Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jana1993
    28. Travanj 2025. 13:10

Marina.25

Jana1993

Curke pitanje, jeli i vama trbuh ujutro dosta ravniji i ispuhaniji nego navečer? Vjerujem da se trbuh poveća i od hrane i tekućine koju konzumiram kroz dan, ali nikad nije bilo ovako ekstremno. Taman se nadam da je trbuščić iskočio i onda ujutro bas skuzim razliku 🙈

Ja sam sada u 20tt i navecer kad idem leci stomak mi kao pred porod, a ujutro je sasvim okej… i da ja sam slikala stomak svaki tjedan i sad gledam slike da je sa 16 na 17 tjedan stomak bas duplo porastao

Da možda bi trebala i ja fotkati da primjetim tu razliku, bas ću početi

IVF trudnoća
    13.3 6+3 ❤️
    05.04 9+6❤️

• Jana1993
    28. Travanj 2025. 13:11

plavuša

Meni je isti kako ujutro, tako i navecer.. Istina da sam imala laganu škembicu prije trudnoce, ali kad sam uvukla trbuh bila sam si top 🤣 sad se vise ne da uvuc hehe 🫶
    A jer koja od vas ima problema sa pristicima, po licu, ledima, cicama.. Pa ranit cu se heheh, nadam se da ce skoro proc, ne znam uopce kako se rijesit.. Znam da je sve to hormonalni proces, nekog pogodne a nekog uspjesno izbjegne njihova pojava, ali da mi je malo iritantno je.. Obukla bi haljinu koja ima malo otvorena leda, eto njih iskacu.. Iako ih imam najvise ispod lopatica, malo vise bubrega 🙈
    Al to tako valjda je, nesto te izbjegne, nesto te napadne… Samo nek sve bude dalje u redu…. Ja se sutra ujutro javljam kod svog gin sa nalazima kombinoranog, a mozda ce i on radit uzv, vidjet cu.. I odlucila sam s 1.5.otvoriti komplikacije i sacuvati jos 20dana novog godisnjeg za iducu godinu kad zavrsim sa pordiljnim..
    Saljem vam svima pozzice 🤗🤗

Nemam problem s prištićima ali imam s kožom na licu, dosta se peruta, počelo je s trudnoćom. S tim da se sad još i smanjilo kako je bilo na početku. 

IVF trudnoća
    13.3 6+3 ❤️
    05.04 9+6❤️

• Jana1993
    28. Travanj 2025. 13:13

Curke na heparinu, dobila sam termin kod hematologa i u Vinogradskoj i u Merkuru. Ima koja iskustva?

IVF trudnoća
    13.3 6+3 ❤️
    05.04 9+6❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.