Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zamia
    11. Siječanj 2025. 14:13

December2024 hvala na lijepim željama 🫶🏻🥰Amiiinna predivno, to je siguran znak da Beta napreduje i da ce sve biti dobro ☺️☺️

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    + 10.1.2025

• amiiinna
    11. Siječanj 2025. 15:18

Nadam see🙏🙏
    Da sve docekamo svoj prvi pregled,i da cujemo srculence 🫶

Zamia
    11. Siječanj 2025. 15:32

amiiinna

Nadam see🙏🙏
    Da sve docekamo svoj prvi pregled,i da cujemo srculence 🫶

Kada imas prvi pregled? Ja cu čekati sigurno jos 10-15 dana pa se tek tada naruciti 🙈

+ 10.1.2025

• mimix
    11. Siječanj 2025. 16:36

I ja sam u redu, malo me mucila prehlada, ali sada je dosta bolje, vrijeme do pregleda je sporo kao vjecnost 😅
    Cure da li vi imate nesto vise bijelog izcjedka nego prije trudnoce? 

• amiiinna
    11. Siječanj 2025. 19:30

Ja imam pregled 22.01.,a ZM bila 27.11.Tako da se nadam da ce sve bit uredu i da ce se sve vidjet.Nisam htjela ic privatno da se ne stresiram 🫤🫤
    Joj iscjedak imam,danas je bas nesto gusci i 100x sam otisla u wc da provjerim da nije krv sva sam istraumirana al valjda je to normalno,ja stalno moram na wc,budi me i ponoci bas je ruzno,al eto nemam mucnina,samo pomalo me stomak boli ne previse kao neko zatezanje dodje pa ode 
    Samo da je otic na pregled da kaze da je sve okej,da malo bar dusu odmorim 😬😬😬😬

Zamia
    11. Siječanj 2025. 19:32

amiiinna

Ja imam pregled 22.01.,a ZM bila 27.11.Tako da se nadam da ce sve bit uredu i da ce se sve vidjet.Nisam htjela ic privatno da se ne stresiram 🫤🫤
    Joj iscjedak imam,danas je bas nesto gusci i 100x sam otisla u wc da provjerim da nije krv sva sam istraumirana al valjda je to normalno,ja stalno moram na wc,budi me i ponoci bas je ruzno,al eto nemam mucnina,samo pomalo me stomak boli ne previse kao neko zatezanje dodje pa ode
    Samo da je otic na pregled da kaze da je sve okej,da malo bar dusu odmorim 😬😬😬😬

Po ovom svemu sto si napisala mislim da nemas brige i da je a trudnoćom i bebicom sve super ☺️
    Moje pitanje… jeste li imale taj obilniji iscjedak od početka ili je tek sad krenulo vise? 
    Kod mene ima u tragovima nista previse…

+ 10.1.2025

• amiiinna
    11. Siječanj 2025. 21:27

Poslije svega,nadam se da je ovaj put to to.
    Ne znam ja sam i prije znala imati tako kao to bjelo,a sad mi je mislim od pocetka pomalo,pa nekad bude malo manje nekad malo vise,stalno nosim dnevni ulozak.Citala sam ako nema mirisa,svrabeza da je okej jer tako se stiti od bakterija tako sam bar citala.

December2024
    12. Siječanj 2025. 10:20

aminaa etoo super !! vidis da je stigao do 3+ 
    ja sam jutros primjetila da mi grudi nisu osjetljive kao prije tj ne bole me vise .. 
    samo su bradavice ostale osjetljive na dodir kao .. 
    jel to normalno da prestane ?? 

Boy - 2019
    TTC 12/2023
    + 23.12.2024

Zamia
    12. Siječanj 2025. 10:23

December2024

aminaa etoo super !! vidis da je stigao do 3+
    ja sam jutros primjetila da mi grudi nisu osjetljive kao prije tj ne bole me vise ..
    samo su bradavice ostale osjetljive na dodir kao ..
    jel to normalno da prestane ??

Kako sam vec dugo na forumu procitala sam vise puta da zene kazu da im simptomi variraju, tako da mislim da je skroz normalno da malo boli pa ne boli…

+ 10.1.2025

• amiiinna
    12. Siječanj 2025. 10:42

Ne razumijem se bas,al vjerovatno je normalno.Jer ne moze bas citavu trudnocu da te tako bole,mozda ce i u toku dana se bol povecati.Hormoni lude ,sad je ovako sad onako.Ne brini sve je okej 🫶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.