Pozdrav cure!
Ja sam za UP pila doksiciklin, i muž i ja po 20 tableta.
Jučer sam bila na konzultacijama kod svog ginekologa za ukidanje progesterona (nije me pregledao jer je UZV bio 22.4, idući je 13.5., samo je rekao da se javim prije 12tt), a navečer sam završila u bolnici zbog krvavog traga, malo veći ali nije bilo ugrušaka ili konstantnog krvarenja. Rekli su mi da je s bebom sve super, ali da imam manji subhorijalni hematom. Nisu me zadržali iako sam bila za to jer sam izbezumljena. Rekli su da nastavim s terapijom i da za sad ne treba uvoditi ništa novo, ali naravno klasika - kad god se nešto dogodi bude Božić, Uskrs ili prvi maj, pa sve spojeno s vikendom. Krvi od jučer nemam, ali njihovo je bilo samo da se javim svom ginekologu koji radi tek u ponedjeljak drugu, vjerujem da me razumijete. Ne znam ni sto da vas pitam, ako imate bilo šta povezano, pišite 😔. Kako da se ponašam do ponedjeljka, sto raditi sto ne?
Strogo mirovanje za hematom, evo ja ga ima vec 3 tj , krvarim periodicno malo stane pa pocme. Ne brinite previse pogotovo ako je ispod ploda, samo mirovanje.
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️
Ja imam hematom od 3 cm ali nisam krvarila,dobila sam samo upute da ne vježbam i ne dižem ništa teže od čaše i da se ne prepadnem ako prokrvarim.
To je jako često pa virujem da ce sve bit dobro,iako je sigurno stresno.
👩1985.ja,amh 23 pmol,pai mthfr heterozigot
👦1984.on,asthenozoospermija
Pokušavamo od 10/22
Dvije biokemijske
11/24 Repromed
2/25 10js>8 oplođenih>5 blastica
3/25 1BC-> 9dnt beta 89-11dnt 139-13dnt 270-17dnt 1260; 5+3 💓
Dobila sam Panoramu , oba su low risk 🙏🏼🙏🏼 spolove su trazili nadopunu nalaza jer ona sestra nije oznacila spol na narudzbenici 🙈🙈🙈
Ali ufff lakse se dise
👨🏼 31.god (normo)
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
Pozdrav cure!
Ja sam za UP pila doksiciklin, i muž i ja po 20 tableta.
Jučer sam bila na konzultacijama kod svog ginekologa za ukidanje progesterona (nije me pregledao jer je UZV bio 22.4, idući je 13.5., samo je rekao da se javim prije 12tt), a navečer sam završila u bolnici zbog krvavog traga, malo veći ali nije bilo ugrušaka ili konstantnog krvarenja. Rekli su mi da je s bebom sve super, ali da imam manji subhorijalni hematom. Nisu me zadržali iako sam bila za to jer sam izbezumljena. Rekli su da nastavim s terapijom i da za sad ne treba uvoditi ništa novo, ali naravno klasika - kad god se nešto dogodi bude Božić, Uskrs ili prvi maj, pa sve spojeno s vikendom. Krvi od jučer nemam, ali njihovo je bilo samo da se javim svom ginekologu koji radi tek u ponedjeljak drugu, vjerujem da me razumijete. Ne znam ni sto da vas pitam, ako imate bilo šta povezano, pišite 😔. Kako da se ponašam do ponedjeljka, sto raditi sto ne?
Nisam imala hematom, ali čini mi se da bi najbolje bilo doslovno samo ležati - dizati se samo do wca, tuširati se max 10 minuta. To su neka pravila koja vidim da primjenjuju moje poznanice koje su imale hematom
PuPo SUPERRR!! Baš mi je drago 🥰
Mimoza17 koji antibiotik si dobila? Ma bit će to okej. 🍀Ja sam početkom travnja dala UK, a bila sam lijena ujutro prati se, nego samo prebrisala vlažnima (pa jebiga tuširam se 3x dnevno uključujući prije spavanja), pa nisam mislila da će biti big deal ujutro. Na kraju došao nalaz E. Coli i Enteroccocus 10 na 3. Po meni je to kontaminiran nalaz jer nemam nikakvih tegoba, ali inače sam sklona uroinfekcijama i pijem D-manozu 1x prije spavanja prevencije radi. Hoću reći, sve te bakterije su prirodni stanovnici na i u tijelu, stvar je samo balansa. Sad naravno sutra idem ponovit UK, i da tuširat ću se prije davanja uzorka, ja evo ne znam, ali ne sjećam se da sam prije 10 godina prije davanja uzorka baš morala prati spolovilo. Užasno mi se svako jutro piški i baš mrzim davat UK, ali eto, neka im bude. Sigurna sam da će nalaz ponovljeni biti sterilan.
Muž i ja smo dobili Sumamed i ja sam još dobila Geonistin vaginalete ☺️
Ej znaci ista stvar mi se dogodila!! U nalazu urina mi je pisalo da imam masu bakterija, i mislim si pa kako, doslovno nemam nikakve simptome..
I onda mi je ginekologica rekla da se moram otuširati odmah prije davanja urina, i kad sam to napravila sve je bilo čisto..
I baš to što kažeš, ni ja ne pamtim da sam se prije svakog davanja urina tuširala..Još bi ga dala u bolnici, dakle već se nakupe neke bakterije do tada
Znaci ne virujem, svaki put mi je ista prica s tim bakterijama! Urinokultura mi bude cista, al kad urin ide na standard analizu, uvik neke bakterije i stalno trosim probiotike i svasta nesto, a zapravo moze biti samo do tog....
💁♀️ 30 godina
🙋🏼 38 godina
▪️pokušavamo od 2020.
▪️3 ivf 💉✖️, 2❄️
▪️13.3. ➕️, beta 448 🤗 (prirodno)
▪️17.3. beta 2024 🤗
▪️1.4. UZV ❤️🎉
▪️ 29 4. ✅️
▪️27.5.
Mimoza17 koji antibiotik si dobila? Ma bit će to okej. 🍀Ja sam početkom travnja dala UK, a bila sam lijena ujutro prati se, nego samo prebrisala vlažnima (pa jebiga tuširam se 3x dnevno uključujući prije spavanja), pa nisam mislila da će biti big deal ujutro. Na kraju došao nalaz E. Coli i Enteroccocus 10 na 3. Po meni je to kontaminiran nalaz jer nemam nikakvih tegoba, ali inače sam sklona uroinfekcijama i pijem D-manozu 1x prije spavanja prevencije radi. Hoću reći, sve te bakterije su prirodni stanovnici na i u tijelu, stvar je samo balansa. Sad naravno sutra idem ponovit UK, i da tuširat ću se prije davanja uzorka, ja evo ne znam, ali ne sjećam se da sam prije 10 godina prije davanja uzorka baš morala prati spolovilo. Užasno mi se svako jutro piški i baš mrzim davat UK, ali eto, neka im bude. Sigurna sam da će nalaz ponovljeni biti sterilan.
Muž i ja smo dobili Sumamed i ja sam još dobila Geonistin vaginalete ☺️
Ej znaci ista stvar mi se dogodila!! U nalazu urina mi je pisalo da imam masu bakterija, i mislim si pa kako, doslovno nemam nikakve simptome..
I onda mi je ginekologica rekla da se moram otuširati odmah prije davanja urina, i kad sam to napravila sve je bilo čisto..
I baš to što kažeš, ni ja ne pamtim da sam se prije svakog davanja urina tuširala..Još bi ga dala u bolnici, dakle već se nakupe neke bakterije do tada
Znaci ne virujem, svaki put mi je ista prica s tim bakterijama! Urinokultura mi bude cista, al kad urin ide na standard analizu, uvik neke bakterije i stalno trosim probiotike i svasta nesto, a zapravo moze biti samo do tog….
Meni doktor prosli put nije reagirao na kontrolni urin jer kaze da on uglavnom bude kontaminiran tako da mi nije nista dao da pijem do UK koja je bila sterilna.
👨🏼 31.god (normo)
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji