Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Srculence3
    19. Veljača 2024. 18:32

Bubamajica vjeruj mi da ima puno gorih stvari,kad bi dao sve novce svijeta i pola zdravlja ako treba samo da možeš uopće imati dijete. Sve izađe na dobro, pa će i to, svaka majka je lavica i izbori se. Znam da si pogubljena ali nemoj da ti je pobacaj opcija, pa to je tvoje dijete, seka ili braco tvojoj bebi....

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

laurell
    19. Veljača 2024. 20:36

Bubamajica uskacem sa druge teme, nisam mogla da ne odgovorim. Jako mi je stresno ovo bilo za procitati, jako me uznemirilo  i baš sam tužna što ti se ovo dešava i bilo kome tko tako nešto prolazi. Ja bih ti dala samo ovako neku virtualnu podršku i virtualni hug 🫂 
    Ako imaš kog bližnjeg (od rodbine ili prijatelja) da porazgovaras ako možeš.. 
    želim ti svu snagu ovog svijeta i vjerujem da ono sto odlučiš će biti najbolji izbor za tebe 🩷

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• Premija
    19. Veljača 2024. 21:39

bubamajica

Ni u kojem smislu nemam podršku. Želi da je sve podijeljeno i da se svako sam za sebe brine. Pa tako da sama uštedim što god hoću kupiti. Ja sam SVE SAMA kupila za dijete. On ni centa nije dao. Jedino kad nisam imala novaca za pelene ili hranu, onda je jedva kupio, kažem jedva jer je i tad prigovarao na šta trošim da nemam za dijete…

Pozdrav! Jako sam zatečena tvojom pričom. Posebno tvojim odnosom sa mužem. Ako se može tako nazvati. Očito da taj odnos ne funkcionira već dugo vremena. I sama kažeš da sama financijski uzdrzavaš dijete. Kakav je to otac? Uglavnom drago mi je da si ipak svjesna da s takvom osobom ne možeš nastaviti život. Ne znam koliko imate godina. Vjerojatno si mlada i trenutno si zbog situacije u kojoj se nalazis ne možeš zamisliti sama krenuti u novi život. Em nemaš posao, em malo dijete. Trenutno ti je to nemoguće. Ali vjeruj mi da se sve da posložiti. Prvo trebaš smoči snagu i volju koja će te dovesti na viši nivo. Nisam u toj situaciji nikad bila i nemam iskustva. Ali ja bi otišla k svojim roditeljima. Zatim uzela odvjetnika, pokrenula razvod braka. Uzela alimentaciju od oca djeteta. Ako odlučiš imati i drugo dijete, znači tu su već dvije alimentacije. Imati ćeš porodiljnu naknadu, isto tako i pravo na dječji doplatak. Pišem o tome jer će ti svaki novcic dobro doći. Vjerujem da bi na početku bilo teško, ali proći će to i brže nego misliš. Nakon toga nađeš posao, za početak bilo kakav. 
    Nakon svega procitanog, nisam sigurna da li tražiš savjet kako započeti novi život ili da li imati drugo dijete ili ne. 

30.09. na svijet stigao naš dječak 💙

LadyD
    20. Veljača 2024. 10:35

bubamajica

Hvala vam na riječima podrške i mnogo mi to znači. Uskoro imam pregled kod ginekologa, i tad ću odlučiti za sudbinu nerođenog djeteta, dok vam ovo pišem, ja se plačem.
    Zaustavimo ovu temu i dalje nastavite cure sa sretnim vijestima, sa iščekivanjem svakog pregleda, sa iščekivanjem da ćete na svakom pregledu čuti otkucaje srca, da ćete vidjeti maleno čudo kako se razvija, sa iščekivanjem da čujete koliko je naraslo koliko ima težinu, a kasnije s iščekivanjem poroda. Sve sam to jednom prošla i trudnoća mi je bila posebna, draga i blažena. Sve ono loše šta vas čeka(bolovi u zdjelici,leđima…) to se jako brzo zaboravi ili prekratko traje. Samo fokus na bebici i čim više uživati u tim trenucima. Sretno trudnice i želim vam brz i lak porod❤️

javi se nakon pregleda a naravno i kad te stisne izjadaj se opet bar da ti bude lakse.. tvoja odluka je samo tvoja i svaka od nas bi to drugacije i nemozemo utjecat ma tvoju... mene zanima ako sam dobro svatila da niste vjencani... imas pravo otici na socijalno i traziti minimalnu zajamcenu pomoc, vjerujem da ce ti dobro doci.... reci da se vracas svojima i reci situaciju sa financiske strane i raspodjelu moje/tvoje kao sto si i nama... moras reci da ste odlucili svako na svoju stranu i sve kako jest.. trebali bi ti odobriti.... bez obzira na odluku koju doneses za drugu trudnocu na osnovu ovog djeteta bi trebala imat pravo.... jedino prepisi auto na tatu svog ili nekog svog... darovni kod javnog biljeznika... znam da nesmijes imat nista na sebi... bori se za svoja prava... kako si gore procitala on je upisani otac tvog djeteta i obavezan je placati alimentaciju... samo se trebas raspitati gdje se javiti... u svakom gradu postoji besplatna javna pomoc gdje su odvjetnici koji te vode kroz proces dal rastave, razdvojbe, alimentacije... neplacas nista.... 

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

JagodaMalina
    20. Veljača 2024. 11:14

Bubamajica ne želim zatrpavat ovu temu, ali evo moram poslat još jednu poruku. Iskreno mi je jako žao da ti se događa sve to. Evo ja ti mogu pomoći na koji god način budem mogla, bilo financijski, razgovorima, savjetima, molitvom što god bude trebalo samo nemoj pobaciti. Nije problem samo što nažalost nisi svjesna što činiš tim činom nego što ćeš i sama imati posljedice. Javi mi se privatno. Napravila sam novi mail: jagodamalina1@net.hr

👩31 👨35
    Pokušavamo 06/2023

• aklas
    20. Veljača 2024. 11:33

Pozdrav cure 
    Kao što je rečeno od doktorice da sam 5 6 tjedan trudnoće i ništa se ne vidi još a u jajniku ima nešta da li se može to promijeniti da bude maternicna trudnoća i da li ste u tim tjednima imale bolove u trbuhu ne jake nego male 

Marija96
    20. Veljača 2024. 11:38

aklas

Pozdrav cure
    Kao što je rečeno od doktorice da sam 5 6 tjedan trudnoće i ništa se ne vidi još a u jajniku ima nešta da li se može to promijeniti da bude maternicna trudnoća i da li ste u tim tjednima imale bolove u trbuhu ne jake nego male

Pa može se dogoditi da se u tom tjednu još ne vidi. Za kad te narucila opet? Sad cu mozd lagat al ja sam isto tako nekako isla brzo sa 5tj,pa me nije htio ni gledat i rekao da dodjem za tj dana, tad sam bila 6+4 i sve se lijepo vidjelo. I ti bolovi su normalni... Poprati da nemas iscjetke, krvarenje ovo ostalo ako nije jaka bol je prihvatljivo. 

11.01. ➕
    01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
    22.02. (26.84mm) 😍 👣
    05.03. (49.75mm) 😍
    29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
    22.04. 🩵
    20.5 (603g) 🩵
    17.6. (1042g)
    15.7. (2005g)

12.08. (2617g) 💙

Iduci pregled: 26.8.

nora3001
    20. Veljača 2024. 11:48

aklas

Pozdrav cure

Kad sam bila prvi put na pregledu sa 5 tjedana takodjer se nista nije vidjelo pa me narucila opet za dva tjedna
    Tad sam bila 7+5 po ultrazvuku i sve se lijepo vidjelo i culi otkucaji.
    Također i moja prijateljica je jucer bila na pregledu i broji joj 5 tjedana i nista nije vidjela.
    Narucili su je za dva,tako da se ne brini❤️

👩🏻34🧔🏻‍♂️31
    🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻‍❤️‍👨🏻
    🏥prvi pregled 31.1.24.
    Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
    🩸25.12.2023.
    ➕18.01.2024.
    💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
    🩷🩷it’s a girl🩷🩷
    🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
    url=https://www.tickerfactory.com]

LadyD
    20. Veljača 2024. 11:52

aklas slazem se sa marija97… strpi se do iduceg pregleda sa sto manje stresa i samo pozotivno 💪❤️ 

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    20. Veljača 2024. 12:03

ja sam napokpn stigla kuci neplanirano ranije.... prehlada me neka uhvatila.... sinusi upaljeni, gornje nepce kao da mi je preljepljeno nekim ljepilom... 37.0 temp a navecer cvokocem kad legnem i konstantno me prate bolovi u kostima/misicima kroz citavo tijelo... samo paracetamol smijem... tako da se i od njega suzdrzavam... dvije veceri sam popila i nadam se da necu vise morati... dr. opce prakse nezeli nista prepisati niti savjetovati bez misljenja gin... e sad se ja nadam da cu prizdraviti kroz par dana pa necu nista ni traziti... uglavnom bolujem... josuvjek me prate bolovi u krstima,  probadanja i tupa bol nisko i u jajnicima... s obzirom na prehladu malo je intenzitet veci jer me sve boli...  i jucer mi se prvi puta kiselina digla skroz u voznji doma.... osjetila sam ju valjda i u nosu 🤪 i da nezaboravim dobila sam termin 28.2. za prvi p to bi bilo 7tj po mom izracunu i bas sam nestrpljiva

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.