Ja zasad dobro spavam (23+4). Budem premorena, pa zaspim bez problema. Dosada nisam imala nikakvih problema oko spavanja pa nemam savjete. Jedino možda ako ne uzimate mg za opuštanje? Možda vas opusti da lakše utonete u san?
Jelenaa - to je skupljanje vode u tijelu. Obavezno svaki dan mjeri tlak, ako bude iznad 140, javiti se svom doktoru za dalje. U prvoj trudnoći sam počela oticat od 35.tjedna. Morala sam mjeriti svaki dan tlak 4x, ali mi nikad nije prelazio 120, hvala bogu. Odmah na porodu otišlo 10kg
Pritisak mi je uglavnom 120/80. Trudim se sto vise da hodam ali mi nekada bas tesko pada. Pokusavam naci papuce za ljeto da nisu 3 broja vece a da ih mogu obuti 😂
A magnezijum pijem zadnja dva mjeseca i bar vise nemam grceva.
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Jelena meni povremeno nateknu noge, cesce dok je vruce ili puno hodam, ali taj problem sam imala i prijasnjih godine i dok nisam bila trudna 😂 ja sam otkrila Sketchers Cali natikace.. preudobne su, siroke su na prstima, cak sam mislila i manji broj zbog toga uzet ali tete u ducanu su me uvjerile nek uzmem svoj broj jer mi svakak bude dobro doslo vise mjesta.. ugl bilo je par dana da su mi noge natekle i jedino u tim slapama normalno funkcioniram tako da svakako preporucujem za ljeto 😁😁
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
https://www.officeshoes.hr/cipele-skechers-papuce-pop-ups-lovely-bow/51528 O ovim natikacama se radi, vidim da su im promjenili naziv 😅
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Netko je prošli tjedan naručio pelene s bazzar.hr.
U kojem se koraku pri narudžbi odabire poklon gratis?
Nigdje ne vidim opciju odabira poklona, jedino ako nisu potrošili već sve (do isteka zaliha).
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀
Jelenameni povremeno nateknu noge, cesce dok je vruce ili puno hodam, ali taj problem sam imala i prijasnjih godine i dok nisam bila trudna 😂 ja sam otkrila Sketchers Cali natikace.. preudobne su, siroke su na prstima, cak sam mislila i manji broj zbog toga uzet ali tete u ducanu su me uvjerile nek uzmem svoj broj jer mi svakak bude dobro doslo vise mjesta.. ugl bilo je par dana da su mi noge natekle i jedino u tim slapama normalno funkcioniram tako da svakako preporucujem za ljeto 😁😁
Jao super hvala ti na preporuci moram otici probati. Inace ni jedne svoje tene ne mogu obuti samo Sketchers, najudobnije definitivno
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
Čekamo dječaka 💙
28.8. Naredni pregled ❤️
Cure koje pijete magnezij, koji magnezij uzimate?
Sto u sastojcima pise?Jer meni su dali u ljekani, bas sam rekla da treba za sprjecavanje kontrakcijs i grceva u misicima, i dali su mi neki koji ima magnezijev oksid.
Ppstoji vise oblika magnezija, pa me zanimalo sto pijete, u kojem obliku vam je magnezij naveden kao sastojak?Kontrakcije ne osjecam da sam imala niti imam, ali grceve znam imat i dalje, narocito ako se ujutro u krevetu istegnem nakon buđenja pa to izbjegavam.
It's a boy 💙
Sto u sastojcima pise?Jer meni su dali u ljekani, bas sam rekla da treba za sprjecavanje kontrakcijs i grceva u misicima, i dali su mi neki koji ima magnezijev oksid.
Ppstoji vise oblika magnezija, pa me zanimalo sto pijete, u kojem obliku vam je magnezij naveden kao sastojak?Kontrakcije ne osjecam da sam imala niti imam, ali grceve znam imat i dalje, narocito ako se ujutro u krevetu istegnem nakon buđenja pa to izbjegavam.
Magnezijum direkt (magnesium 375)
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
Čekamo dječaka 💙
28.8. Naredni pregled ❤️
Ja pijem ovaj: https://elbi-medikal.hr/web-shop/vase-zdravlje/jacanje-imuniteta-umor/magnezij-sumece-tablete/
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
Hvala puno, uspjela sam nakon malo guglanja naci da je u ovom sto ti Kejtiooo pijes magnezijev karbonat, dok je u mojima oksid.
E sad nisam strucnjak da skizim razliku ali cu se jos raspitat.
It's a boy 💙
Hvala puno, uspjela sam nakon malo guglanja naci da je u ovom sto ti Kejtiooo pijes magnezijev karbonat, dok je u mojima oksid.
E sad nisam strucnjak da skizim razliku ali cu se jos raspitat.
Ni ja ne znam razliku, ali sad sam išla malo istražiti. Ovo sam našla:
Uloga magnezij oksida je kratkotrajno ublažavanje probavnih smetnji poput zatvora i žgaravice. Jedan je od najzastupljenijih oblika u dodacima prehrani i ima vrlo nisku bioraspoloživost (manju od 15%).Magnezij karbonat se primarno koristi kao antacid (ublažava žgaravicu) i ima nešto veću bioraspoloživost u odnosu na oksid.Meni je ginekologica rekla da uzmem obicni šumeći Mg, a u ljekarnoj su mi preporučili ovo što pijem. Sad, što je bolje, nemam pojma. Po ovom ispada da je karbonat nešto bolja opcija.
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
Sortiraj odgovore
Najstariji