Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lea25
    17. Travanj 2025. 22:22

Ja se nekad umorim od svega nažalost, izjeda ne grižnja savjest onda ako tako pomislim na trenutak, ali umorna san ovih dana, tijelo mi je napuhano i umorno, pogled zamišljen i sve manje doživljavam sve oko sebe. Zadnjih toliko godina provela sam u brizi i stresu kao i vi sve, samo je meni izgleda došao dan ili tjedan D… znan da je možda nezahvalno tako razmišljati jer bi mi možda netko rekao “šta si sad umorna kad si napokon ostala trudna”, ali činjenica je da moramo biti toliko zahvalne svemiru, Bogu i valjda ljudima jer svi tako misle, da nemamo pravo reci da smo umorne, uplašene, nedaj Boze htjeti još jedno dijete jer šta bi htjela, pa jedva si dosla do tog jednog imaš ga i suti. IVF mi je potpuno preuzeo život i sve sam mu podredila, ne kajem se, ali svaki dan svog najvećeg sna umirem od straha, i dok sam imala mučnine nekad mislim da je bilo od stresa. Nadam se da nisam pukla, oprostite na dugom komentaru ali ne znam kome bih drugom rekla , a da bar pola razumije. Ujutro, popodne, navečer ja razmišljam jel beba još sa mnom… 

👱🏻‍♀️26, sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️35, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    16.11.⭐️⚽️
    UZV 6.8.🔭🩺

Ana_ZK_101
    18. Travanj 2025. 09:28

Saga krvarenje dan 5.
    Evo napokon smo došli samo do smeđeg iscjedka i idemo doma na odmaranje dalje.
    Hematom je još tu ali je odmah kraj cerviksa ispod sladoledića pa nije opasan (jako).
    Sladoledić raste 10+3 (po transferu smo 10+1), i već se vidi kako se miče.

Lea25 nemaš razloga za grižnju savjesti. Imaš se pravo osjećati kako ti je i reći to, bez obzira kako to nekom zvučalo. Imaš pravo na svoje osjećaje. Pokušaj biti čim pozitivnija i polako.
    Ja sam u bolnici pa briga brigu tjera. Pogotovo kad sam jučer pročitala za suborkinju sa druge grupe da je srčeko stalo. Znači, najgori scenariji u glavi, neprospavane noć. Preskačem bilo kakav spomen nečeg lošeg. Počela sam slušati meditaciju sa pozitivnim afirmacijama za trudnice i mogu reći da me oraspoloži.
    Dan po dan i sretno.

🧚 35 - endometrioza, AMH 4
    🦸41 - Astenozoospermija
    Petrova
    2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
    Beta+
    4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan 1 osmostanični ❌
    9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - osmostanični + šeststanični - biokemijska + 1❄️
    Poremetili se ciklusi
    2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288 ... 13dt - beta 2743
    29.4. 11+5tt - Nifty - uredan 🩵♂️
    7.7. 21+4tt

• Jana1993
    18. Travanj 2025. 10:34

Pozdrav curke. Jel ima netko ovdje iskustva sa trombofilijom? Danas sam dobila nalaz PAI-1 Homozigot 4g, Faktor V i F II nisu dokazani, ostale nalaze još čekam. Brine me ovaj PAI, nisam sigurna dali je taj nalaz uredan a Gin mi još nije odgovorila na mail 

IVF trudnoća
    13.3 6+3 ❤️
    05.04 9+6❤️

Vesca
    18. Travanj 2025. 11:01

Imaš pravo biti loše volje, zabrinuta, pod stresom i tužna. To nikako ne znači da nisi zahvalna za to što ti se trudnoća napokon ostvarila. Samo znači da si toliko prošla kroz zadnje godine da se ne možeš opustiti. Obično se to dogodi ljudima, nakon perioda velikog stresa kada se sve sredi krenu negativne misli. Jer jednostavno bez tog stresa ne možeš funkcionirati. Desilo se toliko puta u mojoj okolini da stvarno mislim da je normalno. Najbolje je otići porazgovarati s nekim profesionalno, a ako treba piti terapiju i to prihvatiti kao normalno. Imaš pravo na svoje osjećaje, a ljude koji te dodatno deprimiraju samo isključi dok ti se ne vrati energija.
    I budi umorna, lijena, gledaj filmove, šetaj po prirodi, slušaj glazbu, probaj samo što više fokus na pozitivu staviti, a ljudima se nemoj niti truditi objašnjavati. Otkako sam se oslobodila misli "što će selo reć" spasila sam se želim to i tebi. Drži se

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

• crox
    18. Travanj 2025. 12:41

Jana1993

Pozdrav curke. Jel ima netko ovdje iskustva sa trombofilijom? Danas sam dobila nalaz PAI-1 Homozigot 4g, Faktor V i F II nisu dokazani, ostale nalaze još čekam. Brine me ovaj PAI, nisam sigurna dali je taj nalaz uredan a Gin mi još nije odgovorila na mail

Ja imam tu mutaciju, uzimam Clexane. 

• Jana1993
    18. Travanj 2025. 12:54

crox

Jana1993

Hvala na odgovoru. 4god borbe s neplodnošću i sve do sada nisam radila te pretrage. Pijem Andol 100 trenutno. 
    Ostali faktori su vam u redu? 

IVF trudnoća
    13.3 6+3 ❤️
    05.04 9+6❤️

• crox
    18. Travanj 2025. 13:21

Jana1993

crox

Jana1993

Hvala na odgovoru. 4god borbe s neplodnošću i sve do sada nisam radila te pretrage. Pijem Andol 100 trenutno.

Nema na cemu, ostali faktori su u redu, jedna uspjesna trudnoca prije ove, takodjer na Clexanu. Sretno 🍀

plavuša
    18. Travanj 2025. 13:24

Koje od vas koriste cyclogest? Ako je kao receno do 12tt, obda ulaskom u 12ti da prestanem il da ih potrosim do kraja kutiju..

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓
    🩷 03.11.2025. 🩷 N 🩷

• Jana1993
    18. Travanj 2025. 13:28

crox

Jana1993

crox

Jana1993

Nema na cemu, ostali faktori su u redu, jedna uspjesna trudnoca prije ove, takodjer na Clexanu. Sretno 🍀

Hvala puno, također. 🥰

IVF trudnoća
    13.3 6+3 ❤️
    05.04 9+6❤️

• PuPo24
    18. Travanj 2025. 13:37

Jana1993

Ja imam tu mutaciju i mthfr , uzimam clexane 0.4 svaki dan.

👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
    👨🏼 31.god (normo)
    🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
    2022.LPSC - endometrioza IV
    1. IVF ❌
    2. IVF ❌
    3. IVF - BIOKEM ❌
    2024.Histero ✅
    4. FET ❌
    5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.