Evo kopirala sam ti sta sam gledala za CB digital
kao sto vidis njhov prag je dosta visok za tjedne izmedjju 2-3 do 3+
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
Evo kopirala sam ti sta sam gledala za CB digital
kao sto vidis njhov prag je dosta visok za tjedne izmedjju 2-3 do 3+
Hvala ti puno,malo sam se smirila.U subotu cu ponoviti poslije podne mislim da bi vec tad trebalo pokazati 3+,bar se nadam.Najvise bi voljela sve pustiti i uzivat,al kad covjek ima lose iskustvo stvarno se plasi svake sitnice
razumjem te.. tako je i meni
ja cu bas ujutro probat opet cb da vidim oce bit 3+
trebalo bi sad biti
Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
Curke, topli savjet - nemojte se previse opterecivati sa crtama na testovima, prvo i osnovno zbog toga sto na njih jako utjece koncentracija urina. Drugo sto nisu oni bas tako “bazdareni” da je svaki jednako osjetljiv.
.
Bolji pokazatelj je beta HCG iz krvi - napraviti 2 testa u raznaku od 48h i obavezno u istom labosu. Idealno ce se vrijednost povecati 80-100% (iako su meni na humanoj rekli i da je 50% povecanje okej).
.
Naravno, ni beta HCG iz krvi nije garancija, ali moze biti prvi pokazatelj u kojem smjeru ide trudnoca. Takodjer, vrijednost i duplanje moze biti savrseno a da i dalje bude blighted ovum, vanmaternicna, missed,…nazalost, treba jednostavno strpljenja 🙈
.
Amy, GV na 4+6 je normalno, nazalost rano je jos za ista vise od toga. Ja se borim da ne odem ranije na pregled (narucena sam 15.1. i tada cu biti 6tt + 5) ali ne zelim opet riskirati tu neizvjesnost ako odem granicno prerano i ne bude otkucaja. Ovo znam da sto bude, “ziher je” (s obzirom da znamo kad je bio FET i koliko “jake” bete su bile 9dnt i 12dnt)
👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
👱🏻♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
06/2023 - missed ab 8tt
12/2023 - HYS septum maternice
09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️
Curke, topli savjet - nemojte se previse opterecivati sa crtama na testovima, prvo i osnovno zbog toga sto na njih jako utjece koncentracija urina. Drugo sto nisu oni bas tako “bazdareni” da je svaki jednako osjetljiv.
.
Bolji pokazatelj je beta HCG iz krvi - napraviti 2 testa u raznaku od 48h i obavezno u istom labosu. Idealno ce se vrijednost povecati 80-100% (iako su meni na humanoj rekli i da je 50% povecanje okej).
.
Naravno, ni beta HCG iz krvi nije garancija, ali moze biti prvi pokazatelj u kojem smjeru ide trudnoca. Takodjer, vrijednost i duplanje moze biti savrseno a da i dalje bude blighted ovum, vanmaternicna, missed,…nazalost, treba jednostavno strpljenja 🙈
.
Amy, GV na 4+6 je normalno, nazalost rano je jos za ista vise od toga. Ja se borim da ne odem ranije na pregled (narucena sam 15.1. i tada cu biti 6tt + 5) ali ne zelim opet riskirati tu neizvjesnost ako odem granicno prerano i ne bude otkucaja. Ovo znam da sto bude, “ziher je” (s obzirom da znamo kad je bio FET i koliko “jake” bete su bile 9dnt i 12dnt)
Ja bih najvisr voljela da se ne opterecavam ali eto takva je situacija,bas se dvoumim da idem sutra vadit betu al opet me strah,a narucena sam 22.01.Ja racunam da sam sad nekih 5t i mozda 3 dana ali opet ne razumijem se dovoljno.Malo je lakse kad sam na poslu toliko ne razmisljam,ali kod kuce katastrofa.
Sta mislite o tome da li vrijedi ici izvaditi betu sutra? 🫤🫤🫤
.
.
.
Misliš da mi je ok to za 4+5 gv 10mm.
Očekivala sam bar ŽV. Vidjet ćemo iskreno se nadam da će nam bit sve ok
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
Na prosloj (iako na kraju neuspjesnoj) trudnoci sam na 4tt+6 imala samo GV od 4,7mm i tad mi je rekla da je to skroz okej i da je rano za nesto vise. Bilo joj je bitno da je na dobroj poziciji (iako kod mene su tada otkrili septum koji je vrlo vjerojatno zakomplicirao sve i doveo na kraju do spontanog jer se plod pojavio, ali otkucaja nije bilo i stao je razvoj na 6tt+4).
.
Navodno i rana/velika ZV (bez ili s malim plodom) isto moze biti “problematicna” - frendica je sad u 12.mj imala tu situaciju (velika ZV, mini plod i bez otkucaja na cca 7tt) i rekla joj je da je moguce da su bile neke kromosomske pogreske pa je tijelo jednostavno samo zaustavilo razvoj).
.
Necemo u negativu, optimisticne smo i strpljive koliko mozemo. Mene pucaju dani kada bih najradije svaki dan na pregled i onda drugi kad bih samo zakopala glavu u pijesak dok ne bude “ziher” (a znamo da nikad nije “ziher” 😅). Jedva sam docekala vratiti se na posao danas da skrenem misli 😂
06/2023 - missed ab 8tt
09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
Na prosloj (iako na kraju neuspjesnoj) trudnoci sam na 4tt+6 imala samo GV od 4,7mm i tad mi je rekla da je to skroz okej i da je rano za nesto vise. Bilo joj je bitno da je na dobroj poziciji (iako kod mene su tada otkrili septum koji je vrlo vjerojatno zakomplicirao sve i doveo na kraju do spontanog jer se plod pojavio, ali otkucaja nije bilo i stao je razvoj na 6tt+4).
.
Navodno i rana/velika ZV (bez ili s malim plodom) isto moze biti “problematicna” - frendica je sad u 12.mj imala tu situaciju (velika ZV, mini plod i bez otkucaja na cca 7tt) i rekla joj je da je moguce da su bile neke kromosomske pogreske pa je tijelo jednostavno samo zaustavilo razvoj).
.
Necemo u negativu, optimisticne smo i strpljive koliko mozemo. Mene pucaju dani kada bih najradije svaki dan na pregled i onda drugi kad bih samo zakopala glavu u pijesak dok ne bude “ziher” (a znamo da nikad nije “ziher” 😅). Jedva sam docekala vratiti se na posao danas da skrenem misli 😂
Mene brine jer me cicke više ne bole, par dana su bile.uff
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
Drzi se, jos malo ❤️ meni je trenutno sve drugacije nego u prvoj trudnoci - samo me cice bole i imam ful zatvor (al to je od cyclogesta mislim). Vise me niti ne streca u maternici. Proslu sam imala toliko izrazen njuh da se dam kladiti da sam sa suprotne strane grada osjetila kad je svekrva kavu kuhala. I tada su mi u ovo vrijeme vec krenule averzije na hranu i mucnine. Sve smo individualne i svaka trudnoca je drugacija. Drzimo se medjusobno i ne damo se ❤️
06/2023 - missed ab 8tt
Sortiraj odgovore
Najstariji