Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

NimbleAlpaca

Broj poruka: 52

Prijavi adminu

Lennucia čestitam i želim brz oporavak!! 🩷

🙋‍♀️ 29
    🧔‍♂️30
    9.3.2024 pozitivan test ✅️
    03.05 Qualified® 90°, nalaz uredan
    Čekamo djevojčicu ❤️
    Termin: 11/2024
    06.11. Naredni pregled

lennucia

Broj poruka: 45

Prijavi adminu

Hvala, u iscekivanju sam vasih lipih vijesti!Offtopic, i moj i bolnicki ginic su masu fulali za 600g, rodena s 3300 a procijenjena na skoro 4..

💃🏼33 PCOS
    🧔🏻 32 👍🏻
    💊Catafertyl, Siofor, Folacin
    😻 Waiting for baby girl 24/10/2024

⭐ Miss_Ivy ⭐

Broj poruka: 1645

Prijavi adminu

Aaaaw maša, predivno ime 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

⭐ Miss_Ivy ⭐

Broj poruka: 1645

Prijavi adminu

Ili masa hahaha. Sad se zbudila, blesava sam! Steta sto nema brisanja komentara 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

• ikica_90

Broj poruka: 468

Prijavi adminu

lennucia

Hej zene, da se prijavim, kod mene je gotovo, makar moglo je proci i boljekrenuo ful prirodni, brzo otvaranje, ali nikako se ona spustiti. Nakon 6h poradanja, trudova na lopti, nogama, hitan carski. Beba super, ja malo manje ali idemo daljeŽelim vam svu sreću u porodu, da bude bar malo lakši od moga

Čestitam i želim ti brz oporavak, a malenoj sretan i ispunjen veseljem život 🥰🎊❤️

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

• ikica_90

Broj poruka: 468

Prijavi adminu

Ivy hvala ti za broj savjetnice, nisam ju zvala jer su me isti dan popodne kontaktirali iz savjetovalista tako da dns idemo tamo pa ćemo vidjeti hoće li pomoći. Nisam previše optimistična jer moj najveći problem je što mi stariji klinac stalno traži pažnju i stvarno nemam baš vremena se izdajati, i to mi se baš prorijedilo, mlijeka imam na kapaljku 🙈 ali nekako žao mi je starijeg i ne želim da se osjeća odbačeno pa onda ipak kad mogu provodim vrijeme s njm 😁 budem vidjela moguće da ima još nekih metoda koje nisam još probala 😁 javim dojmove 😊
    Nekako mi se čini da je ostalo još svega par ženica koje trebaju tek roditi i želim vam što brži i lakši porod da se čim prije mazite sa svojim bebicama ❤️🥰

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

lennucia

Broj poruka: 45

Prijavi adminu

Ivy bila je skoro Maša, na kraju je Laura pa nisi puno falila 

💃🏼33 PCOS
    🧔🏻 32 👍🏻
    💊Catafertyl, Siofor, Folacin
    😻 Waiting for baby girl 24/10/2024

• Doriis

Broj poruka: 148

Prijavi adminu

lennucia

Hej zene, da se prijavim, kod mene je gotovo, makar moglo je proci i boljekrenuo ful prirodni, brzo otvaranje, ali nikako se ona spustiti. Nakon 6h poradanja, trudova na lopti, nogama, hitan carski. Beba super, ja malo manje ali idemo daljeŽelim vam svu sreću u porodu, da bude bar malo lakši od moga

Cestitam i zelim brz oporavak ❤️❤️

22.03.2024. + 😇
    26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
    20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗

• Arianne

Broj poruka: 293

Prijavi adminu

lennucia

Cestitam Lennuncia!
    Ti ko da opisujes i moje iskustvo, ali bas isto iapadne, dosla u bolnicu otvorena 9 cm nakon 2 sata trudova, dakle brzo otvaranje i onda 6 sati poroda, nije se spustio i hitan carski.
    Zao mi je sto je bilo tako tesko, nafam se da uzivas sad s bebicom.

It's a boy 💙

Mercuria

Broj poruka: 19

Prijavi adminu

Čestitke novoj mamici 😊  Ja danas obavila pregled, malac je na 3300g, upisan termin za carski 15.11. 🤗 Eto, još dva tjedna i stiže! 

baby boy, mali zmajić 💙
    carski rez 15.11.2024.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.