Vesca mah joj. Meni su zbog šećera NATAŠTE dali dijagnozu gestacijskog koji je godinama 5.3 i tako je stalno bilo. Jednom mjesečno na ležanje i sve ostalo dobro jedino taj natašte visok a referentni je gornja granica sada 5.1 a prije 10god je bila gornja 6.1 nije čudo da svaka druga trudnica ima gestacijski danas samo zbog tog natašte 😂
Clojesi se morala naručiti na probir na Duhu i koliko ranije ako jesi? Ako možeš opisati generalno kako to izgleda bila bih ti zahvalna. Jel to rade na katu ili dolje negdje di im je hitni prijem?
Negdje se trebas naručiti ali Sv Duh ne. Ulaskom na glavni ulaz odmah su ti vrata i spaustas se po stepenicama na -1. Uzmeš listić kao hitni i pratiš kad se zovu na šalter i onda na vidjenje krvi. Doslovno ti oni popune papir težina godine jesi li imala spontane jesi pušač i uzimaju parametre sa ultrazvuka koji ne smiju biti stariji od 48h.
A na ultrazvuku ti se mjerilo sve te šta treba. Stvarno ništa strašno i brzinski se riješi ovo na sv Duhu.
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
https://fb.me/g/9JiIS7oF4/eeZ71iYw
Šaljem vam link grupe, voljela bi da se nekad preselimo na face. Grupa ja zatvorena, kasnije bi bila sakrivena, da nas nitko ne moze pronaci i da budemo samo mi ovdje sa foruma. Puno je jednostavnije kad dodu beboline. Pa osipi, tempice, slikice. Imam sa svim klincima i mi smo bas po tim grupama mala obitelj od po 15- 20 clanica. Neaktivne se kasnije izbacuju, jer nema smisla da ti pratis moju bebu a ja o necijoj nemam pojma.
Pozdrav cure,
Htjela bi se pridružiti slatkom iščekivanju s vama, ja sam na početku, 6 tjedana.
Pregled mi je s 9, ne mogu ga dočekati…prije par dana sam imala mučnine sad mi je naglo stalo, šta me je zapravo prepalo malo, ali valjda je sve ok.
@Maka15
ovo je bas zanimljivo, meni ispada dječak:D
Cestitkeee 🥳 kažu cure da je normalno da simptomi dolaze i odlaze. 🥰
Hvala..super. u prvoj sam imala cilo prvo tromjesečje mucnine pa mi je sad drugačijeg i odma se zapitam..luda glava
https://fb.me/g/9JiIS7oF4/eeZ71iYw
Šaljem vam link grupe, voljela bi da se nekad preselimo na face. Grupa ja zatvorena, kasnije bi bila sakrivena, da nas nitko ne moze pronaci i da budemo samo mi ovdje sa foruma. Puno je jednostavnije kad dodu beboline. Pa osipi, tempice, slikice. Imam sa svim klincima i mi smo bas po tim grupama mala obitelj od po 15- 20 clanica. Neaktivne se kasnije izbacuju, jer nema smisla da ti pratis moju bebu a ja o necijoj nemam pojma.
Jooooj ja nemam fb nažalost :/
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
Trudnički mozak- jučer sam mašinu za robu čistila i cijelu sodu stavila sto sam imala. Sada pretražila sve nigdje sode.... dok se nisam sjetila 😂😂😂😂
IRMA1990 - ja sam u tri trudnoce povracala, i na nekoliko puta hospitalizirana na infuziji. Sada je to proslo lakse, bez povracanja samo na dane mucnina
Trudnički mozak- jučer sam mašinu za robu čistila i cijelu sodu stavila sto sam imala. Sada pretražila sve nigdje sode…. dok se nisam sjetila 😂😂😂😂
Ja isto tražim al nemam ništa hahaha samo one u tableticama nez jel to može bit od koristi hahaah
A po kineskom piše dečkić ☺️
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
IRMA1990 -ja sam u tri trudnoce povracala, i na nekoliko puta hospitalizirana na infuziji. Sada je to proslo lakse, bez povracanja samo na dane mucnina
a uf, ja sam samo jake mučnine imala, u ovoj par dana i evo zadnjih dana ništa..
Ja sam jedino jako umorna, ja bi stalno mogla ležati i spavati.
Ima netko iskustva sa nalazom,,lupus koagulant=pozitivan?
Hvala na svakom odgovoru
Hej da se i ja malo javim
Cestitak na dobrim nalazim i na curkama 😊 i novim curama zelim dobrodoslicu 😊
Ja sam u srijedu bila na pregledu, s bebom je sve ok ali je posteljica jako nisko, na uscu maternice. Tako da mi je odredeno mirovanje i sto manje hoda. Pokisavam sto vise odmarat uz svoju jednogodisnju curku.
Sljedeci pregled je 26.2.i ndam se da ce se do tas barem malo posteljica podici
💓
Sortiraj odgovore
Najstariji