Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marulek
    02. Svibanj 2025. 18:28

Hvala svima na dobrodošlici!
    Nadam se da će nam svima mučnine brzo prestati, svejedno sam navalila na đumbir danas 😅
    Nisam ih ni ja imala u prvoj.

Nikkitta nije još u nalaz upisan termin, možda čeka sljedeći pregled da bude jasnija slika.
    Ali ja sam računala da bi mogao biti 11.12.

👩37
    🧔33
    👶 10/2023
    24.4.2025. 7+3 💚

• Ana_
    03. Svibanj 2025. 07:25

Pozdrav, cure, eto i mene nakon što danima nisam stigla pisati 😂

Pupo čestitam na curama ❤️❤️

Marulek dobrodošla ❤️

Jučer sam imala kontrolu, bebac je par dana veći, skoro za tjedan, posteljica je sprijeda, pokazao je svu raskoš među nogama 😂😂😂

Negooo... Imam jednu nedoumicu. Dakle, kombinirani probir je ok (osim dobnog rizika koji je visok jer, jel te, imam 36 punih). Panorama je low risk, ali samo 3.5% fetalne frakcije. Moja gin kaže da mogu na mišljenje za amniocentezu (jer je panorama manje pouzdana kod tako male frakcije, ali ona smatra da je to još uvijek visoko točno i da je bio neki problem tražili bi opet vadenje krvi i ponovili) ali da je njeno mišljenje da ne trebam jer je panorama u redu. 
    Okej, malo sam zbrckala ali mislim da ćete shvatiti bit "problema". 
    Kakvo je vaše mišljenje, što bi vi napravile na mom mjestu? 
    (I ja i muž smo za to da NE idem, ali baš me zanimaju vaša mišljenja). 

• PuPo24
    03. Svibanj 2025. 07:48

Ana_

Pozdrav, cure, eto i mene nakon što danima nisam stigla pisati 😂

Pupo čestitam na curama ❤️❤️

Marulek dobrodošla ❤️

Jučer sam imala kontrolu, bebac je par dana veći, skoro za tjedan, posteljica je sprijeda, pokazao je svu raskoš među nogama 😂😂😂

Negooo… Imam jednu nedoumicu. Dakle, kombinirani probir je ok (osim dobnog rizika koji je visok jer, jel te, imam 36 punih). Panorama je low risk, ali samo 3.5% fetalne frakcije. Moja gin kaže da mogu na mišljenje za amniocentezu (jer je panorama manje pouzdana kod tako male frakcije, ali ona smatra da je to još uvijek visoko točno i da je bio neki problem tražili bi opet vadenje krvi i ponovili) ali da je njeno mišljenje da ne trebam jer je panorama u redu.
    Okej, malo sam zbrckala ali mislim da ćete shvatiti bit "problema".
    Kakvo je vaše mišljenje, što bi vi napravile na mom mjestu?
    (I ja i muž smo za to da NE idem, ali baš me zanimaju vaša mišljenja).

Meni su na Panorami isto stavili onaj prvi rizik 1/116 jer imam 35 , poslije testa je 1/3000 , tako da ja ne bi isla dalje na tvom mjestu, pogotovo ako ti je uzv ok. 
    Ali svi smo svoga tijela gospodar pa vidi kako ces se osjecati mirnijez

👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
    👨🏼 31.god (normo)
    🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
    2022.LPSC - endometrioza IV
    1. IVF ❌
    2. IVF ❌
    3. IVF - BIOKEM ❌
    2024.Histero ✅
    4. FET ❌
    5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀

• Marulek
    03. Svibanj 2025. 08:12

Ja isto u ovom slučaju ne bih riskirala oštećenje ploda amniocintezom ni tih 1% obzirom da su do sada svi nalazi bili ok

👩37
    🧔33
    👶 10/2023
    24.4.2025. 7+3 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.