Lunnucia čestitke! Žao mi je da ti nije išlo skroz prirodno, ali bitno je uvijek da su mama i beba dobro! Mazite se i uživajte u svemu što je pred vama! MissIvy ima kakvih promjena kod tebe??
Ja danas bila na ctgu, bilježi sad vec prave trudove, nalaz i dalje stoji na 3cm i rekao dr nek idem doma dok se ustali to sve, u slucaju bolova, puknuca vodenjaka ili neceg treceg javiti se, a do tad polako kuci posto sam na 6km od bolnice samo. Meni te kontrakcije i dalje nisu pravilnog razmaka pa kontam moze potrajati jos danima, a moze se okrenut u par sati. Pa evo, pisao je kontrola za 7 dana ali da vjeruje da ce to biti ranije🤷♀️
2020.💖
2022.💖
2024.💙⏳️
02/2024. Biokem💔
13.03.'24. ➕️
OTP 20.11.💙
Lunnuciačestitke! Žao mi je da ti nije išlo skroz prirodno, ali bitno je uvijek da su mama i beba dobro! Mazite se i uživajte u svemu što je pred vama!MissIvyima kakvih promjena kod tebe??
Ja danas bila na ctgu, bilježi sad vec prave trudove, nalaz i dalje stoji na 3cm i rekao dr nek idem doma dok se ustali to sve, u slucaju bolova, puknuca vodenjaka ili neceg treceg javiti se, a do tad polako kuci posto sam na 6km od bolnice samo. Meni te kontrakcije i dalje nisu pravilnog razmaka pa kontam moze potrajati jos danima, a moze se okrenut u par sati. Pa evo, pisao je kontrola za 7 dana ali da vjeruje da ce to biti ranije🤷♀️
Opaa, pa to je odlično!! Jel ti tako krenulo i u prethodnim trudnoćama?
Ja sam bila danas na CTGu, sve je ok, nema trudova, prije sam izašla s pregleda nego ušla 😂
Kontrola za tjedan dana.
Koliko nas je još u iščekivanju, 3-4?
🙋♀️ 29
🧔♂️30
9.3.2024 pozitivan test ✅️
03.05 Qualified® 90°, nalaz uredan
Čekamo djevojčicu ❤️
Termin: 11/2024
06.11. Naredni pregled
Bila na pregledu danas. I dalje otvorena 2 prsta, cerviks smeksan. Predlozena mi je indukcija - eto tako, jer kao zasto da cekamo. Odbila sam. Voljela bi zbilja da krene samo. Ne znam da li sam donijela dobru odluku. Prvi porod mi je prosao inducirano, ali bar je tada razlog bio- zuckasta plodna voda. Sada mi nisu dali neki konkretan razlog. Tako da eto, jos sam u iscekivanju. Htjela je i napraviti grubi pregled da mi potakne trudove, odbila sam i to. Danas keks sa muzem
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 +, Nifty low risk, its a girl! 🩷
Termin 25.10.2024.
NimbleAlpaca je je, u prvoj trudnoci 10ak dana prije, u drugoj nekih 7. A sad je evo vec tjedan dana da osjetim tako kontrakcije. Mada nemaju doslovno nikakav ritam tj da ih uhvatim za glavu ili za rep. Sve kontam ima vremena da se ustale. Ali kad uhvate zbilja su oko minute neke i dulje i onako bolne. Menstrualni bolovi skoro tijekom cijelog dana, najgore kad legnem navecer i umirim se. Onda leda ubijaju i krecu ti pojacani menga bolovi. Cak sam mislila kako sam bila prije 5 dana na pregledu da ce biti pomaka u otvorenosti, medutim ne. Svaka trudnoca izgleda drugacije. Jos sam od proslog pregleda primjetila ispadanje sluznog cepa u komadicima. Pa evo, cilj je bio uci u termin sto jesmo danas, pa kad bude da bude.🥰Znaci mi isti dan pregled iduceg tjedna🙈 Bas me zanima hoce bit sta prije🤣
MissIvy ja sam u prethodne dvije trudnoce keks na eks s muzem i drugi dan rodila, sad dal je do toga bilo ili cega ne znam🤷♀️🤣 Probaj pa sretno🤞🤣
2020.💖
2022.💖
2024.💙⏳️
02/2024. Biokem💔
13.03.'24. ➕️
OTP 20.11.💙
Ne znam jesam li ja naivna, ipak mi je prvo dijete, ali grublji pregled da potakne trudove?? Jel se to zaista radi, jel zaista netko tko je završio medicinu predlaže to kao rješenje? 😬
Btw. možda sam ja malo jače prokrvljena, ali nakon svakog pregleda mi je iscjedak pomiješan s krvi (onako smeđkasti). Čini mi se kao da bi ti pregledi mogli biti malo nježniji, privatna ginekologica kod koje sam obavljala preglede je svaki put provjeravala koliko sam otvorena i to je bilo puno nježnije i nikad nisam krvarila, sad nakon svakog pregleda u bolnici.
MissIvy ja bih isto odlučila kao i ti, ako je sve u redu, plodna voda ok, nema potrebe za indukcijom.🙂
Lavandera, onda vjerujem da će i sada krenut brzo, držim fige da bude što prije da se ne patiš previše 😄
🙋♀️ 29
🧔♂️30
9.3.2024 pozitivan test ✅️
03.05 Qualified® 90°, nalaz uredan
Čekamo djevojčicu ❤️
Termin: 11/2024
06.11. Naredni pregled
Eto i mene u slatkom iščekivanju, zadnja tri dana svaki dan na CTG, nešto se bio umirio, pa evo sad čekam 8 i opet u T.A., ako je sve okej onda opet 4.11., ako opet bude loš, induciraju me danas.
Također svim silama u glavi želim izbjeći tu indukciju, jer sam ju prošla u drugoj trudnoći, prije godinu i 9mj i stvarno bi voljela iskusiti prirodan porod! Osjetim bolove, sitne male trudove očitava, al sam samo 1cm otvorena već neko vrijeme.
Sretno svim mamama koje prolaze isto, u slatkom iščekivanju.
🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
06/2021 - spontani u 6tt 👼
11/2021 - missed ab u 11tt 👼
• Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
🌸 2/2023 - baby S 🌸
🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵
Doktorica je htjela odvojiti sa rukom plodne ovoje, tako je nesto rekla. Kad je pocela govoriti - ako bilo u kojem trenutku ne budete mogli izdrzati recite mi da stanem, sam samo pocela odmahivati glavom. Ja bih isto jako zeljela da pocne prirodno. Iskusila sam inducirani, bilo je brzo i jako bolno. Meni plodnu vodu nije nitko gledao, a ja sam glupa sto nisam trazila. Svaki put neki drek spomenu, i onda u šoku izlazis, bjezis prakticki, i eto zaboravim. Ja sam danas isto na ctgu pa cu traziti da mi netko pogleda tu plodnu vodu. Sretno cure!
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 +, Nifty low risk, its a girl! 🩷
Termin 25.10.2024.
Sortiraj odgovore
Najstariji