Ctg dobar, mlijecna plodna voda, iduci snimam u subotu i u pon inducirani ako se nista ne pokrene do tada!
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Doktorica je htjela odvojiti sa rukom plodne ovoje, tako je nesto rekla. Kad je pocela govoriti - ako bilo u kojem trenutku ne budete mogli izdrzati recite mi da stanem, sam samo pocela odmahivati glavom. Ja bih isto jako zeljela da pocne prirodno. Iskusila sam inducirani, bilo je brzo i jako bolno. Meni plodnu vodu nije nitko gledao, a ja sam glupa sto nisam trazila. Svaki put neki drek spomenu, i onda u šoku izlazis, bjezis prakticki, i eto zaboravim. Ja sam danas isto na ctgu pa cu traziti da mi netko pogleda tu plodnu vodu. Sretno cure!
Ovo s odvajanjem plodnih ovoja zvuči grozno, nadam se da će ti se pokrenuti do ponedjeljka, ipak je to 4 dana 🤞🤞
11/2024 👶🩷
Doktorica je htjela odvojiti sa rukom plodne ovoje, tako je nesto rekla. Kad je pocela govoriti - ako bilo u kojem trenutku ne budete mogli izdrzati recite mi da stanem, sam samo pocela odmahivati glavom. Ja bih isto jako zeljela da pocne prirodno. Iskusila sam inducirani, bilo je brzo i jako bolno. Meni plodnu vodu nije nitko gledao, a ja sam glupa sto nisam trazila. Svaki put neki drek spomenu, i onda u šoku izlazis, bjezis prakticki, i eto zaboravim. Ja sam danas isto na ctgu pa cu traziti da mi netko pogleda tu plodnu vodu. Sretno cure!
To je meni radila, to odvajanje plodnih ovoja jer sam bila skroz zatvorena, ali me nije pitala zelim li nego je samo krenula, bilo je dosta bolno i nakon toga sam krvarila jer je silom isla me otvoriti.. i dan prije indukcije su mi umetnuli neki kateter koji isto kao sluzi za odvajanje plodnih ovoja, isto tako grozno iskustvo - a apsolutno mi nista nije pomoglo, i dalje sam bila skroz zatvorena😂 sretno ti, drzim fige da krene prirodno 🤗
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Ajme pa ne mogu vjerovati da tako na silu otvaraju žene, meni to zvuči baš grozno. Nadam se da će svima krenuti prirodno i proći čim bolje 🥰❤️
Ja sam bila u savjetovalištu za dojilje i pomalo sam razočarana jer žena je samo pričala teoriju nije ništa mi ni pokušala pomoći jer beba spava pa bolje da ju ne diramo 🙈 ja sam ostala onako kao pa nema veze i krenula je buditi a ova odmah ne, ne pustite ju budemo mu prošle to na lutki. Ugl moje iskustvo je loše, bezveze utrošenim sat vremena.
Nekako mi se čini da ništa od mog dojenja jer u pon muž ide na teren i ja ostajem s dva klinca doma, a i sad imam jako jako malo vremena za izdajanje, a kad on ode vjerojatno ga nebum ni imala tako da ćemo vjerojatno u potpunosti biti na formulici.
Cure koje ste rodile kak ste s grčevima kod bebica? Nama je već krenulo i praktički svaki dan od popodne do kasno navečer nam je na rukama jer čim ga se spusti urla, leđa mi se kidaju, ako ima netko neku metodu osim nošenja ili kapi koje preporučuje 😊
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermia
AIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Ikica bas mi je zao jako da ne ide glatko! Daj si olaksaj maksimalno, misli na sebe prvenstveno. Ako ne ide, ne ide! Kako sin podnosi dolazak prinove? Da li vam radi probleme? Znam da je sve individualno, ali ja se nekako najvise toga bojim. S dojenjem ako cu imati problema, trudit cu se ravno 2 tjedna. Kad muze ode raditi , a ja ostanem sama, by by. Mislim da te slobodne minute (sekunde) treba posvetiti drugom djetetu ili sebi. Molim te, ako cu imati ista ovakva zaljenja i poruke, da me podsjetis na ovo sto sam rekla
Grceve sa malim sam rjesavala sa onim homeopatskim kapima kids. I jesu pomagali, ali ne 100% . Ako ovaj put budu prisutni, planiram isprobati onu bowen terapiju, jer sam vidjela dosta dobrih recenzija. Grlim, drzi se
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Ikica bas mi je zao jako da ne ide glatko! Daj si olaksaj maksimalno, misli na sebe prvenstveno. Ako ne ide, ne ide! Kako sin podnosi dolazak prinove? Da li vam radi probleme? Znam da je sve individualno, ali ja se nekako najvise toga bojim. S dojenjem ako cu imati problema, trudit cu se ravno 2 tjedna. Kad muze ode raditi , a ja ostanem sama, by by. Mislim da te slobodne minute (sekunde) treba posvetiti drugom djetetu ili sebi. Molim te, ako cu imati ista ovakva zaljenja i poruke, da me podsjetis na ovo sto sam rekla
Grceve sa malim sam rjesavala sa onim homeopatskim kapima kids. I jesu pomagali, ali ne 100% . Ako ovaj put budu prisutni, planiram isprobati onu bowen terapiju, jer sam vidjela dosta dobrih recenzija. Grlim, drzi se
Pa i je plan da od ponedjeljka se više ne izdajam, sada se to svelo na 2-3 puta dnevno i baš mi je fristrirajuće jer nikad nemam mira za izdajanje uvijek je nešto, a i ja bi odmorila kad klinci spavaju, iako rijetko spavaju preko dana u isto vrijeme, a noć mi je ionako teška tako da od noćnog izdajanja sam odustala 🙈
Sin, stariji je ljubomoran, vidimo to jer stalno dolazi s nama spavati. Beba je s nama u sobi pa onda i on hoće spavati s nama u krevetu. Kad god netko drži bebu onda baš on želi da ta osoba njega ili uzme I digne ili zove tu osobu ili počne vući za nogavicu jer baš tada on nešto jako želi. Također više ima tantruma i ugl radi ono što mu ne damo da radi pa onda na taj način privlači pažnju. U svakom slučaju trudimo se igrati se s njim kao i prije, ali osjeti i on da više nije to kao prije. On je prvo djete i uopće prvo unuče s moje i muževe strane tako da sva pažnja je zadnjih godinu i 10 mjeseci bila na njemu tako da sad mu to teže pada. Slažem se s tobom bolje je s djecom provesti vrijeme i odmoriti malo nego se izdajati ako ne ide 😊 bez brige ako budeš u istoj situaciji kao ja sad budem te podsjetila na to kaj si rekla 🥰 ja za sad kombiniram biogaiu i espumisan, ali budem uzela i te kapi da probamo 🥰
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermia
AIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Drzim fige MissIvy da se pokrene samo.
.
Ikica_90 mi imamo nesto malo grceva, plakanje od njih po 20 min ali ne previse. Nemam puno ideja, samo sam skuzila da mu pase kad ga dignemo i naslonimo na nas, na prsa, glava na rame. Uzela sam i Sab Simplex ali nisam koristila kad nije strasno, ugl kazu da ne pomogne previse a doze su ogromne. Netko mi je preporucio prirodne Tiba kapi.
.
Ja se isto jos mucim s dojenjem, psihicki vise nego fizicki. Sad mi pije otprilike izmedu 200 i 300 ml formule dnevno. Ponekad malo vise od 300. A ti bi znacilo da pije vise mojeg jos uvijek (ima 7 tjedaba, po meni pije vise od 800 ml dnevno), ali cini mi se da se ta doza formule povecava polako, sve cesce nakon obroka popije cijelih 70 ml. Jedino smo po noci ugl na cici i zaspi.
Idemo i na vjezbice jer je imao perinatalni infejt, pa mislim da je sve preventivno, rekli su mi da je super, jak i cak napredan. I tamo su savjetovali i oblacenje na boku kao oblii vjezbe i naravno sve vise na podu, sto isto uzme vremena. Partner mi sad radi ali zna mi cesto doc pomoc ujutro. Ali vec se pitam sto mi je vaznije i vrijednije.
Da li da ga dam drugom nakon hranjenja i izdajam se i manje ja budem s njim. Ili da ga nakon jedne doze formule opet na cicu za par kapi umjesto da vise vjezba na podu dok je budan. Sto je bolje za njega. Zasad si nisam uspjela odgovorit da sam na miru i muci me to.
Vec i sad hranjenje na cici traje dulje od bocice naravno, vise se mora trudit pa i zaspi između cice i budimo ga i tako.
It's a boy 💙
Draga mama,od srca ti želim da ti uspije dojenje a ako ne ide da ne osjećaš grižnju savjesti,ja sam nakon trećeg rekla da si necu dozvoliti višw muke s dojenjem pa sam sad završila na izdajanju,mali pije izdojeno i već više od mjesec dana se isključivo izdajam,nisam nikako imala srca reci da ne želim i dat mu adaptirano,ne znam jesam li pogriješila i koliko ću dugo funkcionirat ali na dane znam biti jako isfrustrirana jer samo što završim izdajanjem tako brzo prođu 3 sata i već moram opet,a sad više ni ne želi piti ad da si olakšam malo pa kombiniramo,eto,zeznula sam se... Tebi sretno
Ja sam jedno vrijeme bila skroz OFF sa foruma.... Nisam stigla sve pročitati, no koliko sam shvatila još nas je nekoliko samo u iščekivanju 🤞 odlično za sve porode koji su prošli, vidim da bebice imaju već preko mjesec dana 💥💥
Ja sam gotova sa pregledima kod moje gin. Koja mi je do sad vodila trudnoću i od ponedjeljka sam u TA 🤞 torbu sam spakirala cijelu (nedostaju samo grickalice i voda 😅) što me očekuje na prvom pregledu? U pitanju je Petrova....
16.03.2024. +
11.04.2024. ♥️
25.04.2024. 22 mm
13.05.2024. 52 mm
17.05.2024. nipt ✅ curica ♥️
15.07.2024. 391 gram 🌞
26.08.2024. 1100 g 🌞
27.09.2024. 1800 g 🌞
14.10.2024. 2100 g 🌞
08.11.2024. 2775 g ☀️
Termin 27.11.2024.
Ja sam jedno vrijeme bila skroz OFF sa foruma…. Nisam stigla sve pročitati, no koliko sam shvatila još nas je nekoliko samo u iščekivanju 🤞 odlično za sve porode koji su prošli, vidim da bebice imaju već preko mjesec dana 💥💥
Ja sam gotova sa pregledima kod moje gin. Koja mi je do sad vodila trudnoću i od ponedjeljka sam u TA 🤞 torbu sam spakirala cijelu (nedostaju samo grickalice i voda 😅) što me očekuje na prvom pregledu? U pitanju je Petrova….
Meni su na prvom pregledu provjerili koliko sam otvorena, uzeli neki bris i rješavali papirologiju, prepisivali sve nalaze, pregledali sve nalaze od ginekologice, krvi, RH, NIPT itd. pa si uzmi sve te stare nalaze.
I naručili su me onda na ultrazvuk za tjedan kasnije.
11/2024 👶🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji