Jesenske bebe 2025. đŸŒŠïžđŸ«’đŸ‡đŸ‚đŸ€°đŸ»

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • VaĆŸna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuĆĄteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji ĆŸeli komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Clo
    14. OĆŸujak 2025. 14:08

Maka15

Trudnički mozak- jučer sam maĆĄinu za robu čistila i cijelu sodu stavila sto sam imala. Sada pretraĆŸila sve nigdje sode
. dok se nisam sjetila 😂😂😂😂

Ja isto traĆŸim al nemam niĆĄta hahaha samo one u tableticama nez jel to moĆŸe bit od koristi hahaah

A po kineskom piĆĄe dečkić â˜ș

đŸ™ŽđŸ»â€â™€ïž29 ❀ đŸ‘ŠđŸ»32
    💙 25.8.2025. U 3:30 💙 Otto 💙

• IRMA1990
    14. OĆŸujak 2025. 14:23

Mrs.mom

IRMA1990 -ja sam u tri trudnoce povracala, i na nekoliko puta hospitalizirana na infuziji. Sada je to proslo lakse, bez povracanja samo na dane mucnina

a uf, ja sam samo jake mučnine imala, u ovoj par dana i evo zadnjih dana niơta..

Ja sam jedino jako umorna, ja bi stalno mogla leĆŸati i spavati.

beba2025❀
    14. OĆŸujak 2025. 14:28

Ima netko iskustva sa nalazom,,lupus koagulant=pozitivan?
    Hvala na svakom odgovoru 

Martinaaa_
    14. OĆŸujak 2025. 14:30

Hej da se i ja malo javim
    Cestitak na dobrim nalazim i na curkama 😊 i novim curama zelim dobrodoslicu 😊
    Ja sam u srijedu bila na pregledu, s bebom je sve ok ali je posteljica jako nisko, na uscu maternice. Tako da mi je odredeno mirovanje i sto manje hoda. Pokisavam sto vise odmarat uz svoju jednogodisnju curku.
    Sljedeci pregled je 26.2.i ndam se da ce se do tas barem malo posteljica podici

💓

beba2025❀
    14. OĆŸujak 2025. 14:30

beba2025❀

Hvala na svakom odgovoru

...antikoagulant lupus... pozitivan 

Martinaaa_
    14. OĆŸujak 2025. 14:31

Evo meni ovo kinesko predvidanje kazr da je decko. Za prvu mi je pogodilo da je cura 😊

💓

Marina.25
    14. OĆŸujak 2025. 14:44

beba2025❀

beba2025❀

Hvala na svakom odgovoru

antikoagulant lupus
 pozitivan

A koje nalaze si radila? Ovo je neĆĄto za zgruĆĄavanje krvi? Jel imas trombofiliju

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕
    IR ➕
    08/25 Baby A đŸ©”

beba2025❀
    14. OĆŸujak 2025. 14:46

Nela2105

beba2025❀

Glavni ulaz su asfaltirali,ali joơ nisu gotovi radovi,ulazi se otraga kroz podrum(Petrova)

Sad joĆĄ dočekati nalaz bete đŸ™đŸŒ

Javi svakako kad saznas, da se veselimo s tobom 😊
    Cure jel se nekome nenormalno ddize zelidac na kaladont? Znaci u zadnjih dva mjeseca sam valjda isprobala sve kaladonte koje imaju u dmu i na svaki doslovno ispovracam dusu pa moram opet oprat zube i molit se da nece ic u nedogled.
    Jel koristi neka mozda neki skroz neutralni ili nesto ne znam evo â˜č

Beta je 969...nije se pravilno poduplala 😱

• Regina
    14. OĆŸujak 2025. 14:47

beba2025❀

Nela2105

beba2025❀

Glavni ulaz su asfaltirali,ali joơ nisu gotovi radovi,ulazi se otraga kroz podrum(Petrova)

Sad joĆĄ dočekati nalaz bete đŸ™đŸŒ

Javi svakako kad saznas, da se veselimo s tobom 😊
    Cure jel se nekome nenormalno ddize zelidac na kaladont? Znaci u zadnjih dva mjeseca sam valjda isprobala sve kaladonte koje imaju u dmu i na svaki doslovno ispovracam dusu pa moram opet oprat zube i molit se da nece ic u nedogled.
    Jel koristi neka mozda neki skroz neutralni ili nesto ne znam evo â˜č

Beta je 969
nije se pravilno poduplala 😱

Kolko je bila prva i kada si ju vadila? I koliko ti je bila razlika vremenski ujutro od vadenja jedne i druge? Vjerovala ili ne to moze igrati ulogu u tome. Ne odmah crniti sve je to dobro

beba2025❀
    14. OĆŸujak 2025. 14:48

Marina.25

beba2025❀

beba2025❀

Hvala na svakom odgovoru

antikoagulant lupus
 pozitivan

A koje nalaze si radila? Ovo je neĆĄto za zgruĆĄavanje krvi? Jel imas trombofiliju

Imam trombofiliju...dvije mutacije....ovo je nalaz sam za sebe,samo to sam sad radila i piĆĄe pozitivno...na netu piĆĄu baĆĄ gadne stvari...ne znam da li je to to...pa,rekoh ,da pitam,znam da ovdje ĆŸene imaju iskustva sa svačime naĆŸalost💔

• Uključi se u raspravu, znaĆĄ da ĆŸeliĆĄ!

Zdravo! Čini se da uĆŸivate u raspravi, ali joĆĄ se niste prijavili na račun. NemaĆĄ korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani