TrudniÄki mozak- juÄer sam maĆĄinu za robu Äistila i cijelu sodu stavila sto sam imala. Sada pretraĆŸila sve nigdje sodeâŠ. dok se nisam sjetila đđđđ
Ja isto traĆŸim al nemam niĆĄta hahaha samo one u tableticama nez jel to moĆŸe bit od koristi hahaah
A po kineskom piĆĄe deÄkiÄ âșïž
đđ»ââïž29 â€ïž đŠđ»32
đ 25.8.2025. U 3:30 đ Otto đ
IRMA1990 -ja sam u tri trudnoce povracala, i na nekoliko puta hospitalizirana na infuziji. Sada je to proslo lakse, bez povracanja samo na dane mucnina
a uf, ja sam samo jake muÄnine imala, u ovoj par dana i evo zadnjih dana niĆĄta..
Ja sam jedino jako umorna, ja bi stalno mogla leĆŸati i spavati.
Ima netko iskustva sa nalazom,,lupus koagulant=pozitivan?
Hvala na svakom odgovoruÂ
Hej da se i ja malo javim
Cestitak na dobrim nalazim i na curkama đ i novim curama zelim dobrodoslicu đ
Ja sam u srijedu bila na pregledu, s bebom je sve ok ali je posteljica jako nisko, na uscu maternice. Tako da mi je odredeno mirovanje i sto manje hoda. Pokisavam sto vise odmarat uz svoju jednogodisnju curku.
Sljedeci pregled je 26.2.i ndam se da ce se do tas barem malo posteljica podici
đ
Hvala na svakom odgovoru
...antikoagulant lupus... pozitivanÂ
Evo meni ovo kinesko predvidanje kazr da je decko. Za prvu mi je pogodilo da je cura đ
đ
Hvala na svakom odgovoru
âŠantikoagulant lupus⊠pozitivan
A koje nalaze si radila? Ovo je neĆĄto za zgruĆĄavanje krvi? Jel imas trombofiliju
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) âïž
IR âïž
08/25 Baby A đ©”
Glavni ulaz su asfaltirali,ali joĆĄ nisu gotovi radovi,ulazi se otraga kroz podrum(Petrova)âŠ
Sad joĆĄ doÄekati nalaz bete đđŒ
Javi svakako kad saznas, da se veselimo s tobom đ
Cure jel se nekome nenormalno ddize zelidac na kaladont? Znaci u zadnjih dva mjeseca sam valjda isprobala sve kaladonte koje imaju u dmu i na svaki doslovno ispovracam dusu pa moram opet oprat zube i molit se da nece ic u nedogled.
Jel koristi neka mozda neki skroz neutralni ili nesto ne znam evo âčïž
Beta je 969...nije se pravilno poduplala đą
Glavni ulaz su asfaltirali,ali joĆĄ nisu gotovi radovi,ulazi se otraga kroz podrum(Petrova)âŠ
Sad joĆĄ doÄekati nalaz bete đđŒ
Javi svakako kad saznas, da se veselimo s tobom đ
Cure jel se nekome nenormalno ddize zelidac na kaladont? Znaci u zadnjih dva mjeseca sam valjda isprobala sve kaladonte koje imaju u dmu i na svaki doslovno ispovracam dusu pa moram opet oprat zube i molit se da nece ic u nedogled.
Jel koristi neka mozda neki skroz neutralni ili nesto ne znam evo âčïž
Beta je 969âŠnije se pravilno poduplala đą
Kolko je bila prva i kada si ju vadila? I koliko ti je bila razlika vremenski ujutro od vadenja jedne i druge? Vjerovala ili ne to moze igrati ulogu u tome. Ne odmah crniti sve je to dobro
Hvala na svakom odgovoru
âŠantikoagulant lupus⊠pozitivan
A koje nalaze si radila? Ovo je neĆĄto za zgruĆĄavanje krvi? Jel imas trombofiliju
Imam trombofiliju...dvije mutacije....ovo je nalaz sam za sebe,samo to sam sad radila i piĆĄe pozitivno...na netu piĆĄu baĆĄ gadne stvari...ne znam da li je to to...pa,rekoh ,da pitam,znam da ovdje ĆŸene imaju iskustva sa svaÄime naĆŸalostđ
ObriĆĄi komentar
Jeste li sigurni da ĆŸelite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji