Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Amy_94
    08. Siječanj 2025. 21:33

Mateil

Amy znam da glupo zvuči ali probaj stvarno ne guglati više, samo ćeš upasti dublje u rupu i stvarati si nepotreban stres, a stres ti je trenutno najgora opcija. Ovo razdoblje je sada najteže jer jedino što preostaje je čekanje, i malo pozitivnog razmišljanja, još je stvarno rano! 🙂

Znam da,danas sam to i shvatila.. šta bude bude, čekam ponedjeljak,a vama sretno🍀

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt

• amiiinna
    09. Siječanj 2025. 09:43

December2024 Sretnoo danas na pregledu 🫶Da malo rasteretimo misli dok cekamo,zanima me da li ste promjenile neke navike od kad ste ugledale svoj plus.Mozda bi bilo lijepo da malo o tome pricamo,da skrenemo misli.
    Zanima me da li pijete kafu,ja sam do sada pile 2 solje i recimo nes na poslu.Sada pijem jednu kod kuce  a na poslu ne pijem nes.Da li to bas steti jer fali mi taj nesic na poslu 🤣🤣🤣
    Pokusavam sve stetno izbaciti,uvela sam vise voca,pijem novalec ne znam sta bi jos moglo pomoci.Imate li vi kakve ideje i savjete,nesto sto radite ili ste se odrekle necega.Ako koja zelii nek pise 🙂🙂

December2024
    09. Siječanj 2025. 09:59

Hvalaa Vam cureee
    pa iskreno sto se navika tice i ne bas .. 
    nisam nista mjenjala previse 
    jedino sam pocela doruckovati zbog gladi ujutro . i dalje pijem kavu.. i na poslu i doma 
    pijem folat od solgara i magnezij navecer zbog noga i tjt .. 

Boy - 2019
    TTC 12/2023
    + 23.12.2024

• Mateil
    09. Siječanj 2025. 11:15

Ja također prenatal i navečer Mg, što se kave tiče u prvoj trudnoći sam pila 1-2 šalice dnevno i pasala mi je, ali sada trenutno mi nikako ne paše pa sam se prebacila na čaj i matchu. Meni zadnjih par dana sve češće dolazi mučnina, i jako su mi mirisi postali intenzivni i smetaju mi, tako mi s prvim nije bilo jako. 🥲

👩🏻’95🧑🏻‍🦱’92
    L🩵 10/22
    Biokemijska 8/21

• mimix
    09. Siječanj 2025. 11:26

Ja sam prije pila kafu, ali sada je počela da mi smeta, pa sam ju zamijenila čajem. I trudim se da jedem više voća i manje slatkiša, prije trudnoće je bilo obrnuto 🙈
    Danas ujutro sam imala svoje prvo trudničko povraćanje na poslu…Ni malo prijatan osjećaj, ali izdržaćemo sve 🌸🌸🌸

December2024
    09. Siječanj 2025. 11:35

Mene je jutros po prvi put ulovila mucnina zbig gladi 
    al znam iz prve da ce tako bit 
    pa cim otvorim oci moram pojest nesto .. inace ide rigoleto 

Boy - 2019
    TTC 12/2023
    + 23.12.2024

Sunce12
    09. Siječanj 2025. 12:10

Ja pijem Divku sa jecmom jednu salicu ujutro. Ne mogu se bas pohvaliti zdravom hranom od kad sam trudna jer mi dosta toga ne pase i mogla bi zivjet na glupostima- citaj pizza, tjestenina i kruh🫣 isto tako ujutro ako ne pojedem nesto cim se probudim bude mi bas mucno. Meni simptomi onako dolaze i odlaze. Jedan dan mi je mucno, drugi dan je vec bolje pa me opet na vecer uhvati. Uglavnom, zabavno😁

🧏‍♀️31, 🧏‍♂️33
    PCOS, endometrioza
    Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
    stanice✅️ kariogram✅️
    2024; AMH 13,5
    Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
    Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
    Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
    Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
    Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔

• amiiinna
    09. Siječanj 2025. 12:29

Znaci okej je piti kafu,mene bas nekako strah 🤣🤣🤣
    Blago vama vi imate mucnine ja bi voljela da osjetim kako je 😅 mene samo cicke bole i teske su,i stomak povremeno,sinoc sam na poslu dizala neke komade i poceo me malo bolit.Ostalo je sve okej,valjda je sve uredu.Kontam da nije da bi me prestale i cice bolit.Nekako sam izgleda u svojoj glavi se malo opustila i pocela uzivat,nadam da ce sve biti uredu.Nadam se da je trudnoca bez mucnina okej.
    Ja mislim da tek za vikend ili pocetkom sedmice cu uci u 6 sedmicu,pa mozda ce biti malo vise simptoma

• amiiinna
    09. Siječanj 2025. 12:33

Sto se magnezija tice,ja sam proslu trudnocu koja je neuspjesna isto pila magenzi preporucila mi.Sad kad sam isla u apoteku i trazila novalec i magnezi,kao u apoteci mi rekla da ne pijem na svoju ruku da sacekam prvi pregled.Da li da ponovo odem pa trazim magnezi za trudnice,moze li to nesto pogorsati

• blondie_145
    09. Siječanj 2025. 12:52

Sto se tice navika, od suplemenata jos iz pripreme za IVF uzimam Novalac, 1000mg omega-3, 3000-4000 IU D vitamina i magnezij glicinat svaki dan te vrecicu omni biotic flora plus svakih par dana. Plus estrofem/cyclogest, al to je standardno uz IVF.
    .
    Od simptoma slabo. Najvise me cice bole i natekle su te me jako muci zatvor 💀 izmedju 4 i 5 tt me strecalo u maternici s desne strane i kroz cervix, valjda dok se gnijezdilo. Od jucer imam neku cudnu kombinaciju pada apetita, averzije na hranu, povremene lagane zgaravice ili podrigivanja, ali sve pomijesano i slabo da mi je tesko uprijet prstom na sto je tocno. Sjedim danas sa zobenom kasom od 9:30h i uzmem zalogaj svakih pol sata 😂 e da, zadnjih 5-6 dana me bas dosta drzi umor - svako popodne spavam barem 1h, sto nisam nikad prije. Al opet, tak je glupo vrijeme vani da se to opet moze i juzini pripisati.
    .
    Kavu pijem i dalje - 1x dnevno. Od transfera sam stala s vjezbanjem dok ne odradim prvi pregled i dobijem zeleno svjetlo za dalje (nadam se da cu se dobro osjecati da sto duze budem aktivna), pa pazim da ne dizem teske stvari i ne naprezem se do tad. Prehranu nisam nesto promijenila osim sto uvodim sto vise stvari koje bi trebale potaknuti probavu pa pokusavam vidjeti sto ce mi odgovarati.

👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
    👱🏻‍♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
    06/2023 - missed ab 8tt
    12/2023 - HYS septum maternice
    09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
    12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.