Hvala svima na dobrodošlici!
Nadam se da će nam svima mučnine brzo prestati, svejedno sam navalila na đumbir danas 😅
Nisam ih ni ja imala u prvoj.
Nikkitta nije još u nalaz upisan termin, možda čeka sljedeći pregled da bude jasnija slika.
Ali ja sam računala da bi mogao biti 11.12.
👩37
🧔33
👶 10/2023
24.4.2025. 7+3 💚
Pozdrav, cure, eto i mene nakon što danima nisam stigla pisati 😂
Pupo čestitam na curama ❤️❤️
Marulek dobrodošla ❤️
Jučer sam imala kontrolu, bebac je par dana veći, skoro za tjedan, posteljica je sprijeda, pokazao je svu raskoš među nogama 😂😂😂
Negooo... Imam jednu nedoumicu. Dakle, kombinirani probir je ok (osim dobnog rizika koji je visok jer, jel te, imam 36 punih). Panorama je low risk, ali samo 3.5% fetalne frakcije. Moja gin kaže da mogu na mišljenje za amniocentezu (jer je panorama manje pouzdana kod tako male frakcije, ali ona smatra da je to još uvijek visoko točno i da je bio neki problem tražili bi opet vadenje krvi i ponovili) ali da je njeno mišljenje da ne trebam jer je panorama u redu.
Okej, malo sam zbrckala ali mislim da ćete shvatiti bit "problema".
Kakvo je vaše mišljenje, što bi vi napravile na mom mjestu?
(I ja i muž smo za to da NE idem, ali baš me zanimaju vaša mišljenja).
Pozdrav, cure, eto i mene nakon što danima nisam stigla pisati 😂
Pupo čestitam na curama ❤️❤️
Marulek dobrodošla ❤️
Jučer sam imala kontrolu, bebac je par dana veći, skoro za tjedan, posteljica je sprijeda, pokazao je svu raskoš među nogama 😂😂😂
Negooo… Imam jednu nedoumicu. Dakle, kombinirani probir je ok (osim dobnog rizika koji je visok jer, jel te, imam 36 punih). Panorama je low risk, ali samo 3.5% fetalne frakcije. Moja gin kaže da mogu na mišljenje za amniocentezu (jer je panorama manje pouzdana kod tako male frakcije, ali ona smatra da je to još uvijek visoko točno i da je bio neki problem tražili bi opet vadenje krvi i ponovili) ali da je njeno mišljenje da ne trebam jer je panorama u redu.
Okej, malo sam zbrckala ali mislim da ćete shvatiti bit "problema".
Kakvo je vaše mišljenje, što bi vi napravile na mom mjestu?
(I ja i muž smo za to da NE idem, ali baš me zanimaju vaša mišljenja).
Meni su na Panorami isto stavili onaj prvi rizik 1/116 jer imam 35 , poslije testa je 1/3000 , tako da ja ne bi isla dalje na tvom mjestu, pogotovo ako ti je uzv ok.
Ali svi smo svoga tijela gospodar pa vidi kako ces se osjecati mirnijez
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Ja isto u ovom slučaju ne bih riskirala oštećenje ploda amniocintezom ni tih 1% obzirom da su do sada svi nalazi bili ok
👩37
🧔33
👶 10/2023
24.4.2025. 7+3 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji