Doktorica je htjela odvojiti sa rukom plodne ovoje, tako je nesto rekla. Kad je pocela govoriti - ako bilo u kojem trenutku ne budete mogli izdrzati recite mi da stanem, sam samo pocela odmahivati glavom. Ja bih isto jako zeljela da pocne prirodno. Iskusila sam inducirani, bilo je brzo i jako bolno. Meni plodnu vodu nije nitko gledao, a ja sam glupa sto nisam trazila. Svaki put neki drek spomenu, i onda u šoku izlazis, bjezis prakticki, i eto zaboravim. Ja sam danas isto na ctgu pa cu traziti da mi netko pogleda tu plodnu vodu. Sretno cure!
Ovo s odvajanjem plodnih ovoja zvuči grozno, nadam se da će ti se pokrenuti do ponedjeljka, ipak je to 4 dana 🤞🤞
🙋♀️ 29
🧔♂️30
9.3.2024 pozitivan test ✅️
03.05 Qualified® 90°, nalaz uredan
Čekamo djevojčicu ❤️
Termin: 11/2024
06.11. Naredni pregled
Doktorica je htjela odvojiti sa rukom plodne ovoje, tako je nesto rekla. Kad je pocela govoriti - ako bilo u kojem trenutku ne budete mogli izdrzati recite mi da stanem, sam samo pocela odmahivati glavom. Ja bih isto jako zeljela da pocne prirodno. Iskusila sam inducirani, bilo je brzo i jako bolno. Meni plodnu vodu nije nitko gledao, a ja sam glupa sto nisam trazila. Svaki put neki drek spomenu, i onda u šoku izlazis, bjezis prakticki, i eto zaboravim. Ja sam danas isto na ctgu pa cu traziti da mi netko pogleda tu plodnu vodu. Sretno cure!
To je meni radila, to odvajanje plodnih ovoja jer sam bila skroz zatvorena, ali me nije pitala zelim li nego je samo krenula, bilo je dosta bolno i nakon toga sam krvarila jer je silom isla me otvoriti.. i dan prije indukcije su mi umetnuli neki kateter koji isto kao sluzi za odvajanje plodnih ovoja, isto tako grozno iskustvo - a apsolutno mi nista nije pomoglo, i dalje sam bila skroz zatvorena😂 sretno ti, drzim fige da krene prirodno 🤗
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji