Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deepblue
    08. Travanj 2025. 13:12

Ja sam samo prenatalni, bez kombiniranog..

👩 89` endometrioza, hashimoto, AMH- 15,1 ug/L
    🧑91` normo
    04/2025 Panorama low risk, dečko 💙

Rainbow_Hope 🌈
    08. Travanj 2025. 13:12

plavusa uz prenatalni se ne mora raditi kombinirani
    deepblue ti bi mogla dobiti rezultate danas :) ja sam se dugo premišljala između Panorame i Qualifieda jer se Qualified čeka duplo kraće, ali ipak sam se zbog krvarenja odlučila na  Panoramu jer joj treba manje fetalne frakcije.

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

• Ana_
    08. Travanj 2025. 14:25

Ja sam mislila ne napravit kombinirani, ali moj muž ima teoriju "kad je besplatno napravi i to" 🤦🏼‍♀️
    Pa eto, njemu za dušu 🤣

• Ana_
    08. Travanj 2025. 14:42

Stigao mi je nalaz malo prije, sve je low risk i imat cemo jos jednog pisulinca 💙💙💙💙💙💙💙

Clo
    08. Travanj 2025. 15:12

Ana_

Stigao mi je nalaz malo prije, sve je low risk i imat cemo jos jednog pisulinca 💙💙💙💙💙💙💙

čestitaaaaaaaam na sjajnim rezultatima a i pišonji

🙎🏻‍♀️29 ❤️ 👦🏻32

plavuša
    08. Travanj 2025. 15:26

Ana_

Cestitke!! 🎉💙💙

🤰🏼2020. prirodna vanmaternična, jajovodi ✂️
    👱🏻‍♂️ 28.g. normozoo
    👱‍♀️37.g. Bez jajovoda, amh 7,4, hipo/haši
    1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
    Beta 2,30 ❌
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚 (5 oplođenih) 1🐣 0❄️ ET
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓

• Maravillosa
    08. Travanj 2025. 16:51

crox

Maravillosa

crox

Curke, jeste zive, slabo pisete, nadam se da ste dobro i da je kod svih sve ok. 🍀
    Ja imam pregled u petak i jedva cekam. Idem danas na posao u kancelariju, pokusacu da vidim kako ce mi biti kad sjedim duze, nemam vise tegobe, osim pritiska i stezanja dole kad duze hodam ali mislim da je to ona bol ligamenata.

Evo ja napokon uživam u drugom trimestru! Nema mučnina, napokon imam apetita i jedem sve i u 3 tjedna sam dobila 2 kile😅 Puna sam energije i čak sam krenula na prenatal pilates.
    Pregled mi je prošao dobro i osjetim bebača kako me lupka svakim danom sve više.
    Idući tjedan idem na onaj veliki anomaly scan sa 20 tjednana, nadam se da će sve biti u redu.
    Cure kojima je muka želim da to što prije prodje iako znam da izgleda kao da nema kraja, ali biti će bolje sigurno💜

Mucnine zbilja prodju, iako sam vjerovala da nema kraja. Ja sam se cak nekako navikla i da pijem Utrogestan i tu su mucnine slabije svakim danom, a mislim da ce mi u petak definitivno smanjiti dozu jer je vec tjednima sve uredno i cisto.

Meni vec svi kuze da sam trudna, u restoranu mi konobar prvo sluzi hranu kaze da beba ne ceka, ja ono staaa? 😀

Jucer sam nakon sjedenja na poslu pred kraj dana imala veliki pritisak dole, jedva cekala doci kuci i leci, a mnogo mi je psihicki bolje kad se malo krecem i bar negdje izadjem iz kuce, ali evo lagano dan po dan.

Nadam se da ce ti uskoro skroz proci mucnine i da ce se pritisak smanjiti🤞🏽
    Ja i dalje stavljam utrogestan navecer jednu vaginalno i najvjerovatnije cu morati jos neko vrijeme.
    Na poslu uglavnom stojim jer cim duze sjedim osjetim pritisak. Ali ne radim svaki dan pa je to ok.
    Istina, setnja ili vrijeme vani stvarno pomogne za psihu, a i za tijelo😊

deepblue
    08. Travanj 2025. 16:57

Ana_

Čestitke 😊💙

👩 89` endometrioza, hashimoto, AMH- 15,1 ug/L
    🧑91` normo
    04/2025 Panorama low risk, dečko 💙

• Maravillosa
    08. Travanj 2025. 17:40

Ana_

Cestitam🥳🥳!

• Ana_
    08. Travanj 2025. 19:10

Hvala, cure 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.