Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunce12
    13. Siječanj 2025. 12:29

Zamia

da svi guraju i spominju Novalac.. ja trenutno jos uvijek uzimam samo folnu, trebam li vec sada krenuti s prenatalima? Ja sam tek 4 tjedna trudna

Novalac je izvrstan dodatak prehrani i jedni su od prvih na trzistu. Terranova je manje poznata i ne placaju tako reklame kao Medis-Novalac pa zato ne iskacu svugdje. Razlika je malo u sastavu, tipa TN ima vise toga u kapsuli plus spinat, borovnica itd. A nacin dobivanja je iskljucivo prirodna baza. Malo pogledaj na google 🥰Jedina mana je barem meni je okus, ako imate problema sa mucninama nisam sigurna kako bi vam pasalo.😇Amiiinna kako mislis dodatno jos nesto uz Novalac? Nemamo ti sta drugo dati😃 prenatalni vitamini su upravo to- vitamini za zene koje planiraju trudnocu ili su trudne. Ne znam sto bi ti jos mogli dati?Nemojte pretjerivat sa tim dodacima prehrani. Neki ginekolozi preporucuju u pocetku samo folnu i to je skroz okej. Ako normalno jedete i nema mucnina. Ako su mucnine, povracanje i sl.ne unosite logicki sve suplemente i zato se uzimaju dodatno. Najbolje da vidite sa njima😇

🧏‍♀️31, 🧏‍♂️33
    PCOS, endometrioza
    Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
    stanice✅️ kariogram✅️
    2024; AMH 13,5
    Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
    Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
    Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
    Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
    Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔

Zamia
    13. Siječanj 2025. 12:43

Sunce12

Zamia

da svi guraju i spominju Novalac.. ja trenutno jos uvijek uzimam samo folnu, trebam li vec sada krenuti s prenatalima? Ja sam tek 4 tjedna trudna
    Novalac je izvrstan dodatak prehrani i jedni su od prvih na trzistu. Terranova je manje poznata i ne placaju tako reklame kao Medis-Novalac pa zato ne iskacu svugdje. Razlika je malo u sastavu, tipa TN ima vise toga u kapsuli plus spinat, borovnica itd. A nacin dobivanja je iskljucivo prirodna baza. Malo pogledaj na google 🥰Jedina mana je barem meni je okus, ako imate problema sa mucninama nisam sigurna kako bi vam pasalo.😇Amiiinnakako mislis dodatno jos nesto uz Novalac? Nemamo ti sta drugo dati😃 prenatalni vitamini su upravo to- vitamini za zene koje planiraju trudnocu ili su trudne. Ne znam sto bi ti jos mogli dati?Nemojte pretjerivat sa tim dodacima prehrani. Neki ginekolozi preporucuju u pocetku samo folnu i to je skroz okej. Ako normalno jedete i nema mucnina. Ako su mucnine, povracanje i sl.ne unosite logicki sve suplemente i zato se uzimaju dodatno. Najbolje da vidite sa njima😇

Aham, E super puno ti hvala na objašnjenju🙏🏻 ja vec sada malo imam mucnine ali nista prestrasno, ne znam kako ce dalje biti…

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    + 10.1.2025

• amiiinna
    13. Siječanj 2025. 13:31

Sunce12

Zamia

Novalac je izvrstan dodatak prehrani i jedni su od prvih na trzistu. Terranova je manje poznata i ne placaju tako reklame kao Medis-Novalac pa zato ne iskacu svugdje. Razlika je malo u sastavu, tipa TN ima vise toga u kapsuli plus spinat, borovnica itd. A nacin dobivanja je iskljucivo prirodna baza. Malo pogledaj na google 🥰Jedina mana je barem meni je okus, ako imate problema sa mucninama nisam sigurna kako bi vam pasalo.😇Amiiinnakako mislis dodatno jos nesto uz Novalac? Nemamo ti sta drugo dati😃 prenatalni vitamini su upravo to- vitamini za zene koje planiraju trudnocu ili su trudne. Ne znam sto bi ti jos mogli dati?Nemojte pretjerivat sa tim dodacima prehrani. Neki ginekolozi preporucuju u pocetku samo folnu i to je skroz okej. Ako normalno jedete i nema mucnina. Ako su mucnine, povracanje i sl.ne unosite logicki sve suplemente i zato se uzimaju dodatno. Najbolje da vidite sa njima😇

Joj bas ti hvala na odgovoru,znaci to je dovoljno.Ja sam okej,malo evo danas imam ko neku mucninu al okej je sve.Samo znaci opusteno do 22😅

Sunce12
    13. Siječanj 2025. 13:35

amiiinna

Sunce12

Zamia

Joj bas ti hvala na odgovoru,znaci to je dovoljno.Ja sam okej,malo evo danas imam ko neku mucninu al okej je sve.Samo znaci opusteno do 22😅

Tako je, samo opusteno. Fino papaj, odmaraj i uzivaj🥰❤️❤️

🧏‍♀️31, 🧏‍♂️33
    PCOS, endometrioza
    stanice✅️ kariogram✅️
    2024; AMH 13,5

• Mateil
    13. Siječanj 2025. 18:32

Pozdrav cure, da se i ja javim! 
    Amy jako mi je žao zato što prolaziš kroz takav stres na početku, iskreno se nadam da je krvarenje završena priča ali kao što su ti cure već rekle, u puno trudnoća je to česta pojava u početku, dok sve napreduje, nemoj se previše brinuti! Kada imaš kontrolu?
    Blondie i Sunce hvala vam cure za super pojašnjenja i savjete što se magnezija tiče, do sad sam uvijek samo citrat uzimala! 
    Moj prvi pregled je tek 28.01 zato što sam nadobudno otkazala svoj 09.01 misleći da je prerano pa sam eto sad dobila svoje 😂

👩🏻’95🧑🏻‍🦱’92
    L🩵 10/22
    Biokemijska 8/21

• crox
    13. Siječanj 2025. 19:27

Hej cao, evo da se i ja javim, citala sam sta pisete.
    I ja pijem Novalac, bas mi gode, osjecam se dobro, bradavice su mi baaas bolne, i imam cesto menstrualne grceve. Danas sam punih 5 tjedana, imam pregled 21.1
    Bila sam na uzv prosle sedmice, vidjela se gestacijska i zuto tijelo, prerano je bilo za bilo sta drugo. Tako da se nadam da 21.1 budemo culi srceko. 
    A uzimam hrpu lijekova i pikam se Clexanima sto mi najteze pada ali znam da ce proci, u prvoj trudnoci sam primila vise od 300kom tako da sam prilicno strucna u davanju injekcija pa nemam velike modrice. Prima jos neko heparin? 

December2024
    14. Siječanj 2025. 09:01

TABLICA PREGLEDA 

15.01 -  BLONDIE 
    15.01 - MARTINA
    20.01  - MIMIX
    22.01 - AMIINA 
    23.01 - DECEMBER 

Boy - 2019
    TTC 12/2023
    + 23.12.2024

December2024
    14. Siječanj 2025. 09:02

TABLICA PREGLEDA 
    15.01 -  BLONDIE 
    20.01  - MIMIX
    22.01 - AMIINA 
    23.01 - DECEMBER 
    28.01 -  MATEIL 

Boy - 2019
    TTC 12/2023
    + 23.12.2024

Marina.25
    14. Siječanj 2025. 10:14

Jutro zene,ja bih se pridruzila vama i nadam se da cu ostati do rujna 
    Radila sam testove na 10, 12 i 14 dpo, danasnji je 14 dpo i nije bas tamna ali se nadam da je to to.
    https://ibb.co/THdxrLg
    https://ibb.co/1sPdbCM

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

Sunce12
    14. Siječanj 2025. 10:24

Drage zene, kod mene je missed. Nema vise otkucaja. U soku smo svi skupa. 
    Hvala vam na druzenju❤️❤️

🧏‍♀️31, 🧏‍♂️33
    PCOS, endometrioza
    stanice✅️ kariogram✅️
    2024; AMH 13,5

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.