SUNCE sutra mi je pregled
prvi je prosao vrlo neslavno 😂
Moga gina nema
njegova zamjena racunala 6+3 a bila sam ustvari 5+3 kao malena je gest nema tu nista nije odrzivo i sprasi me van iz ordinacije
Kasnije nadem info da je velicina GV u 5om tjednu 2-3 mm sto znaci da moja od 3.9mm je skroz okej
Sutra sam 6+2 ( sad stvarno je ) 😂😂 pa se nadam da cu dobit malo vise info .. ipak idem privatno pa se nadam da cu moc barem pitat sta me zanima
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
i nadam se boljem UZV od socijalnog gina .
pa nozda vidimo i plod
Ambiciozna koliko jesam voljela bi i otkucaje al znam da je to tesko .. na tako malu trudnocu .
Cuj mene prosipam pamet tu ko da nisam sa 5 tjedana trcala ginu 😂😂😂😂
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
SUNCE sutra mi je pregled
prvi je prosao vrlo neslavno 😂
Moga gina nema
njegova zamjena racunala 6+3 a bila sam ustvari 5+3 kao malena je gest nema tu nista nije odrzivo i sprasi me van iz ordinacije
Kasnije nadem info da je velicina GV u 5om tjednu 2-3 mm sto znaci da moja od 3.9mm je skroz okej
Sutra sam 6+2 ( sad stvarno je ) 😂😂 pa se nadam da cu dobit malo vise info .. ipak idem privatno pa se nadam da cu moc barem pitat sta me zanima
Ajme majko, ja bi valjda umrla od straha😂 dobro je, samo polako onda sutra bit ce to sve dobro!🥳🥳 veselim se s tobom😇
Ja mislim da ces sigurno vidjet otkucaje. Tako sam i ja jucer. 😇 Jedino moj dr nema dopler pa ih nismo mogli cuti al nema veze.
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
Bok cure kako ste danas ?
Ja sam sutra 6+2
priznajem da sam pozurila sa pregledom i uzela sebi 10 dobrih godina zivota .
al to sam i s prvim napravila
ok ovu sam i krivo izracunala pa ajd 😂
al toliko me izulo iz cipela kad sam plus vidila da sam zaboravila sve sto znam i neznam o trudnoci opcenito
( opsesivna koliko jesam ) kuma mi donila jos jedan digitalac kao za uspomenu da slikam i pojavilo mi se 3+ sa popodnevnim .
Znam da je glupo al mi donese neki “mir” mentalni
sad imam sliku testa s borom kao uspomenu
Kaze muz sad ga mozes raskitit napokon 😂😂Hahaha jesi me nasmijala sad😂😂Tako sam i ja imala prvi pregled sa 4+3 i ono slika gdje je samo prazna gestacijska ali nema veze ja to stavila na bor i slikala😂
Kako ti je proso sad pregled? Imas mozda mjere GV, ZV i ploda da se mozemo usporedivat🫣 ja samo to gledam po googlu🤭
Koliko ti je bila Gv ,i nakon toga se pokazao plod?
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
Sunce ma samo da vidim plod i da ima otkucaje nemoram ih cut sutra .. samo da znam da je sve okej
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
Ja sam sutra 6+2
al toliko me izulo iz cipela kad sam plus vidila da sam zaboravila sve sto znam i neznam o trudnoci opcenito
( opsesivna koliko jesam ) kuma mi donila jos jedan digitalac kao za uspomenu da slikam i pojavilo mi se 3+ sa popodnevnim .
Kaze muz sad ga mozes raskitit napokon 😂😂Hahaha jesi me nasmijala sad😂😂Tako sam i ja imala prvi pregled sa 4+3 i ono slika gdje je samo prazna gestacijska ali nema veze ja to stavila na bor i slikala😂
Kako ti je proso sad pregled? Imas mozda mjere GV, ZV i ploda da se mozemo usporedivat🫣 ja samo to gledam po googlu🤭Koliko ti je bila Gv ,i nakon toga se pokazao plod?
Na prvom pregledu 4+3 je bila 4mm. Sad nakon 3 tjedna sam trebala biti 7+2 ali je na uzv pokazalo 6+4 i po tome se budemo vodili. GV je sad 22,19mm, ZV je 2.5mm, a plod 5 8mm. Gledala sam na internetu da je to dobro. Moj dr.je jako oprezan s obzirom na moje spontane pa se iskreno nismo previse veselili. Vidjet cemo za tjedan dana kako ce biti😇
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Ja sam sutra 6+2
Kako ti je proso sad pregled? Imas mozda mjere GV, ZV i ploda da se mozemo usporedivat🫣 ja samo to gledam po googlu🤭Koliko ti je bila Gv ,i nakon toga se pokazao plod?Na prvom pregledu 4+3 je bila 4mm. Sad nakon 3 tjedna sam trebala biti 7+2 ali je na uzv pokazalo 6+4 i po tome se budemo vodili. GV je sad 22,19mm, ZV je 2.5mm, a plod 5 8mm. Gledala sam na internetu da je to dobro. Moj dr.je jako oprezan s obzirom na moje spontane pa se iskreno nismo previse veselili. Vidjet cemo za tjedan dana kako ce biti😇
Aha meni je na 4+5, bila 10mm baš je velika,o nema nista zato se i bojim da će ostat tako
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
Ja sam sutra 6+2
Kako ti je proso sad pregled? Imas mozda mjere GV, ZV i ploda da se mozemo usporedivat🫣 ja samo to gledam po googlu🤭Koliko ti je bila Gv ,i nakon toga se pokazao plod?Na prvom pregledu 4+3 je bila 4mm. Sad nakon 3 tjedna sam trebala biti 7+2 ali je na uzv pokazalo 6+4 i po tome se budemo vodili. GV je sad 22,19mm, ZV je 2.5mm, a plod 5 8mm. Gledala sam na internetu da je to dobro. Moj dr.je jako oprezan s obzirom na moje spontane pa se iskreno nismo previse veselili. Vidjet cemo za tjedan dana kako ce biti😇Aha meni je na 4+5, bila 10mm baš je velika,o nema nista zato se i bojim da će ostat tako
Ne razumijem se bas u to, mozda netko od cura bi vise znao ali ja mislim da to nije preveliko. Odnosno ZV i plod se mogu pojaviti u bilo kojem trenutku. Veci je problem kad je GV premala. Tako da se probaj malo opustiti do uzv🙏
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Amy znam da glupo zvuči ali probaj stvarno ne guglati više, samo ćeš upasti dublje u rupu i stvarati si nepotreban stres, a stres ti je trenutno najgora opcija. Ovo razdoblje je sada najteže jer jedino što preostaje je čekanje, i malo pozitivnog razmišljanja, još je stvarno rano! 🙂
👩🏻’95🧑🏻🦱’92
L🩵 10/22
Biokemijska 8/21
December sretno sutra na pregledu, držim fige da ne bude prerano i da čuješ ❤️ i odahneš! Javi kako je prošlo svakako 🙂
👩🏻’95🧑🏻🦱’92
L🩵 10/22
Biokemijska 8/21
Sortiraj odgovore
Najstariji