Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ana_
    23. Travanj 2025. 14:49

Čestitke na dobrim pregledima, sad neka se sve dobro i nastavi! 

lea25
    23. Travanj 2025. 19:33

Baš čitam vaše komentare, kao da mi čitate misli 💫
    Jučer mi je na UZV ginekolog rekao da izaberem između NIFTYa ili komb. probira. 
    Naravno da bih htjela znati jel sve ok, ali uvijek postoji i druga mogućnost. Odlučila sam da ne želim nikakav prenatalni test jer se nedaj Bože, ne želim brinuti do poroda. A i bez obzira na rezultat, svojom odlukom nikad ne bih prekinula trudnoću. Eh sad molim za savjete i sugestije na moje mišljenje jer možda IVF umor progovara iz mene, vjerujem u vaše iskustvo.⭐️

👱🏻‍♀️26, sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️35, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    11dnt: Beta 145
    14dnt: Beta 690

FET 03.03.
    UZV 24.3.2025. “6+0” bez ❤️, EO 1mm
    -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
    ⏳UZV ~ 13.05 . ~ 🍀

• Baccarat
    23. Travanj 2025. 20:15

Lea mi se pratimo,ja sam danas 10+3. Ja sam odlucila raditi Panoramu,radit cu je s 12 punih tjedana i nista drugo mi nije bila opcija. Inace volim na sve situacije biti spremna i da ima sta je moguce manje iznenađenja,tako mi je lakse,opcenito u zivotu. Znam da ako nalaz dode low risk da cu se napokon opustiti,pogotovo nakon neizvjesnosti s betama u pocetku,da ne napravim to valjda bi strepila do kraja i svakog pregleda. Pokusaj zamislit koja od dvije opcije ce ti olaksati daljnju trudnocu i tako postupi.

👩1985.ja,amh 23 pmol,pai mthfr heterozigot
    👦1984.on,asthenozoospermija
    Pokušavamo od 10/22
    Dvije biokemijske
    11/24 Repromed
    2/25 10js>8 oplođenih>5 blastica
    3/25 1BC-> 9dnt beta 89-11dnt 139-13dnt 270-17dnt 1260; 5+3 💓

• PuPo24
    23. Travanj 2025. 20:48

lea25

Naravno da bih htjela znati jel sve ok, ali uvijek postoji i druga mogućnost. Odlučila sam da ne želim nikakav prenatalni test jer se nedaj Bože, ne želim brinuti do poroda. A i bez obzira na rezultat, svojom odlukom nikad ne bih prekinula trudnoću. Eh sad molim za savjete i sugestije na moje mišljenje jer možda IVF umor progovara iz mene, vjerujem u vaše iskustvo.⭐️

Ja dijelim Vase misljenje , napravila sam Panoramu jucer i znam da necu prekiniti trudnocu bez obzira na sve prvo jer imam dvojajcane blizance. Vise ono zelim znati sve sada kad je moguce znati vise. Vjerujem da ce biti dobri rezultati jer su mi mjerili jucer nuhalni nabor i u redu je. 
    Nemojte slusati previse tudja misljenja jer lako je pricati onima koji su dosli do trudnoce spontano, mi s IVFa imamo drugaciji sklop u glavi i znamo koliko je tesko ostati trudan.

👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI
    👨🏼 31.god (normo)
    🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, 8/16 rodjena carskim)
    2022.LPSC
    1. IVF 6/23 - 5JS - 2 embria 3dn vracena oba ❌
    2. IVF 9/23 - 2JS - 2 embria 3dn vracena oba ❌
    3. IVF 4/24 - 12 - JS - 7 blastica 5dn - 2 vracene , 3❄️/ BIOKEM ❌
    30.10.2024.Histero ✅ FET ❌
    02/25 Zadnji fet - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️

• Regina
    23. Travanj 2025. 21:09

lea25

Ako ti nije bitno je li 100% sigurno da će bebica imati sindrom i koji točno,po meni ne moraš raditi NIPT nikako ukoliko nemaš indikacije ili dijagnoze za to i da doktor preporučuje. A ako te to kopka,dovoljno je napraviti kombinirani probir pa ukoliko dođe visok rizik ionako moraš raditi dodatne testove pa si onda komotno možeš neki NIPT privatno platiti da ti se može pouzdanije reć koji sindrom i rizik jer ti prije dođu rezultati nego recimo od amniocenteze koja je k tome dosta rizična. Tako da ustvari ovisi o tome želiš li znati i kopka li te to ili ne. Ja sam zbog svoje dijagnoze mimo trudnoće MORALA raditi u obje trudnoće i u prvoj sam platila nifty a sada sam napravila kombinirani pa ukoliko pokaže visok rizik odradit ću nifty i to je to,ali već mi je puno značilo da imamo nosnu kost i da je nuhalni mali 😊

• Regina
    23. Travanj 2025. 21:11

PuPo24

lea25

Ja dijelim Vase misljenje , napravila sam Panoramu jucer i znam da necu prekiniti trudnocu bez obzira na sve prvo jer imam dvojajcane blizance. Vise ono zelim znati sve sada kad je moguce znati vise. Vjerujem da ce biti dobri rezultati jer su mi mjerili jucer nuhalni nabor i u redu je.
    Nemojte slusati previse tudja misljenja jer lako je pricati onima koji su dosli do trudnoce spontano, mi s IVFa imamo drugaciji sklop u glavi i znamo koliko je tesko ostati trudan.

Ne samo IVF. Ima nas tu koje su se godinama mučile u pokušavanjima i tik pred konzultacije za MPO dobile čudesan plusić. I ima dosta trudnica koje su prošle gubitke trudnoće tako da sve mi vjerujem želimo samo znati na čemu smo nakon toliko muke i patnje da uopće dođemo do sigurne i održive trudnoće ma kakav god nalaz bio

lea25
    23. Travanj 2025. 23:33

Hvala svima na odgovorima 💙 da ne budem krivo shvaćena, naravno da mi je važno da je beba zdrava, ali nikakav nalaz nebi promjenio situaciju, vjerujem da nam se samo vise neda čekati opet neke nalaze kad je napokon sve savršeno pa idemo optimistično 💫 budem odradila kombi, ako netko ima volje opisati postupak, bila bih zahvalna

FET 03.03.
    -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
    ⏳UZV ~ 13.05 . ~ 🍀

lea25
    23. Travanj 2025. 23:38

Baccarat tebe se bas često sjetim, znaš da sam ti rekla dok si čekala  betu da ćeš biti  pozitivan primjer u mojim pričama 💙 kako si, simptomi? Kad su ti datumi UZV? 

FET 03.03.
    -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
    ⏳UZV ~ 13.05 . ~ 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.