Mene je taman zvala ginekologica da mi je izolirana Ureaplazma, pa idem odmah po antibiotike i vaginalete poslije posla.. Nadam se da je sve okej i da se nije do sad ništa dogodilo
Kao za inat već 2-3 dana me boli trbuh kao kad imaš mengu, i baš me dugo nije tako boljelo, valjda nije od toga :/
Ne brini, imala sam i ja prije par mjeseci, popili sumamed muz i ja plus ja polyginacx vaginalete, nakon 2 tjedna kontrolni bris uredan.
Clo, količina mi je 10 na 4..
Naravno da sam se užasno istresirala, ali rekla mi je ginekologica da nema mjesta panici jer ju nemam sigurno od jučer, nego tko zna koliko tjedana, i da ne brinem.. Jedva čekam počet danas pit terapiju, ne znam jesam se ikad tako veselila antibiotiku
Maravillosa, hvala na dijeljenju pozitivnog iskustva, znači mi :))
Ja sam ju imala prije svakog postupka.. Na slijedecem pregledu sa 16tt bi trebala briseve odraditi valjda, ali obzirom da sam sve to radila prije postupka, pa cu mu reci da odradimo samo ureaplasmu..
Sve se to rijesi sa antibiotikom, ja se ne zelim stresirati oko toga uopce.. Ako je tu, rijesit ce se.. 🤞🫶
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
Clo, količina mi je 10 na 4..
Naravno da sam se užasno istresirala, ali rekla mi je ginekologica da nema mjesta panici jer ju nemam sigurno od jučer, nego tko zna koliko tjedana, i da ne brinem.. Jedva čekam počet danas pit terapiju, ne znam jesam se ikad tako veselila antibiotikuMaravillosa, hvala na dijeljenju pozitivnog iskustva, znači mi :))
da ja imam manje, tvoje je za antibiotik. Ali ja sam isto u panici bila pa mi je ginekologica rekla da nema mjesta panici da zapravo svi to imamo u sebi i da nije nikakva drama oko toga koliko se prča po netu za to. Tako da će se sve riješiti a i svako malo čujem da žene imaju problem s tim.
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
Sortiraj odgovore
Najstariji