pojela pecivo i nazad u krevet.. Tako da sam praktički bez hrane budna 3 i pol sata, oo pa ogtt cu ja bez problema rijesti kad dode vrijeme 🤣
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
Opa, cure, raspisale se ovih dana 💪🏻
Ja se sjećam ogtt iz prve trudnoće, bilo mi je čist ok. Ja inače volim slatko pa mi nije bio problem to popit, mislim da mi je bilo najgore nakon onog vađenja koje ide nakon sat vremena pa dok nije došlo zadnje vadenje tad mi je baš bilo nekako slabo. Ali izdržala sam, poslije jela i pila i bilo je ok.
Lea25 ja sam imala hematom u prvoj trudnoći, nije krvario, negdje oko 17tt se resorbirao i bilo je sve ok. Malo nakon toga (mislim oko 20tt) sam bila malo preaktivna, hodala po cijele dane i tada sam prokrvarila 🤷🏼♀️
Zadržali me 3 dana u bolnici, napravili nekoliko nalaza i bilo je sve ok.
Do kraja bez ikakvih problema, aktivna do zadnjeg dana (doslovno sam zadnji dan sa početnim trudovima vozila auto).
Samo mirovanje i bit će sve ok.
Ovi sad hematomcici koje sam imala su se povukli, uskoro prestajem sa utrogestanima 😄
Pupo, I mene zanima kad si ih počela osjećati? Ja ću vjerojatno kasnije jer mi je posteljica sprijeda..
Nesto mi je komentirala gin da bi bilo bolje da je straga zbog ožiljka od carskog, ali nisam baš razumjela a zaboravila sam je kasnije pitat 🤷🏼♀️
Ja nosim blizance i osjecam ih vec 2 tjedna , ja vam po tom pitanju nisam mjerodavna jer je kod mene guzva pa normalno da ranije pocnem osjecati, a znam da se tako dijete osjeca oni prvi pokreti jer mi nije prva trudnoca.
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Cure ja jutros odradila mini anomaly u 12+1, sve uredno,mali nuhalni nabor i uredne nosna i bedrena kost. Hematom je jos tu ali se smanjio. Sad cekam Panoramu-jel tko radio u Breyeru? Zanima me pise li odmah u nalazu je li uredan da ne umrem iscitavajuci.
Pitala sam dr.za tu nesanicu i kaze da je to do 12tt normalno zbog bete i progesterona,ali da bi sad trebalo biti bolje. I stvarno,zadnje 2 noci spavam u komadu do 6,dok bi se ranije svaku ali svaku noc budila oko 1-2 i bila budna do 3 ili 4.
Kaze sad pocinje blazeno razdoblje🥰
Maravillosa sve jasno😂😂😂 Ali ja planiram izmijenjivat se s mužem, to mnoge moje frendice prakticiraju, a jedna je imala i dadilju za noć u jednom trenutku, to mi je bilo malo hc, ali sad već shvaćam, I guess. 🤓 Ne mogu suditi kad ne znam kako je to roditi, ali muž i ja imamo dvoje djece njegove iz prvog braka, tako da samo ću reći da kad god su bili kod nas, a osobito svaki drugi vikend punih 10 godina nismo spavali. Malo too much, ali to je neka druga tema. Zato sad kad su tinejdžeri spavaju do 4 popodne😂😂 Isto tako sam jako bliska s mlađim bracom oko kojeg sam jako brinula i odgajala kad je bio mali, ali on se je bio jedna od onih beba koje je samo budio za hranjenje, i to samo na početku. Mlađi je od mene 15 godina tako da mu se osjećam oduvijek kao druga mama. Sad ako Bog da ću napokon dočekati i svoje dijete i vjerojatno porušit sve što sam rekla da “nikad ne bih ja to tako”. 🥰
To sa izmjenjivanjem sam silno željela, ali nije nam upalilo jer su bile na sisi non stop. I muž je imao onu klasičnu ‘Ja radim ujutro i moram se odmoriti’ priču😏
Ali dobro, kad su bile starije dosta toga je preuzeo.
Ajme za noćnu dadilju sam čula, ali mislila sam da ih nema kod nas. Sigurno i koštaju😅
Iskustvo s bebama sigurno dobro dodje, bar za baby handling i općenito strah od malih bića koji su nam prepušteni na brigu.
Držim nam fige svima da nam bebe budu spavalice koje se bude samo za papanje!
💜2016.
🩷2019.
💙 4.9.2025.🙏🏼
Jesam ja jedina ovdje koja spava kao klada od pocetka trudnoce? Znaci ja ne mogu da docekam ni 22:30 vec sam gotova i jedva se dizem ujutro. Da ne govorim o prvom tromjesecju kad sam imala i dnevne dremke 🙈
Jana, ja kontroliram zbog heparina samo fibrinogen svaka 3-4 tjedna kada idem na kontrole tako mi moja dr trazi.
Ja sam jucer bila na pregledu, sve je super i u redu ❤️❤️❤️
Spomenula sam da mi se desava da se stomak kao stegne, ali da ne znam jel sto se beba mice ili su lazne kontrakcije pa mi je dala Roidakal, mislila sam da je to neki lijek a sad vidim dodatak prehrani magnezij i neki B vitamini, a cijena mu visoka prilicno, uzima neko, ima efekta??
Jesam ja jedina ovdje koja spava kao klada od pocetka trudnoce? Znaci ja ne mogu da docekam ni 22:30 vec sam gotova i jedva se dizem ujutro. Da ne govorim o prvom tromjesecju kad sam imala i dnevne dremke 🙈
Jana, ja kontroliram zbog heparina samo fibrinogen svaka 3-4 tjedna kada idem na kontrole tako mi moja dr trazi.
Ja sam jucer bila na pregledu, sve je super i u redu ❤️❤️❤️
Spomenula sam da mi se desava da se stomak kao stegne, ali da ne znam jel sto se beba mice ili su lazne kontrakcije pa mi je dala Roidakal, mislila sam da je to neki lijek a sad vidim dodatak prehrani magnezij i neki B vitamini, a cijena mu visoka prilicno, uzima neko, ima efekta??
Joj blago ti se!Uzivaj u spavanju🥰
Ja uzimam Roidakal od pocetka, ali i dalje mi je povremeno tvrd trbuh kao sto sam pisala ranije.
💜2016.
🩷2019.
💙 4.9.2025.🙏🏼
Sortiraj odgovore
Najstariji