Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

⭐ Miss_Ivy ⭐

Broj poruka: 1617

Prijavi adminu

lennucia

Hej, pa fino, bar ide lijepo prirodnomene su zadržali u bolnici pod CTG nadzorom zbog jednog loseg CTGa i prenosenja. Ali zadnji nalazi se cine okej. "Mala" ima već 4 kila pa neka oni nju pratetu i tamo imam koji grčić, isto 2/3 clanka i jedan prst…sporo ali recimo da se nešto događa

Uh.. a sta im je u planu? Tu u zgu nema zadrzavanja  cula sam da je jedna zenskica imala zakazani indukcijski u petrovoj, otvorena 4 prsta i kad je dosla su joj rekli nek ide doma, da oni nemaju kapaciteta trenutno za to obaviti 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 +, Nifty low risk, its a girl! 🩷
    Termin 25.10.2024.

lennucia

Broj poruka: 43

Prijavi adminu

Pitati cu ih danas. Sudeći po iskustvima drugih curki, ne čekaju dulje od w41. I onda zakazuju indukciju...ovdje je odjel isto pun, ali trenutno mi je iskreno sve isto bila tu ili kuci kad sam već dosla 

💃🏼33 PCOS
    🧔🏻 32 👍🏻
    💊Catafertyl, Siofor, Folacin
    😻 Waiting for baby girl 24/10/2024

⭐ Miss_Ivy ⭐

Prijavi adminu

Ajde javljaj nam obavezno! Nadam se da ce ipak krenuti samo, da ne moras cekati bas do 41 tt. Ja imam pozitivno iskustvo sa induciranim, nemoj ni citati o tome, kod svake zene drukcije . Drzi se 

👩 40 👨 39
    Termin 25.10.2024.

lennucia

Prijavi adminu

Hvala ti Ivy, taman si me uhvatila u čitanju gle čuda  kako je kod tebe, kako se osjećaš? 

💃🏼33 PCOS
    🧔🏻 32 👍🏻

Lavendera

Broj poruka: 379

Prijavi adminu

lennucia

Hej, pa fino, bar ide lijepo prirodnomene su zadržali u bolnici pod CTG nadzorom zbog jednog loseg CTGa i prenosenja. Ali zadnji nalazi se cine okej. "Mala" ima već 4 kila pa neka oni nju pratetu i tamo imam koji grčić, isto 2/3 clanka i jedan prst…sporo ali recimo da se nešto događa

Nadam se da ce nastaviti tako🙈
    Bome mala nije bas mala, meni bi dusa na pola pukla da su mi cure bile tako velike.. A ja sitna🤣
    Nema veze sto je mozda sporo, to se sve moze vrlo brzo preokrenuti! I zelim ti od srca da prirodno samo krene i da ti porod bude kakav si zelis! 🥰

2020.💖
    2022.💖
    2024.💙⏳️
    02/2024. Biokem💔
    13.03.'24. ➕️
    OTP 20.11.💙

lennucia

Prijavi adminu

Hvala ti :) kroz cijelu trudnocu prosječne procjene i sad se pred kraj nabacala

💃🏼33 PCOS
    🧔🏻 32 👍🏻

⭐ Miss_Ivy ⭐

Prijavi adminu

Ma tko zna, mozda je i kriva procjena. Moj mali je bio 4110. Netko popuca i sa manjim bebicama. Evo ja čekam ctg u rađaoni. Valjda me nece zadrzati, moram na rođendan sa malim haha

👩 40 👨 39
    Termin 25.10.2024.

• Arianne

Broj poruka: 236

Prijavi adminu

Miss_Ivy i Ikica_90 puno hvala na potpori i lijepim rijecima.
    Stalno si govorim da se necu sekirat ako ponestane mlijeka ali jeo mi je malo vise dohrane zadnje dane i opet mi nije svejedno. Ali voli cicu, no dok je puna. I kad zavrsi s njima (pocne ih i izbacivat) da cu mu dat bocicu a on se okrece prema sisi 😂. A ne bi bio zadovoljan s njom kad je prazna.
    .
    I poceo nam se smijesit i aktivniji je i manje spava po danu sad. Lijep si je ritam napravio i kasnije popodne i nocu dobro soava, iako se budimo oko pola noci, pa oko 3 pa u 6.
    .
    Sretno curama pred porod, nadam se da ce bit sto laksi. 😊

It's a boy 💙

ivona2306

Broj poruka: 240

Prijavi adminu

Mi smo jucer napunili mjesec dana, poceli proizvoditi neke nove zvukove i stalno zelimo spavati na rukama 😁 po danu je sve zahtjevnija, ali Bogu hvala noci su nam stvarno dobre. Ima neki lijepi ritam isto, zaspe oko 19-20 i spava par sati u komadu, pa se budi oko 1-2 i onda oko 5-6. 
    .
    Sretno svim curama koje uskoro docekuju svoje bebice! 🤗

👩🏼 31
    7.1. +
    1. trudnoća ✨
    26.9. Baby girl 💕

tinchi

Broj poruka: 97

Prijavi adminu

ivona2306

Mi smo jucer napunili mjesec dana, poceli proizvoditi neke nove zvukove i stalno zelimo spavati na rukama 😁 po danu je sve zahtjevnija, ali Bogu hvala noci su nam stvarno dobre. Ima neki lijepi ritam isto, zaspe oko 19-20 i spava par sati u komadu, pa se budi oko 1-2 i onda oko 5-6.
    .
    Sretno svim curama koje uskoro docekuju svoje bebice! 🤗

Hejj neznam da li dojis ili dajes bocicu..
    Ja se izdajam i dajem dohranu jer nemam dosta svoga mlijeka.
    Moja pojede od 80 do 120 kako kada.. vise sam izgubljena 
    Nekad hoce nakon 2 sata papati nekad nakon 4 sata ..
    Koliko bi trebala papati i koliko cesto..
    Budim ju po noci nakon 3 i pol sata ako se neprobudi..
    Ritam nemamo nikaki 
    Neznam sto radim krivo 
    Svaki dan drugaciji
    I jos mi ima alergiju na protein iz kravljeg mlijeka.
    Imamo posebnu dohranu i ja sam izbacila sve mlijecno

👱‍♀️28
    🧔‍♂️31
    20.12 zadnja mj
    12.1 pozitivan testTermin 25.9

It's a girl 🩷👶

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.