Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

⭐ Miss_Ivy ⭐

Broj poruka: 1645

Prijavi adminu

Cestitam ikica_90!  Zelim ti brzi oporavak, uzivaj sa svojom bebicom 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

• Premija

Broj poruka: 259

Prijavi adminu

ikica_90 čestitke! Drago mi je što je porod bio brz. Žao mi je zbog anestezije, ali nekad se i to dogodi. Bitno da je sve u redu ispalo. Brz oporavak želim 💚

30.09. na svijet stigao naš dječak 💙

• Arianne

Broj poruka: 293

Prijavi adminu

Čestitam Ikica90! 🥰🥰

It's a boy 💙

• Arianne

Prijavi adminu

ivona2306

Kako slusat i gledat bebu kako je muce grcevi i ostat normalan? Pitam za prijateljicu 😂

Ima cesto grceve?
    Ja kad sam to prvi put vidjela i cula kako place od grceva, mislila sam da cu poludjet. Mislila sam kako to maleno tjelesce moze to izdrzat. A on tuli i kresti i izvija se i bude crven ali cim zavrsi za par sekundi se koza vrati u normalnu boju. Samo se znao umorit i zaspat pa je bilo problem za hranjenje 
    .
    Mislim da su kod nas srecom prestali grcevi, bilo par dana. Sad mislim da se samo ponekad napinje i grci kad treba kakit ili prdit ili podrignut, pa se zna izivcirat, od toga ne moze cicat pa se unervozi i place. I par dana smo dosta nervozni,placljivi i tesko zaspimo, mislim da je to skok oko 5 tjedna. Po noci je srecom miran kao bubica.
    .
    Zao mi je sto topic nije aktivniji. Ja sam bas citala Ljetne bebe 2024 i nekako kad vidim da sad svi prolazimo kros iste ili jako slicne stvari, bude mi lakse.
    Je li mozda Whats up grupa aktivnija?

It's a boy 💙

ivona2306

Broj poruka: 245

Prijavi adminu

Arianne

ivona2306

Kako slusat i gledat bebu kako je muce grcevi i ostat normalan? Pitam za prijateljicu 😂
    Ima cesto grceve?
    Ja kad sam to prvi put vidjela i cula kako place od grceva, mislila sam da cu poludjet. Mislila sam kako to maleno tjelesce moze to izdrzat. A on tuli i kresti i izvija se i bude crven ali cim zavrsi za par sekundi se koza vrati u normalnu boju. Samo se znao umorit i zaspat pa je bilo problem za hranjenje
    .
    Mislim da su kod nas srecom prestali grcevi, bilo par dana. Sad mislim da se samo ponekad napinje i grci kad treba kakit ili prdit ili podrignut, pa se zna izivcirat, od toga ne moze cicat pa se unervozi i place. I par dana smo dosta nervozni,placljivi i tesko zaspimo, mislim da je to skok oko 5 tjedna. Po noci je srecom miran kao bubica.
    .
    Zao mi je sto topic nije aktivniji. Ja sam bas citala Ljetne bebe 2024 i nekako kad vidim da sad svi prolazimo kros iste ili jako slicne stvari, bude mi lakse.
    Je li mozda Whats up grupa aktivnija?

Iskreno, vise nisam sigurna jesu li ovo kod nje pravi grcevi ili je samo probava, tj plinovi. Svakako probava je, jer se napinje i isto tako se cijela zacrveni, i onda joj treba neko vrijeme da se isprdi i pokaki.. ja pijem antibiotik jer su mi nasli bakteriju u rezu pa joj mozda i to dodatno smeta. Dojenje smo sad malo stavili na off jer je prenervozna zadnja dva dana, ja se izdajam pa joj tako dajem. Tesko mi ju je gledati, mislila sam mozda probati sa kapima pa vidjeti hoce li se sto poboljsati.
    Ali isto srecom navecer je super, ovo joj vecinom bude preko dana, preumorna je i vidim da joj se spava, a ne moze, al cim dodje vecer ona zaspe i budi se samo za hranjenje, do jutra bude super i onda opet krene muka. Tako je zadnja dva dana, i stalno zeli biti po rukama, znaci ne ispustam je nikako. jucer mi je bio bas tezak dan, od muke sam se rasplakala pa se ona jos vise unervozila pa je muz preuzeo😂 

👩🏼 31
    7.1. +
    1. trudnoća ✨
    26.9. Baby girl 💕

ivona2306

Prijavi adminu

ikica_90

Curke da se javim, stigao nam je dns ujutro naš maleni dječak 🥰 porod je trajao cca 2h tako da je to prošlo super, malo su me recnuli ali stvarno malo 😁 imala sam komplikacije s posteljicom pa su je ručno vadili van dok sam bila u anesteziji. Malo mi je sad teži oporavak jer sam dosta krvi zgubila, ali nadam se da ću čim prije doći sebi i ići kući sa malom mazom 🥰 puse i sretno svima koji iščekuju 🥰❤️

Cestitam, zelim ti brz oporavak 🥰

👩🏼 31
    7.1. +
    1. trudnoća ✨
    26.9. Baby girl 💕

• tiri

Broj poruka: 21

Prijavi adminu

Čestitke novim mamama🥰
    Ja sam jučer bila na pregledu, više mi uopće ne radi ultrazvuk, nego samo vag provjera cerviksa i CTG. Sve je ok, već nekih tjedan dana sam otvorena 1cm, ali ništa se ne pomiče dalje. Ja sam iskreno mislila da ću rodit do sad jer se puno krećem... Idući pregled mi je u petak, točno na termin. Nadam se da neću još dugo čekati svog bebaca...

Termin 18.10.2024.

• sparkle212

Broj poruka: 227

Prijavi adminu

Nas peru nervoze i probava. Za grceve sam prvo davala Espumisan 20kapi prije svakog hranjenja i na kraju mi se malena skroz zastopala od toga. Smanjili Espumisan i uveli Kids colic kapi koje su se pokazale boljima. 
    Sad se probava popravila 1-2x na dan kaka i puuno mokri, ali ju vjetrovi i dalje povremeno muce. 
    .
    Smjesi nam se neki novi skok u razvoju i samo je nervozna i placljiva, kroz noci mi se budi svakih sat i pol do dva, a po danu bi samo na rukama bila. Vise nije zanimljiva ni ljuljacka ni igracke, setnje u kolicima su jos okej al bas je neraspolozena vec nekoliko dana 🫤 

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

• Arianne

Prijavi adminu

ivona2306

Iskreno, vise nisam sigurna jesu li ovo kod nje pravi grcevi ili je samo probava, tj plinovi. Svakako probava je, jer se napinje i isto tako se cijela zacrveni, i onda joj treba neko vrijeme da se isprdi i pokaki..

Ali isto srecom navecer je super, ovo joj vecinom bude preko dana, preumorna je i vidim da joj se spava, a ne moze, al cim dodje vecer ona zaspe i budi se samo za hranjenje, do jutra bude super i onda opet krene muka. Tako je zadnja dva dana, i stalno zeli biti po rukama, znaci ne ispustam je nikako. jucer mi je bio bas tezak dan, od muke sam se rasplakala pa se ona jos vise unervozila pa je muz preuzeo😂

Joj skoro ko da mojeg opisujes. Nekad bude prenervozan ako zakasnimo na sisu ili ako je ne uhvati dovoljno brzo. A nekad ga u sisanju ometu ti plinovi i prduckanje i kakanje. U oba slucaja place dok se ne smiri, a ne bi sad rekla da su skroz grcevi. Onda nam hranjenje traje i preko sat vremena. Ponekad stane s placem kad mu damo bocicu. Ili se dovoljno smiri da uhvati sisu. Ako ne mogu ga smirit za sisu se izdojim. On ionako dobiva jedne do dvije mjerice nadohrane vecinu obroka.
    .
    I isto zeli po rukama i placljiv je zadnje dane,  par puta sam ss rasplakala pa tata preuzme. Izmjenjujemo se. A po noci bubica, brzo zaspi i potegne 3-4 sata. Moj lijepo dobiva na tezini pa ga ja bas i ne budim vise za hranjenje.
    Ja bi rekla da je ovo kod mojeg mozda taj skok oko 5 tjedna.
    .
    Sparkle , i kod tebe mozda skok.
    Lakse mi je kad si podijelimo muke, jer valjda ako ne misljm da je kod mojeg to zato jer nesto krivo radimo. 🙈

It's a boy 💙

ivona2306

Prijavi adminu

Arianne

ivona2306

Iskreno, vise nisam sigurna jesu li ovo kod nje pravi grcevi ili je samo probava, tj plinovi. Svakako probava je, jer se napinje i isto tako se cijela zacrveni, i onda joj treba neko vrijeme da se isprdi i pokaki..

Joj skoro ko da mojeg opisujes. Nekad bude prenervozan ako zakasnimo na sisu ili ako je ne uhvati dovoljno brzo. A nekad ga u sisanju ometu ti plinovi i prduckanje i kakanje. U oba slucaja place dok se ne smiri, a ne bi sad rekla da su skroz grcevi. Onda nam hranjenje traje i preko sat vremena. Ponekad stane s placem kad mu damo bocicu. Ili se dovoljno smiri da uhvati sisu. Ako ne mogu ga smirit za sisu se izdojim. On ionako dobiva jedne do dvije mjerice nadohrane vecinu obroka.
    .
    I isto zeli po rukama i placljiv je zadnje dane, par puta sam ss rasplakala pa tata preuzme. Izmjenjujemo se. A po noci bubica, brzo zaspi i potegne 3-4 sata. Moj lijepo dobiva na tezini pa ga ja bas i ne budim vise za hranjenje.
    Ja bi rekla da je ovo kod mojeg mozda taj skok oko 5 tjedna.
    .
    Sparkle , i kod tebe mozda skok.
    Lakse mi je kad si podijelimo muke, jer valjda ako ne misljm da je kod mojeg to zato jer nesto krivo radimo. 🙈

A isto tako, onda jadna bude preumorna jer je ovo muci, pa je jos nervozna dodatno jer ne moze spavati..tj zaspe i usred spavanja se krene napinjat, grcit. Zacarani krug 🫣
    Danas mi se cini malo bolje nego jucer, cak je sad zaspala pa cemo vidit dokad ce idila trajati 😂

👩🏼 31
    7.1. +
    1. trudnoća ✨
    26.9. Baby girl 💕

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.