Amy znam da glupo zvuči ali probaj stvarno ne guglati više, samo ćeš upasti dublje u rupu i stvarati si nepotreban stres, a stres ti je trenutno najgora opcija. Ovo razdoblje je sada najteže jer jedino što preostaje je čekanje, i malo pozitivnog razmišljanja, još je stvarno rano! 🙂
Znam da,danas sam to i shvatila.. šta bude bude, čekam ponedjeljak,a vama sretno🍀
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
December2024 Sretnoo danas na pregledu 🫶Da malo rasteretimo misli dok cekamo,zanima me da li ste promjenile neke navike od kad ste ugledale svoj plus.Mozda bi bilo lijepo da malo o tome pricamo,da skrenemo misli.
Zanima me da li pijete kafu,ja sam do sada pile 2 solje i recimo nes na poslu.Sada pijem jednu kod kuce a na poslu ne pijem nes.Da li to bas steti jer fali mi taj nesic na poslu 🤣🤣🤣
Pokusavam sve stetno izbaciti,uvela sam vise voca,pijem novalec ne znam sta bi jos moglo pomoci.Imate li vi kakve ideje i savjete,nesto sto radite ili ste se odrekle necega.Ako koja zelii nek pise 🙂🙂
Hvalaa Vam cureee
pa iskreno sto se navika tice i ne bas ..
nisam nista mjenjala previse
jedino sam pocela doruckovati zbog gladi ujutro . i dalje pijem kavu.. i na poslu i doma
pijem folat od solgara i magnezij navecer zbog noga i tjt ..
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
Ja također prenatal i navečer Mg, što se kave tiče u prvoj trudnoći sam pila 1-2 šalice dnevno i pasala mi je, ali sada trenutno mi nikako ne paše pa sam se prebacila na čaj i matchu. Meni zadnjih par dana sve češće dolazi mučnina, i jako su mi mirisi postali intenzivni i smetaju mi, tako mi s prvim nije bilo jako. 🥲
👩🏻’95🧑🏻🦱’92
L🩵 10/22
Biokemijska 8/21
Ja sam prije pila kafu, ali sada je počela da mi smeta, pa sam ju zamijenila čajem. I trudim se da jedem više voća i manje slatkiša, prije trudnoće je bilo obrnuto 🙈
Danas ujutro sam imala svoje prvo trudničko povraćanje na poslu…Ni malo prijatan osjećaj, ali izdržaćemo sve 🌸🌸🌸
Mene je jutros po prvi put ulovila mucnina zbig gladi
al znam iz prve da ce tako bit
pa cim otvorim oci moram pojest nesto .. inace ide rigoleto
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
Ja pijem Divku sa jecmom jednu salicu ujutro. Ne mogu se bas pohvaliti zdravom hranom od kad sam trudna jer mi dosta toga ne pase i mogla bi zivjet na glupostima- citaj pizza, tjestenina i kruh🫣 isto tako ujutro ako ne pojedem nesto cim se probudim bude mi bas mucno. Meni simptomi onako dolaze i odlaze. Jedan dan mi je mucno, drugi dan je vec bolje pa me opet na vecer uhvati. Uglavnom, zabavno😁
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
Znaci okej je piti kafu,mene bas nekako strah 🤣🤣🤣
Blago vama vi imate mucnine ja bi voljela da osjetim kako je 😅 mene samo cicke bole i teske su,i stomak povremeno,sinoc sam na poslu dizala neke komade i poceo me malo bolit.Ostalo je sve okej,valjda je sve uredu.Kontam da nije da bi me prestale i cice bolit.Nekako sam izgleda u svojoj glavi se malo opustila i pocela uzivat,nadam da ce sve biti uredu.Nadam se da je trudnoca bez mucnina okej.
Ja mislim da tek za vikend ili pocetkom sedmice cu uci u 6 sedmicu,pa mozda ce biti malo vise simptoma
Sto se magnezija tice,ja sam proslu trudnocu koja je neuspjesna isto pila magenzi preporucila mi.Sad kad sam isla u apoteku i trazila novalec i magnezi,kao u apoteci mi rekla da ne pijem na svoju ruku da sacekam prvi pregled.Da li da ponovo odem pa trazim magnezi za trudnice,moze li to nesto pogorsati
Sto se tice navika, od suplemenata jos iz pripreme za IVF uzimam Novalac, 1000mg omega-3, 3000-4000 IU D vitamina i magnezij glicinat svaki dan te vrecicu omni biotic flora plus svakih par dana. Plus estrofem/cyclogest, al to je standardno uz IVF.
.
Od simptoma slabo. Najvise me cice bole i natekle su te me jako muci zatvor 💀 izmedju 4 i 5 tt me strecalo u maternici s desne strane i kroz cervix, valjda dok se gnijezdilo. Od jucer imam neku cudnu kombinaciju pada apetita, averzije na hranu, povremene lagane zgaravice ili podrigivanja, ali sve pomijesano i slabo da mi je tesko uprijet prstom na sto je tocno. Sjedim danas sa zobenom kasom od 9:30h i uzmem zalogaj svakih pol sata 😂 e da, zadnjih 5-6 dana me bas dosta drzi umor - svako popodne spavam barem 1h, sto nisam nikad prije. Al opet, tak je glupo vrijeme vani da se to opet moze i juzini pripisati.
.
Kavu pijem i dalje - 1x dnevno. Od transfera sam stala s vjezbanjem dok ne odradim prvi pregled i dobijem zeleno svjetlo za dalje (nadam se da cu se dobro osjecati da sto duze budem aktivna), pa pazim da ne dizem teske stvari i ne naprezem se do tad. Prehranu nisam nesto promijenila osim sto uvodim sto vise stvari koje bi trebale potaknuti probavu pa pokusavam vidjeti sto ce mi odgovarati.
👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
👱🏻♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
06/2023 - missed ab 8tt
12/2023 - HYS septum maternice
09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji