Ja evo sa hitne..
Nocas od ponoci mi se javili bolovi neprestani u stomaku. Znaci ne sa prekidima, vec konstantna bol.
I jutros se zaputili na hitnu jer i bebu od 4 sta vise nisam osjecala. Mislila sam da nesto nije uredu, trudovi mi nisu bili ni na kraj pameti..
Beba je uredu tamo se pokrenula.
Pregledali me malo se jos otvorila, a ctg ocitava trudove.
I tamo ih pocmem osjecati. Znaci bol pa stane i tako stalno.
Krenulo je ali jos uvijek polako pa su me poslali kuci.
Izdrziva bol svakih 20 min nista strasno.
Sad cekamo, a sutra ujutro imam ponovo ctg pa cemo vidjeti
Znači stiže nam uskoro još jedna bebica 🤗 Nadam se da će ti sve što prije proći i da će ti porod biti brz i lak 💪
♀️ 31♂️ 32
3 spontana, dva u 7.tjednu, jedan u 15.tjednu
23.9. nam stiže mala curka 🩷
3.7. 1170 grama 🩷
17.7. 1560 grama 💕
14.8. 2475 grama
12.9. 3470 g
Ja evo sa hitne..
Nocas od ponoci mi se javili bolovi neprestani u stomaku. Znaci ne sa prekidima, vec konstantna bol.
I jutros se zaputili na hitnu jer i bebu od 4 sta vise nisam osjecala. Mislila sam da nesto nije uredu, trudovi mi nisu bili ni na kraj pameti..
Beba je uredu tamo se pokrenula.
Pregledali me malo se jos otvorila, a ctg ocitava trudove.
I tamo ih pocmem osjecati. Znaci bol pa stane i tako stalno.
Krenulo je ali jos uvijek polako pa su me poslali kuci.
Izdrziva bol svakih 20 min nista strasno.
Sad cekamo, a sutra ujutro imam ponovo ctg pa cemo vidjetiZnači stiže nam uskoro još jedna bebica 🤗 Nadam se da će ti sve što prije proći i da će ti porod biti brz i lak 💪
Pa vidjet cemo.
Ja ipak ocekujem puno jacu bol, moze ovo potrajati danima.
Barem sam mirna da je beba uredu pa mogu cekati
👱♀️28
🧔♂️31
20.12 zadnja mj
12.1 pozitivan testTermin 25.9
It's a girl 🩷👶
Sretno Tinchi 🤞🤞🤞
Ja bila na pregledu u petak, sve super ali nema apsolutno nikakvih naznaka početka. Jaaaako dug i detaljan pregled (ctg + vaginalni + uzv), valjda sat vremena sam bila unutra, oduševljena, i sad sam na miru, tek u petak opet naručena, ako se nešto ne pokrene naravno prije. Ja bi voljela da da jer je beba procjenjena na 3800 već 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji