Pa kaj se tiče promjena, primjetila sam samo da sam dobila na kilaži, skoro pa 4 kile sveukupno do sada. Mislim da je to ok, a kaj se tiče ostalih stvari nisam primjetila ništa drugo 😁 e sad hormoni su vjerojatno kod svakog drugačiji, ja za sada nisam imala neka razdoblja kad sam bila depresivna ili pak jako nabrijana u pozitivnom smislu, ugl sam istog raspoloženja kao i prije trudnoće. Stvari koje su mi ranije dizale tlak mi i dalje dižu tlak, ono kaj me i prije veselilo i dalje me veseli, tako da rekla bi da tu nije bilo promjena😁
Tiri mi smo skoro pa isti dan termin 😊 tvoj je dan prije 😁 mislim da se cerviks ne produljuje nego da se skraćuje kako trudnoća prolazi. Sad moguće da ti je prvi mjeren vaginalno sondom, a drugi preko trbuha pa je zato ta mala razlika. Iako mislim da to nije baš neka razlika, da je ginekolog procijenio da je omekšan ili da je problem što je kraći nego na prošlom pregledu sigurno bi ti rekao da miruješ i eventualno dao progesteron za primjenu vaginalno.Mozda cemo onda bit cimerice u bolnici :)
Ma da, znam i ja da se treba skracivat kako trudnoca prolazi, zato me bas i zacudilo sto je sada dulji.. Oba puta je mjeren vaginalno, ali jednom u bolnici, a drugi put kod moje gin. Moguce da je do toga.
Gin mi nije nista rekla za to, samo da je sve u redu i kako treba biti.
Moguće da budemo bile cimerice 😁 ja planiram na sv.duhu roditi 😁 jeste već izabrale bolnicu di bi rodile
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Curke meni je stolica dva tri dana crna i tvrđa a dosad nikakvih problema. Nije moglo bit radi hrane. Ali tocno tri dana pijem tablete zeljeza, mislite li da je povezano to?Zbog Heferola se desava tamna stolica i zatvor.
Kad sam isla trazit tablete za zeljezo naglasila sam da imam problema sa stolicom pa mi je propisla neki sirup Ferisan tako nesto,uz c vitamin.
Stolica je normalna ali i za nju navecer pijem neki sirup kiwisan😃
Pa u principu od svakog željeza bi stolica trebala biti tamna, kao i kad pojedeš špinat ili ciklu pa stolica bude tamnije tako da mislim da se oko toga ne treba zamarati. Bitno voditi računa da vam teško ne sjeda na želudac 😁
Baš mi je lijepo ime Nora koje ste odabrali. Mi još nismo odabrali ime, ali ima još vremena sigurno ćemo smisliti neko za našeg dečkića 🥰
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Mi jos nismo definirali ime. Ali imamo njih par koja nam se svidaju pa sad moramo odlucit😅 i imam u planu uzet i stetilizator i grijac za bocice. Samo jos moram odlucit koje tocno 🙈 gledala sam od philipsa avent sterilizator i mislim da cu njega uzet
[/url
Mi imamo favorita za ime, ali podlozni smo promjeni😂 i ja sam razmisljala o aventovom sterilizatoru i grijacu, ali s tim cu polako, vidit cu kako cu se snalazit u pocetku i hoce li ici dojenje
👩🏻 29 👨🏻 30
21.12. ZM
16.01. ➕
26.09. TP
15.02. 13mm, imamo otkucaje ❤
25.04. 💙
17.07. iduci pregled
pozz, nije me bilo par dana al popratila sam teme... preselila sam sezonski na more pa dok sam se smjestila, i evo imam jos malo sitnica pa da konacno malo i uzivam na kupanju 😅, popis malo kasni 🤣, uglavnom ja sam dobro, dobro se osjecam ali vec popodne osjecam tezinu neku i pri nekim pokretima bolove sa strana ispod u predjelu jajnika, isto je i pri okretanju u krevetu dok spavam... al i dalje pripisujem to preseljenju i malenoj.... pregled cu obaviti privatno ovdje u Porecu 19.7. al samo 4d uzv jer nerade gin pregled, al i to je skroz ok dok se nevratim doma u 9mj..
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
od novosti je to da sam bila u dm-u napokon po onaj trudnicki paket 🤣🤣🤣 kupila pampers br1 i br2 po veliko pak, dudice... i sad listam one kupone iz knjizice da vidim sta mi treba da obavim i tu kupnju pri iducem odlasku u dm... ovdje ima par trgovina gdje imaju djecije stvati tako da cu napravit đir kad budem isla po spezu, plan mi je i do slovenije krozmjesec pa da i tamo vidim sta ima... sreca nije daleko po ovim vrucinama...
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
saljem najljepse cestitke za preglede ❤️
smowwhite kako si, kakva je situacija sa bebom i trudnocom? u mislima si mi stalno i saljem veliki hug i nadam se najboljem za vas 🙏❤️
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Prijavljujem par stvari ahhah pocelo je, pocelo... Legnem sinoc, vrtim se vrtim s jedne na drugu stranu nikak ne paše, trbuh smeta, mali se rita, vruce mi je, moram na wc svako malo, opet ne mogu zaspat, pa zgaravica pa mi nos stalno zacepljen.... Jedva zaspala 🫣
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Ja sam razmisljala o bolnici Zabok, svi ju hvale, moderna je, novo uređeno, doktori iskusni kao i babice i sestre ljubazne. Pa sam za sada 99% sigurna da cu tamo ici roditi
22.03.2024. + 😇
26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗
https://ibb.co/GJC9Pj6
Javljam se sa pregleda🥰
1412g je težak. Ovako je sve u redu. Bolovi koje imam u stidnim kostima doktor kaze da su normalni i da se tijelo priprema za porodjaj polako. Danas sam ponovo radila antitjela i krvnu sliku.Iduci pregled nam je 02.08.
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji