Hej, pa fino, bar ide lijepo prirodnomene su zadržali u bolnici pod CTG nadzorom zbog jednog loseg CTGa i prenosenja. Ali zadnji nalazi se cine okej. "Mala" ima već 4 kila pa neka oni nju pratetu i tamo imam koji grčić, isto 2/3 clanka i jedan prst…sporo ali recimo da se nešto događa
Uh.. a sta im je u planu? Tu u zgu nema zadrzavanja cula sam da je jedna zenskica imala zakazani indukcijski u petrovoj, otvorena 4 prsta i kad je dosla su joj rekli nek ide doma, da oni nemaju kapaciteta trenutno za to obaviti
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 +, Nifty low risk, its a girl! 🩷
Termin 25.10.2024.
Hej, pa fino, bar ide lijepo prirodnomene su zadržali u bolnici pod CTG nadzorom zbog jednog loseg CTGa i prenosenja. Ali zadnji nalazi se cine okej. "Mala" ima već 4 kila pa neka oni nju pratetu i tamo imam koji grčić, isto 2/3 clanka i jedan prst…sporo ali recimo da se nešto događa
Nadam se da ce nastaviti tako🙈
Bome mala nije bas mala, meni bi dusa na pola pukla da su mi cure bile tako velike.. A ja sitna🤣
Nema veze sto je mozda sporo, to se sve moze vrlo brzo preokrenuti! I zelim ti od srca da prirodno samo krene i da ti porod bude kakav si zelis! 🥰
2020.💖
2022.💖
2024.💙⏳️
02/2024. Biokem💔
13.03.'24. ➕️
OTP 20.11.💙
Miss_Ivy i Ikica_90 puno hvala na potpori i lijepim rijecima.
Stalno si govorim da se necu sekirat ako ponestane mlijeka ali jeo mi je malo vise dohrane zadnje dane i opet mi nije svejedno. Ali voli cicu, no dok je puna. I kad zavrsi s njima (pocne ih i izbacivat) da cu mu dat bocicu a on se okrece prema sisi 😂. A ne bi bio zadovoljan s njom kad je prazna.
.
I poceo nam se smijesit i aktivniji je i manje spava po danu sad. Lijep si je ritam napravio i kasnije popodne i nocu dobro soava, iako se budimo oko pola noci, pa oko 3 pa u 6.
.
Sretno curama pred porod, nadam se da ce bit sto laksi. 😊
It's a boy 💙
Mi smo jucer napunili mjesec dana, poceli proizvoditi neke nove zvukove i stalno zelimo spavati na rukama 😁 po danu je sve zahtjevnija, ali Bogu hvala noci su nam stvarno dobre. Ima neki lijepi ritam isto, zaspe oko 19-20 i spava par sati u komadu, pa se budi oko 1-2 i onda oko 5-6.
.
Sretno svim curama koje uskoro docekuju svoje bebice! 🤗
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Mi smo jucer napunili mjesec dana, poceli proizvoditi neke nove zvukove i stalno zelimo spavati na rukama 😁 po danu je sve zahtjevnija, ali Bogu hvala noci su nam stvarno dobre. Ima neki lijepi ritam isto, zaspe oko 19-20 i spava par sati u komadu, pa se budi oko 1-2 i onda oko 5-6.
.
Sretno svim curama koje uskoro docekuju svoje bebice! 🤗
Hejj neznam da li dojis ili dajes bocicu..
Ja se izdajam i dajem dohranu jer nemam dosta svoga mlijeka.
Moja pojede od 80 do 120 kako kada.. vise sam izgubljena
Nekad hoce nakon 2 sata papati nekad nakon 4 sata ..
Koliko bi trebala papati i koliko cesto..
Budim ju po noci nakon 3 i pol sata ako se neprobudi..
Ritam nemamo nikaki
Neznam sto radim krivo
Svaki dan drugaciji
I jos mi ima alergiju na protein iz kravljeg mlijeka.
Imamo posebnu dohranu i ja sam izbacila sve mlijecno
👱♀️28
🧔♂️31
20.12 zadnja mj
12.1 pozitivan testTermin 25.9
It's a girl 🩷👶
Sortiraj odgovore
Najstariji