Hvala svima na dobrodošlici!
Nadam se da će nam svima mučnine brzo prestati, svejedno sam navalila na đumbir danas 😅
Nisam ih ni ja imala u prvoj.
Nikkitta nije još u nalaz upisan termin, možda čeka sljedeći pregled da bude jasnija slika.
Ali ja sam računala da bi mogao biti 11.12.
👩37
🧔33
👶 10/2023
24.4.2025. 7+3 💚 kasna ovulacija, zadnja m. 22.2.
27.5. QUALIFIED 360 ⏳️
Pozdrav, cure, eto i mene nakon što danima nisam stigla pisati 😂
Pupo čestitam na curama ❤️❤️
Marulek dobrodošla ❤️
Jučer sam imala kontrolu, bebac je par dana veći, skoro za tjedan, posteljica je sprijeda, pokazao je svu raskoš među nogama 😂😂😂
Negooo... Imam jednu nedoumicu. Dakle, kombinirani probir je ok (osim dobnog rizika koji je visok jer, jel te, imam 36 punih). Panorama je low risk, ali samo 3.5% fetalne frakcije. Moja gin kaže da mogu na mišljenje za amniocentezu (jer je panorama manje pouzdana kod tako male frakcije, ali ona smatra da je to još uvijek visoko točno i da je bio neki problem tražili bi opet vadenje krvi i ponovili) ali da je njeno mišljenje da ne trebam jer je panorama u redu.
Okej, malo sam zbrckala ali mislim da ćete shvatiti bit "problema".
Kakvo je vaše mišljenje, što bi vi napravile na mom mjestu?
(I ja i muž smo za to da NE idem, ali baš me zanimaju vaša mišljenja).
Pozdrav, cure, eto i mene nakon što danima nisam stigla pisati 😂
Pupo čestitam na curama ❤️❤️
Marulek dobrodošla ❤️
Jučer sam imala kontrolu, bebac je par dana veći, skoro za tjedan, posteljica je sprijeda, pokazao je svu raskoš među nogama 😂😂😂
Negooo… Imam jednu nedoumicu. Dakle, kombinirani probir je ok (osim dobnog rizika koji je visok jer, jel te, imam 36 punih). Panorama je low risk, ali samo 3.5% fetalne frakcije. Moja gin kaže da mogu na mišljenje za amniocentezu (jer je panorama manje pouzdana kod tako male frakcije, ali ona smatra da je to još uvijek visoko točno i da je bio neki problem tražili bi opet vadenje krvi i ponovili) ali da je njeno mišljenje da ne trebam jer je panorama u redu.
Okej, malo sam zbrckala ali mislim da ćete shvatiti bit "problema".
Kakvo je vaše mišljenje, što bi vi napravile na mom mjestu?
(I ja i muž smo za to da NE idem, ali baš me zanimaju vaša mišljenja).
Meni su na Panorami isto stavili onaj prvi rizik 1/116 jer imam 35 , poslije testa je 1/3000 , tako da ja ne bi isla dalje na tvom mjestu, pogotovo ako ti je uzv ok.
Ali svi smo svoga tijela gospodar pa vidi kako ces se osjecati mirnijez
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Ja isto u ovom slučaju ne bih riskirala oštećenje ploda amniocintezom ni tih 1% obzirom da su do sada svi nalazi bili ok
👩37
🧔33
👶 10/2023
24.4.2025. 7+3 💚 kasna ovulacija, zadnja m. 22.2.
27.5. QUALIFIED 360 ⏳️
Bas jutros smo došli do zaključka ja i moj muž da neću ići na pregled. I gin je rekla da bi me vjerojatno vratili bez amniocenteze jer su ostali nalazi u redu. Preporučila mi je ako želim da napravim 4d uzv kod jedne od dvije specijalistice u porecu i to je to. Tako ću vjerojatno i napraviti. Neću riskirati amniocentezu kad nema nekih odstupanja na panorami.
Hvala na savjetima, cure ❤️
Cure meni je toliko tvrd trbuh vec dva dana da me vec malo brine..Imam osjecaj kao da cu se raspuknuti. Malo sam se preforsirala prekjucer i otad skoro pa ne popusta ta tvrdoca. Pijem magnezij direkt i lezim odmaram i nadam se da ce uskoro proci. Kontrola mj je u srijedu tek.
Jel se nekome ovo dogadjalo?
U prijasnjim trudnocama sam imala BH kontrakcije cesto, ali ovo je drugacije, samo tvrd i napet trbuh pa teze hodam i radim bilo sto.
Cure meni je toliko tvrd trbuh vec dva dana da me vec malo brine..Imam osjecaj kao da cu se raspuknuti. Malo sam se preforsirala prekjucer i otad skoro pa ne popusta ta tvrdoca. Pijem magnezij direkt i lezim odmaram i nadam se da ce uskoro proci. Kontrola mj je u srijedu tek.
U prijasnjim trudnocama sam imala BH kontrakcije cesto, ali ovo je drugacije, samo tvrd i napet trbuh pa teze hodam i radim bilo sto.
Jesi mozda napuhnuta? Meni zna tako biti al tad bas osjetim da su mi crijeva puna zraka.
Jesi isla redovito na wc? Mozda je zatvor i nadutost, probaj cepic jedan umetnuti pa da vidis hoce popustiti nakon sto odes na wc. I ja imam povremeno te kontrakcije, bude tvrd pri dnu a ne cijeli, i popusti.
Isla sam na wc te dane relativno normalno. Nije popustala napetost kao kod BH kontrakcija koje prodju. Zvala sam doktora pa me poslao u dezurnu ljekarnu po normabel. Tek kad sam ga popila nakon par sati je popustilo i evo sad je ujutro normalno mekan. Ne zelim to piti i stvarno se nadam da necu vise morati. Probat cu odmarat sto vise i bas pripazit sto jedem u slucaju da je i nadutost tome pridonjela.
Hvala cure!
Ana_ - ja isto nebi isla dalje na te pretrage, tako da bravo za odluku i bude sve dobro
PuPo24 - čestitam na curkicamaaaaa
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
💙 stiže nam 05.10.2025. 💙 O 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji