Pozdrav curke. Jel ima netko ovdje iskustva sa trombofilijom? Danas sam dobila nalaz PAI-1 Homozigot 4g, Faktor V i F II nisu dokazani, ostale nalaze još čekam. Brine me ovaj PAI, nisam sigurna dali je taj nalaz uredan a Gin mi još nije odgovorila na mail
Ja imam tu mutaciju i mthfr , uzimam clexane 0.4 svaki dan.
Da evo baš me bila zvala Dr. i šalje dalje hematologu. Nadam se da nisam zakasnila jer vi vjerojatno uzimate od početka trudnoće
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Pozdrav curke. Jel ima netko ovdje iskustva sa trombofilijom? Danas sam dobila nalaz PAI-1 Homozigot 4g, Faktor V i F II nisu dokazani, ostale nalaze još čekam. Brine me ovaj PAI, nisam sigurna dali je taj nalaz uredan a Gin mi još nije odgovorila na mail
Da evo baš me bila zvala Dr. i šalje dalje hematologu. Nadam se da nisam zakasnila jer vi vjerojatno uzimate od početka trudnoće
Da ja uzimam od pocetka, vidjecete sta ce vam savjetovati hematolog, to ovisi o ljekaru koji vas zadesi, neko misli da ne treba heparin, neko ipak ne zeli da rizikuje i ukljuci terapiju… javite sta su vam rekli molim vas. Ja nisam isla hematologu meni je ginekolog ukljucio heparin jer sam imala jednu izgubljenu trudnocu.
Da ja uzimam od pocetka, vidjecete sta ce vam savjetovati hematolog, to ovisi o ljekaru koji vas zadesi, neko misli da ne treba heparin, neko ipak ne zeli da rizikuje i ukljuci terapiju… javite sta su vam rekli molim vas. Ja nisam isla hematologu meni je ginekolog ukljucio heparin jer sam imala jednu izgubljenu trudnocu.
Svakako javim 🙂, nadam se terminu cim prije
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Nece vam hematolog tako lako prepisati heparin, meni je rekla da mogu s Andolom ili Aspirinom, s obzirom na lani spontani meni je moj ginekolog na IVFu prepisao Clexane i uzimam ih , dosta doktora ih ne zeli prepisati jer su “skupi” na hzzo 💩💩💩
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, 8/16 rodjena carskim)
2022.LPSC
1. IVF 6/23 - 5JS - 2 embria 3dn vracena oba ❌
2. IVF 9/23 - 2JS - 2 embria 3dn vracena oba ❌
3. IVF 4/24 - 12 - JS - 7 blastica 5dn - 2 vracene , 3❄️/ BIOKEM ❌
30.10.2024.Histero ✅ FET ❌
02/25 Zadnji fet - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️
Ja se nekad umorim od svega nažalost, izjeda ne grižnja savjest onda ako tako pomislim na trenutak, ali umorna san ovih dana, tijelo mi je napuhano i umorno, pogled zamišljen i sve manje doživljavam sve oko sebe. Zadnjih toliko godina provela sam u brizi i stresu kao i vi sve, samo je meni izgleda došao dan ili tjedan D… znan da je možda nezahvalno tako razmišljati jer bi mi možda netko rekao “šta si sad umorna kad si napokon ostala trudna”, ali činjenica je da moramo biti toliko zahvalne svemiru, Bogu i valjda ljudima jer svi tako misle, da nemamo pravo reci da smo umorne, uplašene, nedaj Boze htjeti još jedno dijete jer šta bi htjela, pa jedva si dosla do tog jednog imaš ga i suti. IVF mi je potpuno preuzeo život i sve sam mu podredila, ne kajem se, ali svaki dan svog najvećeg sna umirem od straha, i dok sam imala mučnine nekad mislim da je bilo od stresa. Nadam se da nisam pukla, oprostite na dugom komentaru ali ne znam kome bih drugom rekla , a da bar pola razumije. Ujutro, popodne, navečer ja razmišljam jel beba još sa mnom…
Draga drži se, bit ce sve ok. Ja sam prvi trimestar htjela prespavati i probuditi se kad zavrsi jer mi je bilo grozno. I nitko tko to ne osjeca ne moze razumijeti. Ipak hormoni imaju velik utjecaj na tijelo i psihu i ne osjecaju se sve zene instant blazeno. I to je u redu. Prihvatiti da je sada takav period i da ce proci jer sve prolazi. Vjeruj mi, u drugom trimestru ces se osjecati puno bolje kada posteljica preuzme. Nisam prosla IVF i ne mogu ni zamisliti kako se osjecas, ali strah je prisutan svaki dan samo je lakse kad osjetis bebu pa znas da je sve ok. Jos malo i tamo si! 🫶🏻
Hvala svima na odgovoru, odmah mi je puno lakše kad vidim da postoje bića koja znaju o čemu govorim.
Ana kako si danas?
Plavuša ja sam ti na Cyclogestu, meni su IVFovci rekli i napisali na otpusno da se skidam s terapije od 12tt, postepeno ublažavanje koje mora biti završeno pod kontrolom krvi do 14tt najkasnije, ali nikako stati strogo tipa na 12 + 0 već kroz desetak dana riješiti situaciju. Sad ovisi od osobe do osobe, Bogu hvala pa su moji svi nalazi uvijek bili za primjer, u ovome sam zbog muškog faktora, tako da se nadam da će to biti laka tranzicija. Uz CG uzimam PremamaDuo i folacin.
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI
!Prvi put Beta iznad 0,1!
11dnt: Beta 145
14dnt: Beta 690
FET 03.03.
UZV 24.3.2025. “6+0” bez ❤️, EO 1mm
-28.3.2025.- 6t+2 ❤️
⏳UZV ~ 22.4. ~ 🍀
Pozdrav zene s hematomom , koliko dugo ste smedjarile?
Meni je bilo skoro stalo, jutros opet smedjarim znaci vec 8 dana, izludjuje me .
Tjesi me jedino da je taj hematom ispod njih…
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, 8/16 rodjena carskim)
2022.LPSC
1. IVF 6/23 - 5JS - 2 embria 3dn vracena oba ❌
2. IVF 9/23 - 2JS - 2 embria 3dn vracena oba ❌
3. IVF 4/24 - 12 - JS - 7 blastica 5dn - 2 vracene , 3❄️/ BIOKEM ❌
30.10.2024.Histero ✅ FET ❌
02/25 Zadnji fet - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️
ja sam prvi put prokrvarila u 9 tjednu i to se smirilo za 5 dna, onda mi je u 12 tjednu krenulo smedje i evo u 15 jos se nisam skroz rijesila, neke dane vise neke manje. kad se primiri sve se nadam da je to to pa me opet nekad iznenadi
37 hipo hasi
+03.02 Decko na putu <3
Ja sam u prvoj trudnoći isto nakon pucanja hematoma jedno mjesec i pol smeđarila. Tako da sada ne očekujem ništa manje.
🧚 35 - endometrioza, AMH 4
🦸41 - Astenozoospermija
Petrova
2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
Beta+
4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan 1 osmostanični ❌
9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - osmostanični + šeststanični - biokemijska + 1❄️
Poremetili se ciklusi
2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288
13dt - beta 2743
243.3. UZV - 6+4tt imamo ❤️
🌟✨💫
Sortiraj odgovore
Najstariji